El Morya és Adama: Az "Automata Üzemmód" NEM a Felemelkedéshez vezet - Fényörvény

Breaking

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2014. november 27., csütörtök

El Morya és Adama: Az "Automata Üzemmód" NEM a Felemelkedéshez vezet

El Morya és Adama: Az "Automata Üzemmód" NEM a Felemelkedéshez vezet
Üdvözöllek benneteket Kedveseim! 
A Shasta-hegyen belüli lakhelyünkről Adama és jómagam El Morya, át kívánunk adni nektek a Szeretettel teli üzenetet. Az üzenetünk is egy ébredésre való felhívás kedveseim, mert tudjuk, hogy már nem túl sok idő van hátra. 
Adama említett az utolsó üzenetében egy bizonyos tudatállapotot, vagy viselkedésmintát, amikor is sok értékes Földi lélek teljesen elengedi önmagát, hogy az életét "Automata Üzemmódban", egy olyan szunnyadó spirituális állapotban élje, ahol a személyiségek nem akarják tudatosan teremteni jövővalóságukat, valamint nem akarják életeiket "meghatározott céllal" élni és követni lelkük sugallatát. 
Mivel rendkívül szeretünk benneteket, nagyon vágyunk rá, hogy a 2012. év környékén az 5. dimenzió portáljánál üdvözöljünk titeket. Amint szélesre tárjuk nektek a portál ajtaját a belépéshez és lefektetjük az aranyozott szőnyeget eljöveteletek alkalmából, gyönyörrel tölt el majd minket, hogy meghívhatunk és szívesen láthatunk benneteket a Szeretet és a Fény Birodalmaiban. Mily csodás és örömteli nap lesz ez nekünk és azoknak az embereknek, akik rátalálnak majd erre az Ajtóra! Milyen boldog újraegyesülés lesz ez mindenki számára! A nagy fogadtatás előkészületben van. Sok könnycsepp hullik majd azon a nagy napon; de ezek kedveseim, a tiszta öröm és eksztázis könnycseppjei lesznek. 
El tudjátok képzelni, csak egy pillanatra is azt az örömet, amikor ismét mégegyszer találkoztok teljes tudatosságotokban és halhatatlanná vált testetekben, szemtől szemben, életetek során már a Földről eltávozott szeretteitekkel. Ott lesznek mindazok, akiket szerettetek jelen életeitekben, és azok is, akikre már nem emlékezhettek mostanság, de mindig is közeli kapcsolatban voltak veletek, akik szerettek és kedvesek voltak nektek elmúlt életeitek során, mint örök barátaitok és mások a lelki családjaitokból, akik mélységesen szeretnek benneteket. 
Ahogy átadjuk ezt az információt, már érezzük az örömet és izgalmat, melyet ez a csodálatos nap hoz majd el. Szeretteitek már reményekkel teli várják, hogy mégegyszer megöleljenek benneteket. Mind ott lesznek az Ajtónál, Dicsőséges Fényruhába öltözve, várva a fogadásotokat, hogy amikor beléptek majd, végre a karjaikba zárhassanak benneteket. 
Ahogy most Aurelia fogadja ezeket a szavakat tőlünk, könnycseppek gördülnek le a ráncain annak gondolatától, hogy hamarosan találkozhat azokkal a Fénylelkekkel, akik jelen életében szülei voltak, és családja más tagjaival, akik még gyermekkorában a "túloldalra" távoztak. Ahogy ír és törli a könnyeit, ők is jelen vannak, nézik őt, szeretetet küldenek neki és előre örvendeznek az eljövendő Nagy Újraegyesülés napjának. 
Csodálatos lesz és az egész Világegyetem nézni fogja. Ismétlem önmagam, ez a legnagyobb vágya a Föld bolygó Spirituális Hierarchiájának és az Isten Atyának/Anyának, hogy lásson mindannyiótokat elérkezni a szent portálhoz, ahogy megszerzitek jogosultságotokat a belépéshez. 
Kedveseim, a nagy szeretetünkön keresztül mi, a szellemi hierarchiának tagjai, ismételten emlékeztetni kívánunk titeket arra, hogy létezik egy "belépési kód", ami szükséges az 5. dimenzióba való belépéshez. Talán van számtalan poénos történet a világotokban arról a "Péterről", aki a mennyország kapujánál áll és eldönti azt, hogy ki az akit beenged és ki az akit nem a Birodalomba. Nagyszerű barátaim, mert ez a földi vicc, nálunk nem vicc. Sokkal több igazság van benne, mint azt bármelyikőtök is gondolná mostanság. 
Azért mondom ezt, mert van egy kapu, vagy portál, mely minősít benneteket a belépéshez. Én, El Morya, Péter tanítványaként testesültem meg Jézus idején. Most lettem Chohan és az Isteni Akarat első fénysugarának Őrzője a Föld emberisége számára. Ez pedig azt jelenti, hogy ÉN is a portál őrzője VAGYOK. 
Isten Akarata kedveseim, hogy az első portálon át kell lépni annak érdekében, hogy spirituális utatok egy sokkal jobb irányba fejlődjön. Amennyiben Isten Akaratából hajlandó vagy lemondani az emberi egóról és az emberi személyiségről, és szándékodban áll azt Istenivé csiszolni és alakítani, csak akkor vagy képes folytatni az igaz spirituális utat. Ez csak az első portál és van még hat másik, amely minősít téged, mielőtt eléred az 5. dimenzió ajtaját a bolygószintű felemelkedésedhez. 
Ezen az első portálon keresztül, éjjel a Belső Síkon (amíg a tested alszik), felvételt nyersz az osztályomba, vagy az Isteni Akarat munkatársainak osztályába, akik önkéntesen támogatnak engem ezekben az időkben. Sikeresen kell vizsgáznod a tesztjeimen még mielőtt felébrednél, hogy eljuthass a következő portálhoz. Sokan közületek, akik olvassák ezt az üzenetet, már már túl jutottak ezen az első portálon ebben, vagy esetleg elmúlt életükben, és páran közületek a többi portált is már ugyancsak kitűnően teljesítették. Sajnálatos viszont az a tény, hogy még egy jó nagy százaléka van az emberiségnek, akik "Automata Üzemmódban" élik az mindennapjaikat. Nekik nincsenek elképzeléseik arról, hogy hova tartanak és, hogy miért is születtek a Földre, és hallani sem akarnak róla. Napról napra élik az életüket tudattalanul, teljesen szétszórt elmével és szívvel, mindig mindenhol a legkisebb ellenállást követik és spirituálisan szunnyadó állapotban vannak. 
Egy olyan pompás esemény küszöbén álltok, amit az emberiség régen várt és vágyott rá, százezer éven át, és van még mindig sok értékes emberi lélek, aki soha még nem mutatta meg magát magát a tanácsunk számára a portál bejáratánál, ahol én vagyok szolgálatban. Jómagam és Adama munkatársam, aki Telos főpapja, boldogok lennénk, ha ismét viszontláthatnánk titeket, amikor megadjuk számotokra az "ébresztő" hívást. Az idő elég rövid, és ha még nem jutottál el az "Isteni Akarat" portáljára, szeretnék tudatni veled, hogy még mindig lehetséges elérned azt és az összes portált, ha úgy döntesz, most megteheted. 
Nincs több elpazarolható időtök. Fel kell ébrednetek most és el kell kezdenetek nagyon szorgalmasan alkalmazni a spirituális törvényeket az életeitek minden területén. Szeretetben kell élni az életeteket minden tekintetben, elhagyva minden félelmeteket és előre megalkotott elképzeléseiteket Istenről, és az Igazsággal karöltve kell élnetek, mely elől eddig sokszor kitértetek. 
Válj Istenné, ami vagy, éppen most, a Szereteted által, mely hassa át minden megnyilvánulásod, gondolataidat, tetteidet és a beszédedet. A Szeretet az egyetlen, ami lerövidítheti a felemelkedésed folyamatát és a legnagyobb kulcs is egyben; Önmagad szeretete, Isten szeretete, minden földi Család szeretete és a Föld minden Birodalmának szeretete, beleértve az állatvilágot is. Szeress és Becsülj meg Mindent, amit a Teremtő kilélegez magából. Szeress feltétel nélkül és ítélkezésektől mentesen. Hagyd el a dualitást (kettősség) és ragadd meg az ártatlanság útját. Elegendő szeretettel a szívedben az összes portálon képes vagy átjutni a felemelkedés ajtajához.....még ezekben az időkben. De abban biztosak lehettek, hogy ez azokkal nem fog megtörténni, akik az életüket továbbra is az "Automata Üzemmódban" kívánják leélni. 
Mindenki, aki eléri a felemelkedés ajtaját, sikeresen meg fog felelni a hét beavatás tesztkövetelményeinek, és megkapja a jogot a bolygószintű felemelkedésbe történő belépéshez szükséges kódok tudásához. A hét beavatás mindegyikének hét tesztszintje van. Számos élet során, a spirituális törvények szorgalmas alkalmazásával, képessé váltok átjutni egy pár, vagy akár az összes beavatáson is. A földi történelemnek ezen egyedülálló korszakában, van egy példátlan adományotok, melyet minden lélek komoly és szorgalmas munkája által, képesek vagytok pár év alatt véghezvinni. Én, El Morya, ott leszek, mint "Péter", hogy a bolygó spirituális hierarchiájával és szeretteitekkel együtt üdvözöljük mindannyiótok "Hazatérését". 
El Morya, Örök Barátotok Vagyok. 

Most pedig Adama beszél: 
Telosban mi egy 5. dimenzióra felemelkedett tudatosságú helyen élünk. Bár van fizikai testünk, az sokkal kisebb sűrűségűbb és jóval tökéletesebb, mint a ti testetek. Fejlettebb a DNS-ünk is és egy olyan rezgésszinten élünk, ami jóval magasabb a tieteknél, amit a Szeret frekvenciájának hívunk. Hosszú életet élünk, és egy magas százaléka az embereknek Telosban, lelki szinten ment keresztül a felemelkedési folyamaton és úgy döntöttünk, hogy fizikai testben maradunk, hogy képesek legyünk megjeleníteni a fizikai élet legmagasabb kifejezését. Nem rendelkezünk olyan fizikai testi korlátozásokkal, amilyenekkel ti együtt éltek. 
A testünk erős és egészséges és nem vagyunk képesek megbetegedni, vagy lekorlátozni magunkat. Sokan képesek vagyunk teleportálni magunkat bárhová, ahová csak akarjuk és képesek vagyunk manifesztálni bármit, amit és amikor csak akarunk. Van tudati hozzáférésünk az Univerzális Elméhez is, ami egy ajándék, és már rég eltűnt a bolygó felszínéről. Valójában, mi egy olyan fizikai valóságban élünk, amelyről álmodoztok és megtapasztalni vágytok. 
Várjuk a napot, amikor majd eljöhetünk és megtaníthatjuk nektek életutunkat, azt hogy az élet milyen csodálatos, szeretettel, békével és jóléttel teli is lehet. Sóvárgunk érte, hogy megosszuk veletek minden kis titkunkat, amikkel csodálatossá és könnyűvé lehet tenni az életet számotokra! Kérjük, hogy legyetek nyitottak a fogadásunkra. 
Adama vagyok és szorosan együttműködök a Belső Síkon El Moryával, hogy mostanság éjjelente osztályokban tanítsuk azokat a lelkeket, akik Isten Akaratának nagyobb megértésére vágynak és el kívánnak jönni a felemelkedés hét portáljának létráján az 5. dimenziós felemelkedés ajtajához. 
Egyre több és több lélek jön el az Isteni Akarat Ashram-jába éjjelente a Shasta-hegybe, meglátogatni az osztályainkat. Emiatt a nagy lélekbeözönlés miatt Én és számos más Mesterek, felajánlottuk segítségünket kedves barátunknak El Morya-nak, oktató munkájához. Mivel El Morya osztályai elég nagyok, segítünk Neki számos osztályt fenntartani Telosban. Örülünk, hogy személyesen meghívhatunk benneteket, hogy eljöjjetek az osztályainkba éjjelente, amíg a testetek alszik. Ha akarod és készen állsz, részt vehetsz a különlegesen megtervezett kurzuson, amit "2012-es Felemelkedés"-nek hívnak. Vannak sokan közülünk, akik rendelkezésetekre állnak és minden segítséget meg kívánnak adni nektek, amire csak szükségetek lesz. Elegen vagyunk, hogy privát oktatást biztosítsunk azoknak, akiknek arra van szükségük. Ezt mind Szeretetünkből tesszük és nem kérünk semmilyen díjat a szolgálatainkért. Mindenki eljut az osztályainkba, aki imában kéri az őrangyalát este, mielőtt álomba merülne, és szándékát kifejezve, kéréssel fordul a lelkéhez, hogy vitessék el az osztályainkba, akkor az őrangyala el fogja őt hozni ide a "Belső Síkon". Nem fordítunk hátat senkinek, aki "keresve" kopogtat az ajtónkon. 
Létezik sok könyv, ami segítséget tud nyújtani nektek, hogy járatosak legyetek a mindennapjaitokban. Valójában ez a temérdek könyv sok információt tartalmaz arról, hogyan juthattok el a "Belső Síkra" az éjszaka folyamán. A belső síkról szóló tudatos információk megszerzése által, fel fog gyorsulni a megértésetek és az egész folyamat. 
Hamarosan "Emlékeztek" majd az igazi Isteni identitásotokra és alkalmazzátok önmagatok tudatosságát és szorgalmasan Istenné "váltok", ha készen álltok rá, hamarosan a "Halhatatlan Szabadsággá" váltok. Szeretet, Szeretet és Szeretet. Amikor "Szeretetben" vagytok önmagatokkal és elég szeretetet generáltok magatok körül és magatokban, feloldódik minden negativitás a teremtéseitekben, és ti is felemelkedett létezőkké váltok. Lemúriában mi kitárjuk a kezünket nektek, hogy felajánljuk segítségünket. Megfogod a kezünket és engeded, hogy feltöltsünk és kalauzoljunk téged a "hazavezető" úton? Szeretetből jövünk, Szeretetből élünk és Szeretetből emelkedünk. Mi mind Egyek vagyunk, a ti fivéreitek és nővéreitek Lemúria Telos városából. 
Namaste Adama
Közvetítette: Aurelia Louise Jones (2003)
Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!foldimennyorszag.hu