Mit tehetek én, mint Galaktikus harcos? - Úgy érzed Galaktikus harcosként jöttél a földre...Úgy érzed Galaktikus harcosként jöttél a földre, de nem tudod mi a feladatod? Türelmetlen vagy, mert látod, hogy népirtás folyik a bolygón és nem tudod, hogyan lehetne megállítani? - Egy tervezett népességcsökkentő népirtást tapasztalunk. Azok, akik felébredtek, tudják, hogy a bolygó népességét jelenleg különböző sugárzásokkal betegítik meg, mint chemtrails, HAARP, GMO élelmiszerek, a vírusok, és a betegségek. Ha már ráébredtél arra, hogy a bolygó szükségállapotban van, akkor tudod azt is, hogy az élet minden területét egy magukat illuminati-nak nevező kis csoport irányítja, akik már régóta igen sikeresen uralkodnak a bolygón egy jól kidolgozott terv alapján, melyet a pénz és kapzsiság vezérel. Olyan ez, akár egy csata, amit nem lehet megnyerni és megoldani azon a tudatszinten, ahol létrejött.
Ez a sötétség és a fény harca, melyben a díj, a Föld bolygó, és az emberi energia.
Ha követted és olvasod az információkat, egyhangúan mind azt üzenik, hogy a fény erői fogják megnyerni ezt a csatát. Sok ember úgy véli, azért jött vissza a jövőből, mert a jövőbeli emberiség nem volt képes eltávolítani a kontrollcsoportot. Vannak olyan emberek is, akik másik galaxisokból és világegyetemekből jöttek ide, mert ők is hallották a hívást. Csodálatos, hogy mi mind itt vagyunk, a probléma az, hogy mikor megszülettünk, sok mindent elfelejtettünk abból, amire emlékeznünk kellene ahhoz, hogy befejezhessük ezt a küldetést.
Ennek ellenére, mintha a kibontakozó dolgok általunk ismertek lennének, bár úgy tűnik igazságtalanok és kegyetlenek. Az Illuminátusok népirtás játszva azért a saját nyakukat is a hurokba teszik. A Plútó a Bakban rávilágít arra, hogy minden úgy történik, ahogy kell. A fény erőinek is van egy ütőkártyája, ami csak arra vár, hogy kijátsszák, mint egy rámenős első dominós, aki minden egyes dominót kiüt, ami az útjába áll. Ez a lépés majd megszünteti az irányítást a bolygón azok felett, akik a szabadságot választják.
Mit tehetek én, mint Galaktikus harcos? - Úgy érzed Galaktikus harcosként jöttél a földre...Lesznek emberek, akiket sokkolni fog annak tudata, hogy manipulálták őket, túl sok lesz nekik ez az egész, s mivel ezt nem tudják kezelni, inkább elhagyják a testüket, míg mások azért mennek el, mert megtették azt, amiért idejöttek. A többiek számára ez olyan lesz, mit mikor egy égőt feltekerünk egy sötét szobába, és készek lesznek dolgozni, áldozatot hozni azért, hogy megteremtsék az „Új Földet” a gyermekeik és unokáik számára.

Az események
Lesz egy sor olyan esemény, ami minden kétséget kizárólag a többi ember ébredését fogja szolgálni, amint az Illuminátusok kiosztják az utolsó lapjaikat. Ezek az események már több éve itt járnak sarkon, és kibontakozásuk a végső stádiumban van. A térben jelen van több milliárdnyi fényfivér és nővér, akik türelmesen várakoznak, és hagynak bizonyos eseményeket megtörténni, miközben lehetővé teszik, hogy minél több ember felébredjen, mielőtt elindítják a kollektív tudatváltást, amely a mérleg nyelvét a fény felé mozdítja.
Az üdvözítő kegyelem terveit a bolygó rezgés-váltásával kapcsolatban a fény erői már leírták, mely szerint a rezgés-váltás magával viszi azokat, akik úgy döntenek, hogy a Föld egy olyan dimenziójába akarnak élni, ahol az Illuminati sötét erői nem érinthetik meg őket. Más szóval, amint növekszik a rezgés a testben, a tudatosságban és a tapasztalatban lesz egy kiegyenlítődés, egy olyan dimenzióba, amely nem látható a jelenlegi helyzetünkből. Azok, akik nem választja ezt a magasabb vibrációs életmódot, továbbra is lehetőségük lesz megtapasztalni az ellenőrző rendszert az alacsonyabb rezgésekben egy másik bolygón, mert maga a Föld bolygó is elmozdul egy magasabb létezési szintre.

A Fénymunkások már dolgoznak
Néhány fénymunkás azon dolgozik, hogy egyensúlyba hozza a bolygó rezgéseit az emberi tudattal. Amikor egy bolygó elmozdul öntudatban és rezgésben, az katasztrofális eseményeket idézhet elő, mint földrengések, vulkánkitörések, melyek következtében egész városok tűnhetnek el. Így néhány ember idejött, hogy segítsenek fenntartani az egyensúlyt, míg a Föld keresztülmegy a vajúdáson. Bár ezek közül az emberek közül legtöbben ezt tudatosan teszik, de némelyikük egyszerűen csak éli az életét, és alvó állapotban végzi a munkát, vagy éber állapotban örömöt, boldogságot visz oda, ahol nincs egyensúly.
Vannak, akik aktivisták, és kivonulnak a kormány, vagy a Monsanto ellen, mások cikkeket írnak visszaélés-jelentésekről, vagy az interneten terítik az igazságot, hogy információt nyújtsanak azok számára, akik még most ébrednek a tudatunkra hintett mágikus ködből. De rajtuk kívül is vannak felébredt emberek igen megnyugtató százalékban, akik szeretnének valamit tenni, de nem tudják, hogy mit.

A „alkatrészek” (DNS) megtisztítása
Ha az utóbbi csoportban vagy, akkor tudod, hogy valóban különleges a szereped. Lesz egy időszak, ahol a Föld rezgése elér egy pontot, ami lehetővé teszi az emberi testnek, hogy olyan szinten rezonáljon, ami a DNS-szálakat cselekvésre sarkalja. Amikor ez bekövetkezik, képesek leszünk emlékezni arra, hogy milyen volt a DNS-ünk, hogy mit kell csinálnia! Ettől fogva erősebb lesz a kapcsolat önmagunk magasabb aspektusaival és egyéb fénylényekkel.
Mindannyiunknak vannak különleges képességeink, melyekre szükségünk lesz ahhoz, hogy kiépítsünk és reformizáljunk egy magasabb rezgésű emberi életmódot. Egyszóval sokan azért jöttünk, hogy megtisztítsuk a DNS alkatrészek egy részét.
Elképzelted már, hogy hogy nézne ki a bolygónk, telefonos és elektromos hálózat nélkül?
Hol vannak a csúnya szélerőmű - turbinák és napelem mezők?
Elképzelted már, hogy hogyan nézne ki egy utca szemetesládák és szemét nélkül?
Emlékszel még a szennyezetlen vizekre és földekre, (egészséges méhecskék, pillangók) virágos rétekre, mely mámoros tiszta természeti illatával bódít, újra nyüzsög, vibrál az állatvilág csodálatos életétől?

Most szennyezettek a vizek és a földek!
Ez most a te munkád. Elképzelni, kívánni, hogy mindez eltűnik, és helyette elképzelni a földi mennyországot!!! Az elme és a képzelet hatalma olyan titok, melytől nem véletlenül tartottak távol minket a zsarnokság alatt.

Ezzel egy időben készítsük fel a testünket az érzelmeinken keresztül
Egy másik nagyon fontos dolog, hogy már most küzd át magad az energiablokkokon, ami, mint feladatok, kihívások kerültek az életedbe. Ez úgy volt tervezve, hogy azok a cellák, amelyek gyorsabban kezdtek el oszcillálni vagy vibrálni a testedben, fellazítják a sötétebb energiákat, amik be vannak tapadva a test belsejébe. Ezt a letapadt energiát el kell mozdítani, át kell alakítani, az eszköz pedig, amit ehhez felhasználhatunk, az az energiatest.
Ez egy nagyon erős és hatásos eszköz, ami nem kap elég tiszteletet, pedig ennek megtisztítása a kulcs, ami felkészíti a testünket, hogy beköltözhessen abba a varázslatos ötödik dimenzióba, amiről már beszéltünk.

A nagy emlékezés
A trombita egyszer már megszólalt, és Te itt vagy! Van egy veled született belső késztetésed, hogy csinálj valamit, de talán most megmutatkozik, hogy azt teszed e, amiért idejöttél, mert a függönyt nemsokára felhúzzák, és a fények elárasztják a színpadot. Amikor ez megtörténik, felszínre törnek a NAGY EMLÉKEK, hogy megtisztuljanak a fent említett „alkatrészek” és mi teljes egészében tudni fogjuk, hogy miért jöttünk és mit kell tennünk. Türelemre van szükség, hogy eljussunk ehhez a ponthoz, viszont a lustaság eltakarja előlünk a jeleket, és elszalasztjuk a végszót.

Mit tegyünk most?
Amíg várakozunk, mindig légy tudatában a gondolataidnak, amíg természetes módon felemeled a rezgésed az energiák megtisztításával, így a rezonancia törvénye össze fog hangolni téged a Föld magasabb rezgésével. A kihívások, feladatok felismerése azért áldás, mert lehetővé teszi az érzelmek áramlását rajtad keresztül annak tudatában, hogy haladsz, és sokkal közelebb kerülsz a „Showtime” –hoz, (műsoridő).
Beszélj az igazságról, bármilyen módon, ha úgy érzed, hogy lehetőséged van erre. 
Írj blogokat az interneten, hozz létre egy honlapot, vagy a beszélgess a családoddal vagy a munkatársakkal az igazságról. Használd az internetet, mint eszközt, hogy megoszd a chemtrail-ről, GMO és barátairól, valamint banki katasztrófák, 9/11 és egyéb hamis hír eseményeit, és több száz egyéb témát, úgy, hogy az élvonalba üvöltözzön, hogy felismerjék a történéseket.
Minden információ ott van a szemünk előtt az alternatív médiába. A legtöbb embert fogva tart az a köd, melyet a környezetük rájuk tett, s azért nagyon fontos, hogy ezek az emberek felébredjenek, hogy átválthassunk a magasabb tudatosságba. Amikor az emberek elkezdenek nemet mondani az ellenőrzésre, mások is követni fogják.

Vannak rendkívüli „alkatrészeink”, amik segítenek nekünk
Nem vagyunk egyedül a szabadságért folyó harcban. Több milliárd csillagtestvér és nővér dolgozik a színfalak mögött. Van szellemi vezetőnk, és minden alkalommal segítenek, megmutatják számunkra a legeredményesebb utat, hogy a megfelelő helyen legyünk, a megfelelő időben. Azonban a segítségnek határt kell szabniuk, ugyanis cselekedeteiknek összhangban kell lennie az emberiség szabadságára vonatkozó Isteni tervvel, mivel nem befolyásolhatják az emberiség szabad akaratát.

Emlékezz a tervre
Azt terveztük, hogy inkarnálódunk, mint emberi faj, és szabad akaratunkat gyakorolva követeljük, hogy legyen vége a sötét erők zsarnokságnak a bolygón. Itt az ideje, hogy ne csak hangoztassuk, hanem alkalmazzuk is a szabad akarat erejét. Egyedül úgy vethetünk véget ennek a játéknak, ha összekapcsolódunk Teremtő fensőbb énünkkel, múlt és jövő életeink magasabb aspektusaival, és olyan magasabb rezgésű fénylényekkel, akik az emberiség érdekeit szolgálják.
Ők jelenleg is itt vannak és abban segítenek, hogy az átmenet a lehető legrövidebb időn belül véget érjen. A fény egy kis csoportja is messze felülmúlja a sötétebb erő szándékait, és segít elindítani a váltást, ami végre felemeli a sötétségből a tudatot. Amikor ez megtörténik, a fogaskerekek átbillennek, helyükre kerülnek, az ajtó kinyílik és a fény beragyog rajta és megvilágítja a dolgokat, fényesebben, mint az el tudnánk képzelni. Mi vagyunk a fény az alagút végén!
Mi vagyunk azok, akikre vártunk, és készülünk a végső csatára; a Föld bolygó átvétele és megtisztítása a szeretet és fény erejével. Mi vagyunk a galaktikus harcosok, és fegyverünk eddig a türelem volt. Jövőnk fegyvere pedig a felelősségteljes gondolkodás, és a tiszta szívvel való teremtés megnyilvánulása, és az, ami szabad emberekké tesz minket, hogy hazatérhessünk.
Fantáziálj minél gyakrabban arról, hogy milyennek szeretnéd látni a bolygót, milyen életet szeretnél élni rajta, lásd, hogy szabad és hogy milyen lesz az új életmód. A legfontosabb, hogy most ne késs le a végszóról. Amikor a vihar teljesen utolér, állj készen arra, hogy visszavedd az irányítást az életed felett, és ezzel mutass példát másoknak is."
Közzétette: Bárány Tünde N. / www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!

Forrás: in5d.com
Share To:

Post A Comment: