Érdekes rajzokat és leírásokat találtak egy rejtélyes dobozban, ami egy Daniel J. Christainsen nevű holland férfihoz tartozott (aki Floridában élt). Szakmáját tekintve pedig mérnök lehetett, mivel műszaki rajzokat is tartalmaztak egyes papírok. 
Úgy tűnik, részese volt egy vagy több "idegen" találkozásnak. 
Lerajzolta és le is írta az "idegenek" megjelenését: 
"Mindegyiknek négy arca, és négy szárnya volt."
(A legtöbb rajza 1946-47 között készült)
Az egyik arc emberi volt, míg a másik három állati - tehénszerű és madárszerű lény is volt köztük. Az emberi alaknak patkó alakú lába volt. 
Christiansen bibliai utalásokkal is emlékeztet minket arra, hogy talán akkor is már voltak idegen találkozások. A rajzok és azok ábrázolásai lehetséges, hogy a saját tapasztalatainak a megörökítései és beszámolói. 
Hivatkozik egy 1967-es amerikai turista megfigyelésére is, ezután pedig Ezékiel bibliai leírásaira utal, ahol olyan technológiákat ír le 2500 évvel ezelőtt, amit akkoriban még nem ismertek az emberek.  
A rajzok az állatfejekkel régi festmények és szobrok megjelenítéséhez hasonlóak. Tibetben és más régiókban az istenségeket néha ló vagy más állatfejjel ábrázolták. Sokszor az állat volt a "fő" fej, de volt, hogy több - állati - fejjel ábrázolták az istenségeket. 
Ide sorolhatjuk a görög mitológia leghíresebb ilyen ábrázolását, a Minótauroszt is, aki egy férfi alak volt, bikafejjel és farokkal.
Írta és közzétette: Bárány Tünde N. / www.fenyorveny.hu 
(Az írást változtatás nélkül, csak forrásmegjelöléssel, és linkekkel együtt lehet megosztani!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!

Képek/rajzok: Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Post A Comment: