Hajdanán Ismerted a Varázslatot! - Antharustól, a Kék Sárkánytól
ANTHARUS: Üdvözöllek Kedvesem és nagyon boldog vagyok, hogy ismét szívtől szívig kapcsolatba kerülhettem veled. Ez egy kitűnő alkalom arra, hogy megint egy kis csevegést folytassunk a könyved számára, nem igaz? 

AURELIA: Igen, és én is boldog vagyok, hogy ismét megtehetem ezt veled. Tudod, hogy a mi első kis beszélgetésünk a Telos könyv - Második Kötetében lett publikálva, mely nagyon népszerűvé tett téged. Mostanra már, a világ számos országában megismertek téged. Nagyon gyorsan, sokak szívében népszerűvé váltál, és a mi kis beszélgetésünk a legnépszerűbb fejezetek egyike lett a második kötetben. Ezzel a kis fejezettel, szinte olyan népszerűvé lettél, mint Adama! (nevetés!) 

ANTHARUS: Igazán megörvendeztet, hogy a mi kis beszélgetésünk sokak szívébe visszahozta a sok-sok varázslatot, és egy sokkal varázslatosabb jövő reményét. Tudom, hogy szinte mindenki, aki olvasta ezt a fejezetet, az igazán élvezte azt. Az volt a célja, hogy mindez visszahozza a tudatosságukba annak a varázsnak egy kis részét, mely hajdanán teljesen ugyan olyan valóságos és természetes volt, mint az élet minden ember számára, mielőtt még a tudatosság zuhanása megtörtént. 
Te nagyon jól tudod, hogy a mi dimenziónkban nincs olyan, hogy versenyezni valamiért. Mindenkit megörvendeztet mindenki más sikere, és amióta nem a dualitás tudatosságában élünk, nincs olyan a tudatosságunkban, hogy valami jobb, vagy rosszabb egy másiknál. Soha, semmilyen körülmények között nem különböztetünk meg népszerűségi szinteket. A mi Egység állapotunkban, mindennek ami van, a szépsége és öröme boldogít minket. A ti dimenziótokban a dualitás, a versenyszellem és az olyan ítélkezés, mint a "jobb, vagy rosszabb annál", sok szenvedést hozott mindannyiótok számára, már eónokon át. Ezek pedig sosem szolgálták a megvilágosodást; mindez csak elválasztottságban és fájdalmak között tartott titeket. Itt az idő mindannyiótok számára, hogy ismét magatokra öltsétek az Egységszellemet, és, hogy teljes 100%-ban elengedjétek a dualitást, és a drámát. 

AURELIA: Igen, hiányzik a varázslat. Unom a szeparáltságot és a korlátozásokat. Hiányolom a könnyed élet manifesztálási képességét, és azt a kegyet, melyet a felemelkedett civilizációk élveznek, továbbá a spirituális adományok teljes visszatérését. Az a célom, hogy ismét saját Istenségem ártatlanságában, szépségében, és fényűzésében járhassak a Földön. Tudom, hogy ez eljön számomra. Ennek az inkarnációmnak az az oka, hogy kiegyensúlyozhassam és meggyógyíthassam azt a több ezer inkarnációmat, melyet olyan régóta itt töltök. Hazavágyódom a szeretet és a fény földjére, ahol csak gyermekkönnyek léteznek, melyek a tiszta öröm és extázis könnyei. Teljes lényemmel vágyódom haza. 

ANTHARUS: Hogyan segíthetnék neked ma, vagy hogyan segíthetnék neked sokkal varázslatosabban álmodni az életedben? Tudod, hogy a tudatos álmodás és a képzelet megfelelő használata a manifesztáció első lépése. 

AURELIA: Repülni akarok újra egy sárkány szárnyain, a te szárnyaidon, ha megengeded. Át akarom szárnyalni az óceánt egy olyan szárnyas ló hátán, mint Pegazus. Fel akarom fedezni az összes varázslatos birodalmat egy unikornis hátán, és táncolni akarok a tündérekkel és a gnómokkal a varázslatos erdőkben. Játszadozni akarok az oroszlánokkal és a tigrisekkel, és szelíden meg akarom húzni a bajszukat. 

ANTHARUS: Kedvesem, a belső gyermeked, annak az ártatlanságnak a gyermeke, melyet hajdanán megtestesítettél, most ismét játszadozni vágyik. Ez egy jó jel. Ez azt mutatja, hogy most sokkal jobban készen állsz, mint valaha ezelőtt arra, hogy elengedd a dimenziód merev szerkezetét, és elkezdj úgy játszani, mint az univerzum egy szeretett gyermeke. Bár a mi birodalmunkban felelős érett lények vagyunk, és mindig a Teremtő szolgálatában állunk, van egy olyan aspektusunk is, mely fenntartja játékos természetünket. Mindazt megtetted a múltban, melyre megint vágyakozol, és ezt tetted eónokon át; és azok is, akik ezeket a sorokat olvassák. 
Talán meglep téged az, hogy amikor most mi itt beszélünk, van egy másik aspektusod a magasabb birodalmakban, mely gyönyörködteti és szórakoztatja önmagát az ő szívének megelégedettségére azzal az összes varázslatos tevékenységgel, melyet az előbb megemlítettél. Ez az ártatlan és huncut gyermeki aspektusod, melyet Adama és Ahnahmar igazán nagyon szeretnek, csak a szeretetet és az örömöt ismeri. Idejét a varázslatos birodalmak sok lényének szeretetével, segítésével és kalauzolásával tölti. Mindenkinek van egy ilyen aspektusa, nem csak neked. Ez az az aspektus, mellyel annyira vágysz újra összekapcsolódni egy sokkal tudatosabb módon. Tudd, hogy nagyon gyakran újra összekapcsolódsz vele álomállapotodban, és azzal a két aspektusoddal is, akik éjjelente számos nagy fantasztikus kalandra indulnak. 
Amikor előbb megemlítettem a képzelet használatát, nem vicceltem. A képzelet (imagináció) egy csodálatos átjáró. Lehetetlen elképzelni valamit, ami nem létezik valahol a tudatos elméd túloldalán. A szív az, és nem az elme, amely tud mindent, és tart minden kulcsot. A szív az, mely tárolja ezeket a csodálatos emlékeket. Az emberi elme az emberi egó által van irányítva, és erősen tagad mindent, a teremtés minden gyermekének varázslatos oldalával kapcsolatban. Ha elképzelsz valamit, tudd, hogy, olyan valamit érintesz, mely már létezik, és hogy már megtapasztaltad valahol, valami más időben és térben, a sok-sok multidimenzionális aspektusodban. A képzelet, legyen akár pozitív, vagy negatív, mindig egy valamilyen múltbéli megtapasztalással való újrakapcsolódás, melyet belül őrzöl a sejtmemóriádban. 
Ha vágysz valamire, hogy meg tedd újra, az azt jelenti, hogy a szíved most készen áll újrakapcsolódni egy sokkal tudatosabb szinten azzal az aspektusoddal, mely a szeretet és a tiszta ártatlanság állapotában van. Engedd meg, hogy mondjak mást is. Általában éjjelente, míg alszol, Telosban összekapcsolódsz ezzel az aspektusoddal. Gyakran, mikor Adama felkeres téged éjjelente, sokszor oroszlánokkal, tigrisekkel, unikornisokkal, lovakkal, vagy a tündéri keresztanyákkal talál téged. 

AURELIA: Nem hozza ki a sodrából, hogy mindig keresnie kell engem, amikor a jelenlétemre vágyik? 

ANTHARUS: Nem csak Adama keres téged időről időre, hanem a te szeretett Ahnahmarod is. Nem hozza ki a sodrukból őket, mivel tudják, hogy milyen hatalmas a szereteted ezek iránt a birodalmak iránt, és azt is tudják, hogy miképpen gyógyítja ez lelked. Ezen kívül, nem mindig kell keresniük téged. Sok időt töltesz velük minden éjjel, mikor alszol. Amikor elszökkensz ezeknek a varázslatos birodalmaknak a lényeivel játszadozni, bármelyiküket is vesszük, egy pillanat alatt rád találnak. Valójában, gyönyörködteti őket, mikor boldognak látnak téged. 
Egy napon, olyan boldog lesz az élet a felszínen is, mint Telosban, és más földalatti városokban. Fontos, hogy elkezdjetek új életről álmodni önmagatok számára. A létezésnek, és az ezen a bolygón való élet új módjáról. Adjatok hozzá sok-sok varázslatot ahhoz az új élethez, melyről álmodtok. A teremtésben, minden mindig egy gondolattal kezdődik, és aztán a gondolat egy álommá alakul, és elkezd kiterjedni egy új teremtéssé. Higgyetek magatokban és az álmaitokban, és akkor azok végül igazán manifesztálódni fognak a mindennapi életetekben. Legyenek sokkal mókásabb álmodozásaitok, vagy képzelgéseitek; ez nem kerül semmibe, és rengetegféle módon igazán jövedelmezővé válhat. 

AURELIA: Mondj nekem többet arról, hogy miként tudunk több varázslatot hozni az életünkbe? 

ANTHARUS: Mindenkinek újra össze kell kapcsolódnia azzal a csodálatos aspektusával, mely a szeretet és az ártatlanság tiszta gyermekét testesíti meg. Mindannyiótoknak van ilyen aspektusa, csak nem sokan vagytok tudatában. Még azoknak is van, akik nagyon kevés időt töltenek ezekkel a dolgokkal, vagy érdeklődnek tudatosan ezekről, nekik is jár ez. Ez a ti aspektusotok igen csodálatos és igen gyönyörű! Ő tartja a kulcsot számotokra az univerzum összes pompájához. Minden, amik valaha is lenni akartatok, vagy amit csinálni akartatok, az aspektusotok képes segíteni annak megvalósításában. Ez egy másik aspektusod egy másik dimenzióban, de egy olyan aspektus, mely rejtve él a Szent Szíved belsejében, és arra vár, hogy ráébredj az ő csodálatos jelenlétének valóságára, és várja, hogy megengedd neki, hogy megszülethessen újra benned, és, hogy megteremthesse veled azt az összes varázslatot, melyet hajdanán ismertél. 
Ez egy olyan aspektusod, melyet gyakran elhagytál, mellőztél, vagy akár el is felejtettél. Ez az az aspektusod, mely mindig megmaradt bizalmas összeköttetésben istenséged teljességével. Ez a te szerető és játékos aspektusod, melyet sokszor lenéztél a 3. dimenziós struktúrátok merevsége közepette. Ez a belső gyermek fény, határtalan, extatikusan vidám, és szintén TE vagy. 
A korai Lemúria idejében Pan Földjén, te és ez a csodálatos gyermek, egyek voltatok. Az élet csodálatos és tökéletes volt jó hosszú ideig. Csak a Szeretet varázsa létezett. Nem volt még semmilyen elszeparáltság. Ahogyan végül mindannyian megengedtétek önmagatoknak és az összes csodának, mely veletek jött, a ti Istenségetekből való egyre nagyobb elszeparáltsági szintekre való bukást, életet adtatok egy másik gyermeknek magatokon belül, a fájdalom és a bánat gyermekének; annak a belső gyermeknek, melyet tejes tudatossággal ismertek, melyről számos könyv szól, hogy miképpen lehet őt meggyógyítani. 
Életet adtatok az egó elme gyermekének, mely titeket és a ti új gyermeketeket szeparáltságban és fájdalomban tartotta több ezer éven keresztül. Ketrecbe zártátok a második gyermeket a negativitás óceánjában; elhanyagoltátok és elhagytátok eme gyermeket, félelemben és az érzelmek börtönében tartottátok őt a szeparáltságban tett döntéseitek eredményeképpen. Ő most felkiált, hogy gyógyítsátok meg őt, hogy vágyik az összekapcsolódásra azzal a másik gyermekkel, mely csodálatos és tökéletes. 
Engedjétek meg most magatoknak ettől a ponttól kezdve, az életetek minden pillanatában, hogy meggyógyulhasson eme gyermek azáltal, hogy szeretitek önmagatokat és a gyermeket, mely kiszületett ez egó elme elszeparáltságából, és a múlt összes traumájának indulata rétegenként hullik majd le róla. Az egó gyermeke fokozatosan tudni fogja, hogy ő is Isten gyermeke, és boldoggá, valamint szabaddá válik újra. Ugyanez fog történni veletek is. Legyetek tudatában ezeknek a gyermeki aspektusaitoknak, akik a ti Szent Szívetekben élnek, és vágynak az újraegyesülésre a ti lényetek összes aspektusának feltétel nélküli szeretete által. 
Amikor a kettő egyként egyesül önmagad szeretetén és istenséged magadra öltésén keresztül, annak teljes elfogadása által, aki valójában vagy, mint egy isteni lény a megtestesült tapasztalatban, akkor leszel "otthon". 
Ahogyan a tékozló fiú is a bibliátokban, úgy lesztek meginvitálva ti is, hogy visszatérjetek az Atya házába ismét. Amikor ez lesz, "akkor és csak akkor", az összes varázslat, az összes csoda és szeretet, melyet hajdanán ismertetek, elérhetővé válik számotokra ismét. Erre nem kell már eónokat várni. 
A szeretet és a kegyelem, mely megadatott a Teremtő által ezekben az időkben, képes sokkal gyorsabban szétolvasztani az akadályokat, ha elegendő vágyakozással, szenvedéllyel, elhatározással és akarattal gyújtjátok meg a szeretet tüzeit szívetekből, hogy minden meggyógyulhasson, tudva azt, hogy mindez nem ért véget. Ismerjétek fel, hogy a jutalmak, a legnagyobb szeretet és öröm, melyet a jelenlegi elmétekkel el sem tudtok képzelni, és még annak több ezerszerese, mind az alagút végén vannak. 

AURELIA: Ez csodálatos Antharus. Köszönöm ezt az emlékeztetőt. Hozzá kell tennem, hogy egy tudatossági szinten elhanyagoltam volna mindkét gyermeket a szívemben. Köszönöm neked. Tudnál most még további olyan varázslatról beszélni, ami a jövőben vár ránk? 

ANTHARUS: Tartsd az eszedben azt, hogy a varázslatos élet visszatérése, melyre mindannyian áhítoztok, hogy újra rátaláltok, csak az isteni egyesülés, a minden élettel való Egységetek szintjének eredményeként jöhet létre. A fény birodalmaiban nem vagytok képesek magatok számára teremteni semmilyen varázslatos életet, hacsak nem váltok teljesen eggyé azzal, amit teremteni kívántok. Ez azt jelenti, hogy amikor az Egység és a Szeretet megtestesülésévé váltok, és csak Szeretetet sugároztok, akkor minden élet "Egyként" kapcsolódik hozzátok. Ettől a ponttól, képessé váltok megteremteni bármit, bármikor. Mindenetek meglehet, és mindent megtehettek. Az összes birodalommal, az összes elemmel, és a természet szellemeivel való egységetek által, az utasításotokra minden azonnal a segítségetekre siet, hogy beteljesíthessétek vágyaitokat. Ez az ő hatalmas boldogságuk, hogy szolgálhatják az életet. 
Ez barátom, a szeretet és a testvériség nagy partnerkapcsolata mindenki számára. 
Az állatok nagyobb játszótársakká fognak válni, mint ahogyan azt el tudnátok képzelni jelenleg; a virágok és a növények azonnal és örökké újratöltekeznek az örömötökre, a fű mindig életben marad, de sosem kell kaszálni. Transzportálni tudjátok majd magatokat bárhová, bármikor, azonnal. Soha többé nem kell vagyonnyilatkozatokat kitöltenetek, fizetni az autó, vagy a ház biztosítását. Nem kell majd szembesülnötök a havi számlák fizetési nehézségeivel. Az élet pazar bősége lesz bárhol, ahova csak néztek. Kristálypalotákban fogtok lakni, és soha nem kell lakbért, vagy közterheket fizetnetek. 
Az unikornisok tartják a ti időtökben számos ismert és még ismeretlen birodalom összes rejtett misztériumának titkát, és meg fogják örvendeztetni magukat azzal, hogy elvezetnek titeket több millió csodálatosan varázslatos felfedezéshez. Csodálkozni fogtok, hogy miért tartott ilyen hosszú ideig végül hazajutni a szeretet és a varázslat földjére. Ez az az élet barátaim, mely vár rátok az ötödik dimenzióban. Mindazonáltal, nem kell várnotok erre az eseményre ahhoz, hogy elkezdjétek megteremteni önmagatok számára ezt az életet, mely sokkal könnyebb és sokkal varázslatosabb. 
Kezdjétek el most, és látni fogjátok, hogy milyen egyszerű is tud az lenni. Nem a 3. dimenzió az, amely korlátoz titeket, hanem annak a hajlandóságnak a hiánya, hogy felismerjétek azt, hogy képesek vagytok rá most is, ezekben a jelenlegi időkben, egy igazán kellemes és csodákkal teli életre. De csak ha hisztek önmagatokban, és megnyitjátok magatokat, hogy befogadjátok az összes ajándékot, melyre az élet vár, hogy átadhasson mindannyiótoknak. Fejezzétek be a jóságotok tagadását. A tagadásotok a fő oka annak, amiért sokan közületek azok nélkül az ajándékok nélkül távoznak, melyek most arra várnak, hogy megkapjátok őket. A tagadásotok zárja el az utat. 

AURELIA: Mit kellene tennünk a sárkányokkal? 

ANTHARUS: Azok a sárkányok közülünk, akik az 5. dimenzióban és feljebb léteznek, ők tartják a kulcsokat a négy elemhez, és teljes fennhatóságunk van felettük. Ez a magyarázata az utolsó üzenetünknek. Hallottatok a varázslatos sárkányokról, és pontosan az elemek uralása az, ami segít nekünk abban, hogy olyan könnyedén teremtsünk varázslatot. Amit nektek velünk sárkányokkal tennetek kell az az, hogy szeretnénk felkínálni mindannyiótok számára, hogy a mi segítségünkkel elolvashassátok ezt az anyagot az elemek uralásának képességéhez, hogy manifesztációitok sokkal könnyebben és díszesebben valósulhassanak meg. 
Ez a mi elkötelezettségünk felétek. Talán nem avatkozhatunk be a ti szabad akaratotokba és a tanulási folyamatotokba, de örömünkre fog szolgálni, hogy a fületekbe suttoghatjuk az elemek uralásának kulcsait, ahogyan megtanuljátok fenntartani a szeretet és a harmónia magasabb szintjeit mindenkor. Boldogok leszünk, hogy figyelemmel követhetjük azok folyamatát, akik kérnek minket gondolatban, habár ebben nem csak mi leszünk az egyedüliek. A haladás minden szintjével, melyet tesztek a spirituális utazásotokon a spirituális szabadságotok felé a felemelkedés folyamatán keresztül, felajánljuk nektek, hogy rátok bízzuk a következő kulcsot, mely segít majd uralnotok az elemeket. Van másik kérdés? 

AURELIA: Igen, van még valami, amit szeretnék tisztázni az olvasók kedvéért. Lord Sananda azt mondta nekem egy rövid idővel ezelőtt, hogy mivel te egy sárkány vagy, és a Fény és a Szeretet egy lénye, meg lehet bízni benned. Ezzel ellentétben viszont említette, hogy nem minden sárkány és hüllő megbízható, mivel van nagyon sok köztük, mely még mindig elszeparáltságban van, és rizikós lehet mindent egy sárkánynak elhinni. Ő azt javasolta, hogy használnunk kell a megkülönböztető képességünket, amikor összetalálkozunk sárkányokkal, vagy más hüllőféle lényekkel. Tudsz erre valamilyen magyarázatot adni? 

ANTHARUS: Sajnálatos módon, ez így igaz. Habár sok sárkány közülünk, és sok hüllőféle faj elérte már az ötödik dimenziós evolúciós szintet, de nem az összes. Még mindig nagy számban vannak olyan hüllő lények, melyek emberekként inkarnálódtak a bolygótokon, és sokan közülük nem megbízhatóak. Szintén vannak sokan mások, akik az asztrális síkokról munkálkodnak, hogy becsapjanak titeket, és nagyon óvatosnak kell lennetek. 
Ez is egy út. Míg néhányan felemelkedtek, hogy Szeretetet és Fényt sugározzatok, számos ember a felszínen még mindig elszeparáltságban él, és ki szeretne zsákmányolni titeket. Minden galaktikus faj emberiségének Fényben és Szeretetben kell tevékenykednie, de vannak még bizonyos számban olyan hitüket vesztettek, akik még mindig az asztrális síktól való elszeparáltságban élnek. Egy a fontos, hogy mindig legyetek éberek, lássatok mindig tisztán. 
Nem valószínű, hogy néhány sárkány eljönne becsapni titeket; nekik más dolguk van. De mint bármely lény az univerzumban, mely el akar jönni hozzátok, lehet az a Fény Mestere, míg mások lehetnek talán hamis Fény Mesterek. Mindig bölcsen használjátok a megkülönböztető képességeteket és ellenőrizzétek le a vezettetéseteket. Ellenőrizzétek azt a szívetekből jövő érzés által, és ne az egó eleme által, vagy az elme szintjén. Ezt kell tennetek minden lénnyel a fátyol túloldaláról, mely esetleg eljön hozzátok. Ez egy nagyon fontos védelem. 
Vannak csalók, akik mesterek és fénylények csoportjait utánozzák. Minden felemelkedett lény, akiket ismertek, foglalkozik sok olyan csalóval az asztrális síkról, akik próbálkoznak eltéríteni, vagy félrevezetni titeket különböző módokon a ti igaz és egyenes spirituális utatokról. Ti még nem tudtok elég óvatosak lenni azzal kapcsolatban, hogy milyen hangot hallotok. Habár általában a legjelentősebb (legbefolyásosabb) embereket lehet könnyedén becsapni egy nagyon ravasz asztrális entitás által, és míg nem éritek el a teljes tudatosság érettségét, mindig nagyon óvatosnak kell lennetek. Nem minden csatornázott (közvetített) anyag a fény és a bölcsesség mestereitől érkezik. A csalók általában nagyon éberek abban, hogy megtalálják azokat, akik a tüneményeket keresik, vagy akiknek az egója mindenáron egy csatornává (közvetítővé, médiummá) vágyik válni, mikor ők még nem érték el azt a beavatási szintet, mely szükséges ahhoz, hogy meghívottá váljanak egy Fénymester által, hogy az ő csatornájává válhassanak. 
Amíg ez a bolygó teljesen a fénybe nem kerül, és kényelmesen be nem fészkeli magát az ötödik dimenzióba, mindig ébereknek kell lennetek, és használnotok kell az megkülönböztető képességeteket abból a célból, hogy elkerüljétek a felemelkedési folyamat sok csapdáját. Azok, akik el akarnak riasztani titeket az ösvényetektől, és a felemelkedésetektől, általában csalókként jönnek egy a fény és a bölcsesség mesterének álruháját magukra öltve, hogy egy finoman, de időnként nem csak finoman eltorzított tanítást kínáljanak, és így visszatartsanak titeket. 
Menj békével szerelmem, és tudd, hogy átlátok rajtad, mindig felkészültséget, kényelmet, támogatást és varázslatot hozva neked.
Közvetítette: Aurelia Louise Jones 
Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!
foldimennyorszag.hu
Share To:

Post A Comment: