A média hazugsága-hogy nevetségessé tegyék az embereketA média megint nem hazudtolta meg magát. Megpróbálták megint egy egész napos álhírek gyártással (konteó nap címen) nevetségessé tenni azokat az embereket, akik látják a valóságot, és azt, hogy mi folyik a világban.
A kedves olvasók pedig rögtön rá is kaptak az álhírekre - utólag is gratulálok nekik - anélkül, hogy végig olvasták volna a cikkeket, és hallgattak volna a belső hangjukra, megérzéseikre, intuíciójukra.
Tényleg a főáramú médiából várjátok azt, hogy majd ilyen cikkeket leközölnek (chemtrails, haarpmérgezések, háttérhatalommal/illuminátusokkal kapcsolatos dolgok, és még sorolhatnám...)? Ezek a médiafelületek csak félelemkeltésre kellenek nekik és arra, hogy megosszák az embereket.
Szóval le kell, hogy hangoljak minden kedves olvasót, de az is csak egy nagyon jól megszerkesztett álhír volt, hogy egy magyar pilóta kitálalt a chemtrailsről. /Ráadásul a képen szereplő úriembernek a pólóján az adott média logójának egy része is látszik.../ Mellékesen meg úgy tűnik, hogy ez a kis "vicc" nap még jobban felébresztette az embereket... olyanokat is, akik eddig semmit nem tudtak ezekről a dolgokról, és elkezdtek kutatni a valóság után. Úgyhogy kicsit visszanyalt a fagyi most ebben az esetben...
A média hazugsága-hogy nevetségessé tegyék az embereket
Csak megemlíteném,hogy ugyanígy akarták cáfolni ez év januárjában is az egyik chemtrails ellenes tüntetés előtt a tényeket.
Ha ezekről a dolgokról akartok felvilágosítást kapni és híreket, akkor azt alternatív média felületeken keressétek (ahogy mi is alternatívként hoztuk létre ezt az oldalt), és ne a fősodratú médiába! A média csak elferdíti az igazságot. A médiának az a célja, hogy manipulálja az emberek tudatát, és elhitesse az emberekkel, hogy minden csakis az ő érdekükbe történik.
De hiába is próbálkoznak, mert egyre több az ébredő és ezt ők is látják... Mind a háttérhatalom, mind azok, akik szkeptikusok ezekben a témákban (itt témák alatt most nem csak a különböző fentebb említett témaköröket értem, hanem belefoglalva a GF, angyalok, egyéb entitások, spirituális fejlődés...stb.). Igen.. lehet, hogy a drága szkeptikus embereknek MI csak konteósok, spirituális idióták, és egyéb jelzőkkel ellátott "emberek" vagyunk, DE én személy szerint csak sajnálni tudom őket. Miért? Egyrészt azért, mert nem látnak a dolgok mögé, mert nem is akarnak. Másrészt meg tudom, hogy még nagyon sokáig fognak újra és újra leszületni és tanulni, amíg el nem érnek ahhoz a szinthez, hogy megértsék a világ és a létezésük valódi okát. Ebben az inkarnációjukban nem lesz soha olyan esemény vagy élmény az életükben, mint az ébredőknek/fénymunkásoknak/egyéb fényszülötteknek. Soha nem láthatják meg a valóságot. Csak azt, amit annak gondolnak (vagyis csak a 3D-s fizikaiságot). Ebben az inkarnációjukban soha nem fogják megérteni és megtapasztalni, hogy milyen is a feltétel nélküli szeretet (és az isteni tudat), mivel jelenleg is csak azzal vannak elfoglalva, hogy az ébredőket/fénymunkásokat/fényszülötteket kinevessék, nevetségessé tegyék (mind a médiában, mind pedig különböző közösségi csoportokban). A hit számukra tabu fogalom.
Csak egy kicsit elkanyarodva az eredeti témától:
Sokszor látom, hogy még magában a Forrásban/Istenben/Atyában sem hisztek. Mindig azt hangoztatjátok, hogy "Nem,mert nem mutatta meg magát, nem beszéltem vele még szemtől szembe."
Ő nem fog semmilyen alakot felvenni csak azért, hogy Te jobban higgyél benne. Ő mindenhol ott van, mivel energia és fény. Mindenhol őt látod. A fákban, a növényekben, mindenben. De nem rendelkezik olyan formával, amit az ember felfoghatna. Felvehetne bármilyen alakot, de az csak egy lenne a sok közül. Ha most megjelenne bárkinek is valamilyen fizikai formában, akkor azt az Ő alakjának vélné mindenki. És ha másoknak másképp jelenne meg, akkor azok bizonygatnák, hogy nem is Ő volt. Akármilyen módon vagy formában jelenne meg, egyik sem lenne az embernek vitathatatlan...
Fogadjátok el, hogy nem csak a fizikaiság létezik. Nem csak az van, amit megtudtok fogni és amit láttok. Vannak egy olyan világok is (olyan dimenziók) és olyan entitások, ami számotokra láthatatlanok/más rezgésszinten vannak. De ettől függetlenül ugyanúgy léteznek, és segítik életeteket. Még ha Ti nem is hisztek bennük. Legyen szó akár a GF tagjairól, akár angyalokról, vagy magáról a Forrásról...
Őket, és MI mindannyiunkat a Szeretet és Fény visz előre, és hogy a világot jobbá változtassuk. A Fény és a Szeretet örök marad, mert a legnagyobb energia az univerzumban. Szeretetem öleljen titeket és Áldásom mindannyiótokra oldaltól és hittől függetlenül!
Közzétette: Bárány Tünde N. / www.fenyorveny.hu
(Az írást változtatás nélkül, csak forrásmegjelöléssel, és linkekkel együtt lehet megosztani!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Share To:

Post A Comment: