Miképpen lehet valakinek emelni a tudatosságát - ez egy igen-igen tág fogalom, mellyel egy komplett enciklopédiát tele lehetne tölteni, az esetben persze, ha könyv írására adnánk a fejünket. Azt válaszolhatnánk erre a kérdésre, hogy..... / Telosi Adama: Hogyan emelhető meg valakinek a tudatossága ~ Adama üzenetei, agartha, belső föld, belső földi üzenetek, GF, Telos, Telosi adama, tudatosság, fényörvény,

Telosi Adama: Hogyan emelhető meg valakinek a tudatossága
A telosi Adama vagyok. Miképpen lehet valakinek emelni a tudatosságát - ez egy igen-igen tág fogalom, mellyel egy komplett enciklopédiát tele lehetne tölteni, az esetben persze, ha könyv írására adnánk a fejünket.
Azt válaszolhatnánk erre a kérdésre, hogy a csiszolt gyémánt sok ezer lapkából álló alakjához hasonlítható a válasz - mindegyik fazettája a gyémántnak a tudatosság emelésének egy-egy lehetséges sugárútját reprezentálja arról, miképpen emelhető ez az életről alkotott jelenlegi megértésetek fölé és azon túl ezen a bolygón.

Mielőtt is fel akarnád emelni a tudatosságod szintjét, valószínűleg efféle kérdéseket tennél fel előtte magadnak, mint:
Mit jelent megemelni a tudatosságomat?
Miért tenném ezt?
Mi történik avval, aki úgy dönt, felemeli a tudatosságának szintjét?
Milyen hatással van ez a jelenlegi életemre?
Mi lenne az eredménye egy olyan spirituális utazásnak, mely szó szerint sosem ér véget?
Amint a szíved mélyén elkezdesz töprengeni efféle kérdéseken - már benne is vagy a folyamatban. A saját Isten-Éned megjelenik, olyan mértékben, amennyire lehetővé teszed ezt a számára. Figyelmeztetéseiben fog részesíteni és kalauzolni is fog mindvégig utazásod során. Mert ez bizony folyamat a javából, kedveseim. Fokról fokra tárul fel előtted a saját egyéni ösvényed, tetteid és tetteid intenzitásának függvényében.
Amint jóval kiterjedtebb megértésére jutsz a fenti kérdésekre adódó lehetséges válaszoknak, a tudatosságod emelése sokkal könnyebbé válhat. Majdhogynem egy örömteli játékot kreálhatsz az evvel járó megszámlálhatatlan felfedezésekből.
Hadd adjam meg nektek - amennyiben persze elfogadjátok - mindegyik kérdés rövid magyarázatát, a koncepciók többezerszeres méretűre duzzasztásának házi feladata viszont már a ti dolgotok lesz; nem is az elmétekkel, hanem inkább a szívetekben végrehajtva mindezt. A szívetek, kedveseim, lelketek
legvégső-legfenségesebb intelligenciája.
Mit jelent kiterjeszteni, avagy megemelni a tudatosságotokat?
Azt jelenti, hogy jóval éberebbé válsz életed minden szintjére és aspektusára. Többé nem robotpilóta-üzemmódban élsz.
Ez azt jelenti, hogy megszünteted életedben az őrületet, legalább néhány rövidebb időszakra naponta, hogy meditálj, elmélkedj a "valódi ÉN-ed" felfedezésén. Kezdj kinyílni az összes lehetségességre. Fedezd fel mindannak a csodálatosságát és dicsőségét, ami csak ott van benned, körülötted, a természetben, szerte a bolygón és az egész Univerzumban. Fedezd fel a Föld többi birodalmainak is a bonyolultságát, összetettségeit, amelyeknek eddig semmiféle figyelmet sem szenteltél. Fedezd fel a szíved és azt az arany angyalt, aki ott él, hogy az az Isten-Éned aki valójában vagy, egy másik aspektusa örökkévaló identitásodnak.
Kezd el felfedezni annak a lénynek mérhetetlen nagyságát, Szeretetének és Türelmének csodáit, akit Föld Anyának hívunk. Ő lelkesíti át, életet ad az összes látható és nem látható birodalom élő részecskéinek is energiát és intelligenciát nyújt. A ti Föld Anyátok volt az, aki évmilliók evolúciós folyamata során megfelelő platformot adta nektek a testével a saját fejlődésetekhez. Amint tisztelitek Őt és a Testét, ő az, aki igen vehemensen segíthet a rezgésetek és a tudatosságotok emelésében.
Kezd el most önfelfedezésed legcsodálatosabb utazását, azért, hogy rájöjj, ki is vagy valójában, mint egy határtalan isteni lény, aki időlegesen most emberi tapasztalások közepette létezik.
Miért akarnám megemelni a tudatosságomat?
A humán lét tapasztalása nagyon nehéz volt, telis-teli kihívásokkal a Földön az elmúlt pár ezer év során, főleg az itteni lakosság tudatosság szintjének zuhanása miatt. Megengedtétek magatoknak, nagyon fokozatosan, hogy az első három aranykor dicsőségének magasságaiból ide leereszkedjetek a jelenlegi életminőségeitekbe, ahol nem derül ki - mert nem látszik már -, az az isteni lény, akik vagytok. Nagyjából-egészében az emberek elvesztették a kapcsolatukat a saját Isten-Énjükkel, s roppant sokféleképpen egy olyan Istent imádtok, amely rajtatok kívül található.
Amint ismét a saját Isten-Énetek szintjére emelitek a tudatosságotokat, teljes valójában magatokhoz ölelve az isteniségeteket, az összes korábbi ajándék, amit isteni előjogotokon kaptatok meg ismét használhatóvá válik a számotokra. Újra, ismét képesek lesztek megmutatni a mindennapi életetekben azt a könnyed, varázslatos, bájos és korlátoktól mentes Istent akik valójában vagytok a fátylon túl.
Örökre azok fölé a fájdalmak, szenvedések fölé fogod emelni magad, amikben idáig éltél.
Mi történik azokkal, akik megemelik a tudatossági szintjüket?
Hasznos lehet a számotokra, hogy időt szakítotok arra, hogy felismeritek, mennyire korlátok közé szorítottak vagytok. Legközelebb pedig kontempláljatok azon, hogy mi az igazi jelentése a szabadságnak és mit jelent nektek személy szerint ez a szabadság. Döntsétek el, mit akartok az életetekben. Mit szeretnétek kibontani, megteremteni ebből? Mik az álmaitok? Mit szeretnél kinyilvánítani az életedben vagy milyené válnál a jelenlegi inkarnációdban? Mik a céljaid? Felismered-e azt, hogy mindezek a tiéd lehetnek amint a limitált észleléseid fölé emeled a tudatosságodat? Mi is így teremtettük meg a paradicsomot és a tökéletesség életét itt Telosban. Kitártuk a szívünket és az elménket, hogy érzékeljük azt a tökélyt és határtalanságot, amilyennek az életnek lennie kéne ezen a bolygón.
Így volt ez három hosszú aranykor évmillióin át, mielőtt a tudatosság a mélybe zuhant. Az emberiség bukása nem azért történt meg, mert Éva megevett egy almát, ahogyan közületek még jó páran hiszik. Ez egy allegória vagy metafora. Annak idején az ottani magas szintű tudatosság beleegyezett, hogy a mélybe száll. Ezt a dualitás megtapasztalásának a vágya hozta létre, hogy felfedezhetővé váljon, milyen elszeparáltnak lenni Istentől. Ez hozta létre akkor azt a rést az ott uralkodó tökéletességben és a magas tudatosság varázslatában, amin keresztül fokozatosan le lehetett ereszkedni abba a dualitásba, amiben jelenleg léteztek, amit most tapasztaltok. Korábbi tudásotok elveszett a külső éberségetek érdekében, mondjuk azt, hogy néhány évmilliócskára.
Ez azt jelenti, szeretteim, hogy ez a tudás még mindig ott van mélyen elrejtve a lelketek mélyén, a tudatalattitokban, amit újra ébreszthettek, újjá éleszthettek. Amint eleresztitek a hibás és eltorzult hitrendszereteket, hogy korlátok közé szorítottak vagytok, képessé váltok ismét emlékezni a korábbi
állapototokra s totális mértékben manifesztálni azt a jelenlegi fizikai életetekben.
Milyen hatása lesz ennek a mostani életemre?
Amint emelni kezded a tudatosságodat, a vágyaid, az érdeklődési köröd és a prioritásaid meg fognak változni. Elkezded felismerni azt, hogy te, és csak te vagy a saját életed megteremtője, és a saját sorsod hajójának a kapitánya, annak ellenére, hogy minden külső látszat ez ellen szólna. Az új éberségedet és a növekvő tudást - amit a tudatosságod emelésével értél el - arra fogod felhasználni, hogy új valóságot teremts magadnak, olyat, amit mindig is akartál, korlátoktól menteset.
Olyan életet kezdesz teremteni magadnak, amelyben több szépség, több öröm, több könnyedség, áramlás, szeretet és boldogság lesz, mint amit valaha is el bírtál volna gondolni. Így fog az emelkedő tudatosságod hatni a jelenlegi életedre. Fokozatosan, ahogyan elkezditek kitárni a szíveiteket az új realitás lehetségességeire, amint elkezditek megtisztítani az érzelmi és mentális testeteket a régi hitrendszerektől, amelyek nem szolgálnak benneteket többé, valamint a jelenlegi korlátaitok között tartanak fogva benneteket, az összes vágyatok és álmotok manifesztálódni kezd a valóságotokként. Szabadon fogsz élni egy olyan életet, amit mindig is akartál, nem számít miféle is volt az a vágy.
Közvetítette: Aurelia Louise Jones
Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Share To:

Post A Comment: