Adama: Telos Gyermekei - Fényörvény

Breaking

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2014. december 8., hétfő

Adama: Telos Gyermekei

Adama: Telos Gyermekei
A ti gyerekeitek között vannak olyanok, akik közvetlen kapcsolatban állnak a felszínen élő gyerekekkel?

Nincsenek. Pillanatnyilag, a mi gyermekeinknek nincs semmilyen kapcsolatuk a felszíni srácokkal már több száz éve. Reméljük és látható is, hogy ez változni fog ennek az évtizednek a vége felé. A mi gyermekeink egyetlen kapcsolata a felszíni emberekkel a ti televíziótokon keresztül történik. Igen, Telosban hozzáférünk a ti televízióhálózatotokhoz, és figyelemmel követünk bizonyos műsorokat gyermekeink örömére.

A különböző városaitokból származó gyerekeitek találkoznak egymással?

Természetesen igen. Van egy csomó szabadidőnk és ünnepeink, és gyakran látogatjuk meg egymást a különböző földalatti városokból, és elhozzuk gyermekeinket ezekre az ünnepekre. Mi egy nagyon nyitott kultúra vagyunk, szeretünk szocializálódni és táncolni. Gyakran látogatunk meg barátokat és családokat más kultúrákban és városokban, és ők is meglátogatnak minket. Az ajtók mindig nyitva állnak. Nincs szükség különleges alkalomra ezekhez a látogatásokhoz. Mindannyian elég rendszeresen utazunk az Agartha Hálózat különböző városai között úgyszintén. Amikor a szülők elutaznak bármilyen okból eredően, legyen az szociális, családi, vagy üzleti jellegű, a gyerekeket általában elhívják, hogy jöjjenek velük, ha van kedvük hozzá. Mivel ez mindig egy kényeztetés számukra, ritkán döntenek másképp.

Mit tartogat a jövő a ti gyermekeitek és a mieink közötti kapcsolat számára?

Amikor a két civilizációnk egyként olvad össze, ugyanezt teszik a gyerekeink is a ti gyerekeitekkel. A ti gyermekeitek és a mi gyermekeink alapjában véve nem különböznek egymástól, és gyerekeinknek a felszíni kölykökkel való összefonódása kitűnően és gondosan lesz megtervezve. Ez mindkét civilizáció számára csomó móka és kaland lesz.

Sokszor el lett mondva, hogy ez a bolygó gyorsan halad a szükségeltetett váltások irányába, melyek megengedik számára, hogy különleges házigazdája legyen egy felvilágosult civilizációnak. Ez azt jelenti barátaim, hogy egy nem-túl-távoli jövőben, a Sötétség Kora tovaszáll ezen a bolygón. A két civilizációnk egyként fog egyesülni, beleértve a gyermekeket is, hogy egy olyan dicsőséges felemelkedés történjen, melyet oly régóta várunk. Engedd meg mindannyiunknak, hogy egy új kor hajnalát ajánljuk és üdvözöljük. A hamuból Főnixként kiemelkedve az isteni szeretet és tökéletesség teljesen új világa fog felemelkedni az összes régi korlátozó hiedelemrendszeretek felbomlásával. El fogjátok hagyni az irányító és manipuláló régimódi kormányzati rendszereiteket, melyek belétek lettek programozva eónok óta.

A Főnix a Földet jelképezi. Fel fog emelkedni és magával visz téged. De először, el kell hagynotok mindazt, ami már nem szolgál titeket. Akarnotok kell elhagyni azt az öreg, "régimódi" életmódot, mely korlátozottságban és fájdalmakban tartott oly régóta titeket. A hamvak azt a tisztulást jelképezik, melyen a Föld és az egész emberiség először keresztül fog menni. A jövőtök fényes, barátaim. Tartsátok fenn reményeiteket önmagatok és gyermekeitek számára. Egy felettébb csodálatos világ várakozik rájuk, és ezért vannak ők itt. Ők fogják megmutatni nektek az utat; a lelkében már mindenki tudja, hogy hogyan!
Közvetítette: Aurelia Louise Jones
Közzétette: Sandal / www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!
foldimennyorszag.hu