Szuper Hold: Így használd az energiákat!
Ha Szuper Hold akkor kétféléről beszélhetünk: szuper újhold és szuper telihold. Évente általában 4-5 alkalommal fordul elő ez a különleges jelenség.
2014. augusztus 10-én este 18:09-kor lesz a legteljesebb Szuper Hold. Ekkor érdemes nézni az eget. Ilyenkor Föld keringéséből következően a Hold és a Föld között távolság 50 ezer kilométerrel lecsökken és az amúgy is nagy telihold látványa, még élesebbé és szebbé válik, szabad szemmel is jól láthatóan.
A telihold energiáit őseink is használták. A holdfázisokhoz igazították az elvégezendő feladatokat. A telihold, az elengedés, megtisztulás éjszakája. És mivel Szuper Hold van, így ezek az energiák, most még erőteljesebb hatást gyakorolnak életünkre.
Nézzük, hogyan fordíthatod a javadra a természet különleges erejét:

1.Holdfürdő:
Azt tartották a régiek, hogy a telihold három éjszakáján ( jelen esetben: szombat, vasárnap, hétfő) vett holdfürdő hozzájárul a női energiák megtisztulásához, női betegségek gyógyulásához. De hogy a férfiak se maradjanak ki az élményből: további jótékony hatása, azoktól a blokkoktól való megtisztulás, ami megakadályoz minket spirituális képességeink és intuíciónk biztonságos használatában.
Az erős tisztulás eredménye: érzelmi méregtelenítés, egészség, inspiráció, intuíció feléledése.
Gyakorlat: Állj ki a Hold fényében, és képzeld el, hogy ezüst fényével átmossa egész testedet.

Szuper Hold: Így használd az energiákat!
2.Gyógyító eszközök, kristályok, saját testünk feltöltése:
A telihold előtti éjszaka a hold fénye tökéletesen alkalmas arra, hogy fizikai testünket és tárgyainkat gyógyító energiával töltsük fel.
Gyakorlat: Tedd ki a kertbe, vagy a teraszra, ablakba, egész éjjelre a feltölteni kívánt tárgyaidat. Te is tartózkodj és töltődj a Hold fényében.

Szuper Hold: Így használd az energiákat!


3. Az elengedés éjszakája: a Telihold éjjele
Az én bevált és kedvenc gyakorlatomat osztom most meg veletek. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy van egy pici kertünk. Oda szoktam kiülni ezen az estén, gyertyafény mellett. Fogok egy szép fehér papírt és összeírom mindazokat a dolgokat, amikről úgy érzem, hogy nem jók nekem, nem szolgálnak engem. Ide írhatod saját rossz tulajdonságaidat is…pl.: pletykálkodás, hirtelen harag… félelmek, személyek, lehúzó kapcsolatok…megrögződések, negatív hiedelmek, gondolatok…
Ha mindent felírtam, akkor egy odakészített fém edényben, de lehet egy nagyobb hamutartó is, elégetem.
Ha nincs kerted, vagy teraszod, akkor nyitott ablak mellett végezd el a gyakorlatot és érezd a Hold tisztító erejét, ahogy megkönnyebbülsz, minden olyan dologtól, ami visszahúz téged a fejlődésedben.

Szuper Hold: Így használd az energiákat!
4.Angyali segítség
Az angyali világból két arkangyal működik ilyenkor veled: Haniel Arkangyal, aki segít a holdfázisok energiáinak saját javadra fordításában és Mihály Arkangyal, aki a tisztulásban és elengedésben van segítségedre.
Egyszerűen, csak kérd meg őket, hogy felügyeljenek, vezessenek, védelmezzenek a gyakorlatok során.
Mindig köszönd meg a munkájukat és a feléd irányuló szeretetüket.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!joportal
Share To:

Post A Comment: