Ananhel arkangyal üzenetei: Minden EGY/Öltöztessétek magatokat Fénybe (2014.aug.13.)
Drága áldott testvéreim!
Eljött az én időm, hogy hozzátok szóljak.
Amiért nagyon hálás vagyok.Nagyon sokat látom, hallom, érzékelem, hogy szívetek ugyan készen áll már a MOST befogadására, viszont emberi 3.dimenziós tudatotoktól nem látjátok, érzitek hogyan is kivitelezhető ez. Az a meglátásom, hogy elveszítitek nagyon sokszor a lélek szellem test közötti kapcsolatot. Segíteni jöttem, hogy rávilágítsak arra, hogyan lehet ezt az összekapcsolódást elérni és megtartani.
A lélek tudja mi a feladata, hisz ő választotta ki. A testet szó szerint tanítani kell úgy, mint egy újszülöttet. Ha a lélek és a test kapcsolódik megindul az az út, amit magatoknak választottatok, ami oly csodás.
Minden egyes gondolat teremtő hatással van. Ha tudatosan tudnátok mennyire is, sose gondolnátok többet rosszra. 
A test sejtekből, fényből áll, minden egyes gondolat hatással van a sejtekre tehát ez azt jelenti, hogy ha te személy szerint szép pozitív dolgokra gondolsz a sejt alkalmazkodik hozzá, ha negatív dolgokra, akkor is alkalmazkodik hozzá és ilyenkor jön létre az, hogy a test elveszti a kapcsolatot a lélekkel és ezáltal a szellem összezavarodik.
Mivel tudom, hogy milyen hatással vannak rátok a 'negatív' dolgok és azt is tudom, hogy van belőle még sok, hozzáteszem már nem sokáig, hisz azért jöhettem el hozzatok, mert készen álltok ennek az energiának a befogadására. Úgy érzem helyesnek, ha hozzásegítelek titeket egyenként annak az eléréséhez, hogy minél több embernek az energia szintje minden egyes pillanatban fénylő, vidám, energikus és szeretettel teli legyen.
Hallgassatok a belső hangra és cselekedjetek úgy, ahogy érzitek.
Nagyon fontos elmondanom, hogy pár embert el kéne, hogy engedjetek. Ilyen ez az energia. Mindenki leválik, aki nem egy energia szinten mozog veletek. Viszont ha leválnak, olyan embereket vonzotok be automatikusan, akik abban segítenek, hogy ezen a csodás fénylő úton maradjatok. Ha szívetekben szorító , meghasító érzést éreztek, kérlek tudatosítsátok, az a jel arra, hogy nem a nektek való energiában vagytok. Elmondom ez miért fontos.
Minden egyes ilyen energia titeket tart vissza az utatokon. A lélek pontosan tudja mi a feladata ha érzitek, hogy ez engem nem épít, hanem rombol, váljatok el szépen, szeretetben. Azáltal, hogy ezt megteszitek, teret adtok a másiknak is.
Mindenki szabad akarattal rendelkezik. Lehet, hogy a másiknak az úgy jó és neked nem, mert te más vagy.
Nagyon fontos hozzátennem, hogy nagyon sok emberi konfliktus azért jön létre, mert az egyik "a"-ról a másik "b"-ről beszél és nem látják, hogy megszeretnék változtatni a másikat. Hadd tegyek fel egy kérdés kedves társaim..
Ha a természetben minden máshogy néz ki és mindennek más a feladata, akkor az embereknek miért kell ugyanolyannak lenniük?
A banán az banán az alma az alma nem tudnak megváltozni, hisz Isten ilyennek teremtette őket, és milyen jó is így igaz?
Fogadjátok el kedveseim magatokat olyannak, amilyenek vagytok, hisz oly csodás ez így.
Annyira csodás feladattal jöttem le ide erre a csodás bolygóra.
Minden EGY és minden mindent táplál.
Ha esetleg nem tudjátok merre van az út: meditáljatok, hallgassatok csodás zenét, járjátok a természetet, csodáljátok gyermekeket. Tudatosan tanuljatok tőlük, mindent megtudunk a gyermekektől tanulni.
Szükségünk van rátok, hát nyissatok meg szíveteket. Ha segítségre van szükségetek, hívjatok engem, Ananhelt.
Csak ez az egyetlen egy pillanat létezik. Minden egyes pillanatban öltöztessétek magatokat Fénybe. Képzeljétek el, hogy minden fényes, minden egyes sejtetek és mindenhol Fény van körülöttetek.
Lélegezettek mélyeket, hogy a test fellélegezzen. Érezzétek át az érzést, ahogy a levegő megnyugtat titeket.
Nagyon fontos drágaságaim, hogy energia szintetek mindig fénylő legyen és higgyétek el, hogy ez lehetséges.
Állítsátok meg a gondolatokat. Egy pillanatra lépjetek hátra kettőt és kérdezzétek meg: hogy vagyok?
Van az egó drágáim: ő nem látja a jelent, csak is kizárólag a múlttal és a jövővel van elfoglalva, ezáltal jönnek létre a betegségek. Tudatosítsátok légyszíves, hogy mindent Ti csináltok az életetekben, ha pozitív, ha negatív. Ha esetleg a sok teendő miatt nem tudtok meditálni, képzeljétek el, hogy minden egyes sejtetek feltöltődik Fénnyel és körülöttetek minden fénylik. Ha az energiaszinteteket minden egyes pillanatban fényesen tartjátok, csak is fénylő dolgokat éltek át.
Nagyon fontos megemlítenem a türelmet. A türelem a Szeretet munkatársa. Ne sürgessétek saját sorsotokat, mert mindennek megvan a maga ideje. Ha sürgetitek, csak messzebb kerültök a  saját feladatotoktól. Tudom, hogy sok mindent éreztek, de kérlek egy mondatot tudatosítsatok: MINDENNEK MEGVAN A MAGA IDEJE ÉS MINDEN ÉRTÜNK VAN, HISZ MINDEN EGY!
Hálám, Szeretetem csillogtassa csodás szíveteket.Áldás!
Ananhel arkangyal
Közvetítette: Carmen / Közzétette: www.fenyorveny.hu
(Az írást változtatás nélkül, csak az eredeti forrásmegjelöléssel, és linkekkel együtt lehet megosztani!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Share To:

Post A Comment: