Szedd össze magad!
"Soha ne álljunk az útjába annak, ami az utunkba áll.Ne álljunk az útjába, inkább szedjük össze magunkat!
Ne állj az útjába, inkább szedd össze magad'!
Szedjük össze magunkat, és gondoljuk végig, hogyan képzeljük el az életünket. És közben higgadjunk le. Nyugtasson meg minket az a tudat, hogy az élet tökéletesen működik. A nyugalmat azonban ne tévesszük
össze a belenyugvással.
A „ne állj ellen ..." nem azt jelenti, hogy ne próbáljunk meg változtatni azon, ami nincs ínyünkre. A változtatás nem ellenállás, hanem pusztán újbóli választás. A változtatás nem ellenállás, hanem átalakítás. A módosítás nem ellenállás, hanem az Egyéni Teremtés folytatása. A módosítás teremtés. Az ellenállás a teremtés végét jelenti. Makacsul életben tartja mindazt, ami addig létrejött. Érted? A nehéz és emberpróbáló pillanatokban választhatunk: ellenállunk vagy összeszedjük magunkat. Csak ismétlésképpen: vagy ellenállunk annak, amit tapasztalunk, vagy átgondoljuk, mit választottunk.
Gondold át, mit választottál!"
Neale Donald Walsch
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Share To:

Post A Comment: