Uriel arkangyal
NEVE: "Isten tüze".
VÉDNÖKSÉGÉBEN LÉVŐ ÜGYEK: bírák, törvényhozók, békeszerzők, próféták, az igazság keresői, az igazság hívei, látnokok.
TÁRSULT NEVEK: Nuriel, Paruel, Phanuel, Fény hercege, a Nap kormányzója, Suriel, Urjan, Uryan, Vretil.
MENNYEI FELADATKÖREI: Minden érző embert ő kísér az isteni trón elé a megvilágosodás napján.
MIKOR ÉRKEZIK ÉLETEDBE? Megtudom számolni egy kezemen, hogy hányszor láttam Úriéit angyalokkal való munkálkodásaim számos éve alatt. Ritka és nagyon komoly feladatú emberekkel lép csak kapcsolatba, általában tudósok vagy próféták segítő angyala.
ELŐRELENDÍTI/ELŐIDÉZI: agresszió, egyensúly, bátorság, félelem, méltányosság, nemesség, szenvedély (egy ügyért), bűnbánat, egyenesség.
LEBONTJA: gőg, megvetés, demoralizálás, irigység, kapzsiság, gyűlölet, alkalmatlanság érzete, szégyen, leigázás, gyengeség.
JELLEMZŐ ENERGIÁJA (HŐMÉRSÉKLET/SEBESSÉG/TERMÉSZETI ERŐ): meleg/gyors/tűz.
SZÁRNYAI: karmazsinvörös és arany.
ÁLTALÁNOS ÖLTÖZETE: Uriel alkalmi öltözéke általában egy vörös tunikából, vörös bőrnadrágból és ezekhez illeszkedő cipőből
áll. Hivatalos alkalmakkor jobban szereti az azonos színű páncélviseletet, rajta kézileg munkált arany díszítéssel.
IKONOK: íj és nyíl, ostor, szekér, az igazságosság mérlege.
ÁLLATOK: boár, gyík, főnixmadár, orrszarvú, hópárduc.
NÖVÉNYEK: bazsalikom, nyír, fekete bors, kaktusz, chili paprika, fahéj, szegfűszeg, kömény, curry, füge, fokhagyma, komló, torma, boróka, póréhagyma, fagyöngy, csalán, szerecsendió, borsmenta, retek, rozmaring, szantálfa, mogyoróhagyma, tátika, Salamon pecsétje, bogáncs, Vénusz légycsapója, üröm (mérgezett).
TÁRGYAK: íj és nyíl, ostor, szekér, földrengések, tűz és kénkő, árvizek, olvadt láva, villám, az igazságosság mérlege, mennydörgés, vulkánok.
BOLYGÓ: Mars.
NAP: kedd.
ÉVSZAK: minden évszak.
TERMÉSZETI ERŐ: tűz.
FÉMEK: bronz, vas, arany.
KRISTÁLYOK ÉS DRÁGAKÖVEK: achát, apache könnyek, kristály kvarc, obszidián, habkő.
FORMÁK: éles, szúrós.
CSAKRÁK: gyökér, napfonat, harmadik szem.
ZENEI HANG: F.
HANGSZEREK: menetelő lábak, harci dobok.
SZÍNEK: arany, narancs, piros, sárga.
SZÁM: 9.
ILLAT: fahéj, szerecsendió, szantálfa.
ILLATTÍPUS: tüzes, csípős, fűszeres.
RUHÁZAT (ANYAGA): harci ruhák, bőr.

Hogyan lépj kapcsolatba Uriellel
A prófécia, igazságosság és bűnhődés angyala ritkán lép kapcsolatba az emberekkel. Amennyiben azon kevesek közé tartozol, akikkel kapcsolatba lép, nagyon könnyen össze fog jönni, bármely kapcsolatteremtési módszert használod.
Uriel nem szeret fecsegni, tisztán hallók, csak egyszerű, de sokatmondó beszélgetésekre számítsatok, leginkább ő beszél, ti hallgatjátok. Jobb, ha jegyzetelsz közben, mert Uriel ritkán ismétli meg az elmondottakat. Szigorúnak hangzik, de ha nem bírnál el vele, akkor nem téged választott volna.
A tisztán érzők úgy érezhetik, mintha vizsgáztatáson lennének, Uriel jelenléte megköveteli a fegyelmet. Tudósok és próféták tanítója, tanításai általában gyakorlatias jellegűek, megköveteli a tanítványoktól, hogy ugyanazzal a komolysággal és mélységgel közelítsék meg életük történéseit, mint ahogy azt ő is teszi. Uriel mellett nem fér meg az egód, és mindig fülön csíp, ha nem vagyunk őszinték magunkhoz és másokhoz.
A tisztán látók nézzék meg j ól maguknak ezt a tüzes, vad, erős és szépséges angyalt. Uriellel álmodni vagy víziókban vele találkozni eléggé zavarba ejtő élmény, de ugyanannyira meg is erősít. Már annak a tudata, hogy ez a harcos és erős angyal vezérel minket, ápol, mint saját testvéreit, erősíti bátorságunkat és elismeri létezésünket, mert mind Isten gyermekei vagyunk.
Ne lepődj meg, Uriel sűrűn változtatja kinézetét, ezzel szeretné edzeni tisztán látásod, hogy felismerhesd aranyló fehér fénynek látszó angyali természetét, bármilyen emberi testet öltsön is. (Minden érző lélek valójában forma nélküli fényalak, az angyalok csupán azért szoktak emberi alakot ölteni, hogy akik még kevésbé jártasak az angyalok világában, ne ijedjenek meg tőlük.)
Uriel meg szokta ajándékozni tisztán látó védenceit áldásával, amivel meg tudják különböztetni az egyik mennyei alakot a másiktól. Akik részesülnek ebben a megtiszteltetésben, meg fogják tudni különböztetni az angyalokat, bármilyen külsőség és ikonok nélkül is. Ezzel a képességgel a tisztán látók betekintést nyerhetnek a lelkek világába, és a formát meghaladó valódi lelkeket láthatják meg ezáltal.
(Az írást csak az eredeti forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!) 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Share To:

Post A Comment: