Fénymunkásoknak: Fénymunka a mindennapi életben/Ne várjatok...
Mi a Felemelkedés? Lentről felfele... Fel-emelkedés. Vagyis a tudatunk fejlesztése egy bizonyos szintre, hogy mind lelkileg, mind fizikailag készen álljunk a változásokra (Eseményre). A fénymunkások/fényszülöttek felvállalják saját önvalójukat, hogy ugyanoda térjenek vissza. Mindenki egyénileg fejleszti saját magát. Az ezután következő Esemény az egész univerzumot érintő változás lesz, nem csak bolygónkra lesz kihatással. A tisztulási folyamat pedig nem csak Gaia-ra vonatkozik - hogy megszabadul azoktól a dolgoktól, amik visszatartják a Felemelkedéstől - hanem az emberekre is. Ti már egy új korszakhoz tartoztok. És ezt sokatok érzi is. De ahelyett, hogy a fénymunkával törődnétek, utat engedtek a félelemkeltés propagandájának, amik a különböző médiákból áradnak. Magatokba szívjátok nap mint nap a negatív energiákat mindezekből, csak azért, mert figyelmet fordítotok rájuk. Elkell engednetek a félelmet, minden haragot, bűntudatot (stb.), amit idáig tápláltatok. Szeretettel, őszintén kell a világ és EGYmás felé fordulnotok. A Valódi történések bennetek zajlanak! Ezért szükséges, hogy ne kívülre, hanem belülre figyeljetek.
A Fénymunka nem azt jelenti, hogy csak állj egyhelyben és várj, ahogy azt sokan teszitek jelenleg. Vagy arról, hogy "nem érzem magam ide valónak", cikkeket osztogatok, mert azzal már fénymunkát végzek.. Terjesszétek fényetek amerre jártok, emeljétek az embereket. Ébresszétek őket. Éljetek szabadon, boldogan, vigyétek szeretetetek az emberek közé, tanítsátok őket és egymást is. Hiszen mindenki más és más szinten van.
Követitek a közvetítéseket ("csatornázásokat") kitartóan. Olvassátok is sok helyről, hogy csak RAJTATOK múlik minden. Akkor mire vártok? Miért nem lehet ezt sok fénymunkásnak megérteni, ha már ezeket követitek?
A csillagtestvéreitek is azért küldik az üzeneteket, a "hívó szót", hogy menjetek feléjük és emelkedjetek. Azt mondjátok sokszor, hogy "ááá... ugyanazokat az üzeneteket küldik hónapról hónapra". Arra esetleg nem gondoltatok, hogy azért küldik újra és újra ugyanazokat, mert látják, hogy ugyanott tartotok? És ez nem az ő hibájuk.
Rajtatok múlik minden...
Az út adott, csak fel kell ismerni. Rengeteg dolgot elétek tesznek, hogy segítsenek, csak figyelnetek kéne. Mind a felsőbbik énetek, mind az angyalok/égiek segítségetekre vannak. Üzennek nektek szüntelenül számok, zenék, álmok, egyéb útján.
Ehelyett csak türelmetlenkedtek, hogy miért nem jönnek "megmenteni". Nem nekik kell megmenteni titeket, hanem nektek saját magatokat. A saját gondolataitok teremti meg jövőtöket és jeleneteket. Csak a MOST létezik, és amit gondoltok, azt meg is teremtitek magatoknak a MOSTban. És amit megteremtetek, az fog materializálódni a "jövőben" is, ami ugyancsak a MOST pillanata.
Jézus is azért volt lent 2000 évvel ezelőtt, hogy példát mutasson, hogy megtanítsa, hogyan érhetitek el az isteni tudatszintet. Meg van minden tudásotok, csak elő kell hoznotok magatokból. Ne másokat kövessetek, hanem saját magatokat. Bennetek van minden, amire szükségetek van. Helyettetek senki nem tud gondolkodni és a képességeiteket, tudásotokat előhozni, csak utat mutatni.
Ahelyett, hogy fejlődésetekre koncentrálnátok, csak vártok. A hírekre, a GF-re, másokra.... Így reménytelen helyzetbe sodorjátok saját magatokat, és hiteteket vesztitek, mert az ígért változások, amik előttetek vannak és csak RAJTATOK múlik, nem jelenik meg a fizikaiságotokban. Meg kell értenetek, hogy amíg nem emelitek fel hozzájuk a rezgéseteket, addig nem tudtok átlépni a "kapun". Nem látjátok, nem halljátok őket. Addig a két világ "csatlakozása" nem lehetséges.
Mindennap csak leborult fejek, hogy "jaj de rossz itt", "úgy se lesz semmi", "hazudnak", "ígérgetés"... Megy a vitatkozás. Tegyétek félre az egótokat, és ne vitázzatok, mert azzal semmit nem oldotok meg, csak a rezgéseteket viszitek lejjebb. Miért nem vagytok hajlandóak magatokba nézni, miért nem hagyjátok, hogy a belsőtök irányítson, és ne a külvilág? Miért nem engedtek el minden eddigit és fedezitek fel az újat? Olvassátok a spirituális tanításokat, de másnapra el is felejtitek... és ugyanúgy álltok egyhelyben, és hagyjátok magatok a fizikaiság/anyagiság rabszolgaságában és börtönében. 
Ezen a bolygón mindenki leszületett, legtöbbetek különböző bolygókról származik, de ugyanúgy vannak égiek is köztetek, akik azért vannak itt, hogy segítsenek nektek a fejlődésetekben és emeljék a Ti és Gaia rezgését. Mind EGY célért vagyunk itt.
Ti vállaltátok, hogy lejöttök, és végigcsináljátok mindezt. Ti is éltetek már az "altatott" világban. De felébredtetek és változtatni akartatok azon, ami körülöttetek folyik. Azért csináljátok az egész fénymunkát, mert tudjátok mindannyian, hogy nem csak a fizikaiság létezik, tudjátok, hogy nem csak ez a sűrű anyag van, amit jelenleg is érzékeltek. Váljatok eggyé a felsőbbik énetekkel, és kövessétek saját magatokat.
Hosszú az út mindenkinek, nem megy egyik napról a másikra. De meg kell értenetek, hogy nem az ő dolguk lejjebb ereszkedni a ti 3D-s dimenziótokba, hanem nektek kell feljebb emelkednetek hozzájuk. Haladjatok és ne álljatok meg. Próbáljatok EGYségesen és EGYütt dolgozni, használjátok TEREMTŐ képességeteket, gondolataitokat, hogy végre olyan életet élhessetek, amilyet szeretnétek. Áldásom rátok!
Írta és közzétette: Bárány Tünde N. / www.fenyorveny.hu
(Az írást változtatás nélkül, csak forrásmegjelöléssel, és linkekkel együtt lehet megosztani!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Share To:

Post A Comment: