Pálos templomok, kolostorok és az erőhelyek

Az erőhelyek sorában jelentősek azok a korábbi templom-építések, ahol tekintettel voltak az energia-vonalakra és kereszteződésekre és ilyen kereszteződésekben, nagy energiákkal rendelkező helyeken un. pozitív földsugárzási pontokban építették fel a templomokat, kolostorokat. Ezeknek az építményeknek a tornyai kimondottan azt a célt szolgálták/szolgálják, hogy ezeken a nagy energiájú "kapukon" keresztül lehozzák azokat az energiákat, amelyekhez a mai ember már saját erejéből nem tud hozzáférni, illetve "csatornát" alakítsanak ki Ég és Föld között, összekötve a fizikai és a felette levő különböző spirituális szinteket. E tornyok tehát a függőleges - világok és dimenziók közötti energiaáramlás megkönnyítésére, biztosítására épültek. Így a templomok spirituális "energia-ellátását" a tornyokon keresztül lehetett/lehet biztosítani. A betérő hívek ezen az energia-közvetítő rendszeren keresztül részesülhettek/részesülhetnek a magasabb energiákban és emellett magának a papságnak is segítségére van ez az energia, hogy az imák és áldozatok hatékonyabbak legyenek.
A szöveg elején többször alkalmazott múlt idejű kijelentés nem véletlen. Ugyanis a mai ember ne hogy nem érzékeli ezeket a függőleges áramlásokat, hanem sok esetben inkább zavarja, mert hozzászoktunk a fizikai síkon megszokott vízszintes - egysíkú -  áramlásokhoz. E tudatalatti védekezés a függőleges irányú áramlások ellen azt eredményezte, hogy egyes - sokat látogatott helyeken - ezek a függőleges energia-áramlási csatornák elzáródtak és már nem működnek vagy csak lényegesen kisebb hatásfokkal közvetítik az energiákat. A föld-energiák pontjai - azaz a föld belseje felé nyíló kapuk lejjebb vándoroltak a föld felszíne alá, míg az égi energiákkal összekötő kapuk feljebb húzódtak az ég felé. Megnyitásuk az ég és föld összekötése gyakorlatokkal segíthető.
Pálos templomok, kolostorok és az erőhelyek

A többi templom-építő szerzetekhez hasonlóan a pálosok is ezeket a nagy energiájú helyeket részesítették előnyben és gyakorlatilag minden templomukat, kolostorukat, kápolnáikat un. energiapontra építették. Ezért ezeken a helyeken - akár romos állapotban, már lepusztult templomokról, kolostorokról van szó vagy még álló építményekről - kiemelkedően magas energiákkal találkozhatunk. Így érdemes ezeket a helyeket meglátogatni, amennyiben szeretnénk e magasabb rezgésű energiák jótékony hatásaiban részesülni. Az elzáródás jelensége ezeken a területeken is fellép, ezért a tisztít-összekötő-csatornanyitó gyakorlatok ezeken a helyeken is segítik az energia-áramlás megindítását.
Pálos templomok, kolostorok és az erőhelyekA következőkben - a teljesség igénye nélkül - felsorolok néhány jelentős helyet, ahol pálos templomok és/vagy kolostorok álltak/állnak és érdemes felkeresni őket:
Budapest: Budaszentlőrinc-Szépjuhászné (hosszú ideig a főkolostor), Gellérthegy-Sziklatemplom (ma is működik)
Pilis és környéke: Pilisszántó-Klastrompuszta (az első templom és kolostor), Pilisszentlélek
Börzsöny és környéke: Márianosztra (ma is működik), Kóspallag, Nézsa, Őrbottyán
Bakony és környéke: Vállus, Pula, Sáska, Nagyvázsony, Salföld, Tüskevár
Északi középhg. (ÉK): Martonyi, Kurityán, Sajólád, Gönc, Sátoraljaújhely, Diósgyőr, Bükkszentlélek, Petőfiszállás-Pálosszentkút (ma is működik)
Mecsek és környéke: Pécs, Olasz
Ezeken a helyeken tehát aki érzi az energiákat erős földenergiákkal találkozhat.
Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!


palos.uzenolap.hu

Share To:

Post A Comment: