Ne csak nézz, láss is!
A mai rohanó világban az emberek többet betegek mint egészségesek, több gyógyszert beszednek, mint amennyi gyümölcsöt, zöldséget egész életükben fogyasztanak.
Mégis elcsodálkozunk, amikor családunkban, rokonok között 40-50 éves emberek halnak meg.
Nem csodálkozni kell, elgondolkodni vajon miért is van ez. Miért éltek régen 90-100 évig az öregek? Egyszerű a válasz. Nem mérgezték őket mindennel amivel csak lehet.

Gondold végig az életed!
Megszületsz, felnősz és önellátóvá válsz, saját családot alapítasz. Mégis mit látsz? Hiába tanultál évekig életedet talán egy gyárban fogod leélni (az emberek több mint 50% gyárban dolgozik).

Ne csak nézz, láss is!Mit tesznek veled a gyárakban?
Kidolgozod a lelked, hogy magadat és családodat eltartsd…
itt csak az a bökkenő, hogy az a pénz, amit ennyi munkáért kapsz kevés, és a kevés pénz mellé, hogy örömöd ne legyen hiányos, egy jó adag mérget is kapsz ajándékba nap mint nap vásárlásaid során, amitől majd később rákos leszel, vagy más súlyos betegséggel kell együtt élned .
Reggel felkelsz elmész dolgozni, a családodat gyermekedet szinte nem is látod. Nap mint nap ugyan azt a munkát végzed. Robotosítanak!
Mit tesznek a robotok? Azt teszik amire be vannak programozva. Téged is beprogramoznak úgy, hogy észre sem veszed, beprogramoztat az állam, hogy utána azt tedd, amit ők szeretnének. Beléd nevelték, hogy ha életben akarsz maradni azt kell tenned amit ők mondanak.
És ha ez még mind nem lenne elég, nem csak így tudnak irányítani!
Dolgozol, hazamész leülsz a tv elé pihenni.
Itt van a következő általuk felhasznált módszer, hogy még otthon se legyél “nyugodtan” az ő irányításuk nélkül.
A tv-ben csak azt látod, amit Ők akarnak, hogy láss.
Csábítanak arra, hogy azt a kevés pénzed is amiért megdolgoztál, mérgekre költsd. A tv-n keresztül elhitetik veled, hogy az a jó amit a reklámokban látsz, és az a példa élet amit a valóság showkban mutatnak (elhitetik veled, hogy az a normális holott kicsit sem az). A tv-n keresztül irányítanak, manipulálnak téged.
Nem csak téged mérgeznek hanem gyermekeidet is.
Ha már a gyerekeknél tartunk, elgondolkodtál már azon, hogy miért adatnak be gyermekeidnek már csecsemőkorban is, úgynevezett “védőoltásokat” , amiket kicsit sem érthetetlen okokból már más országokban rég betiltottak, vagy legalábbis a szülő döntheti el, hogy beadatja vagy nem.
Akkor nálunk miért köteleznek rá még mindig? Nem lehet saját döntésed, elnyomnak, ha véletlenül ellenszegülsz nekik meghurcolnak. Szerinted ez normális? Szülő vagy mégis ők döntenek helyetted! Szerinted az államot ha az nem érdekli, hogy számos család éhezik, vagy a bank elveszi a házukat és gyermekeikkel együtt az utcára kerülnek, akkor pont az fogja érdekelni, hogy a Te gyereked beteg-e lesz vagy nem, vagy esetleg bele-e hal az egyik betegségbe vagy nem.
Főleg azok után, hogy több száz gyermek hal meg évente kórházakban gondatlanság miatt és mégsem tesznek ellene semmit, ráfogják valami betegségre és ennyi. Egy kicsit sem érdekli némelyik kórházat ha te éjszaka az ügyeletre rohansz a gyerekeddel, mert éppen valami baja van, ez kicsit sem fontos… ráérsz nyugodtan várj az ordító gyerekkel a rendelőben legalább 2 órát, aztán még az orvos van felháborodva, hogy miért üvölt a gyerek (tisztelet a kivételnek). Ha ez hidegen hagyja az államot akkor szerinted a te gyermeked miatt fog idegeskedni, hogy megkapja az oltást, mert ha nem akkor beteg lesz. Hazugság!
És ez csak egy a sok gyermek mérgezési módszerek közül, de térjünk vissza Rád. Gondolkozz el, nem kell neked  tv-t sem nézned, hogy mérgeket vegyél ( a tv csak egy luxus,  ami tudat alatt arról biztosít téged, hogy a mesterségesen előállított, vegyszerrel kezelt dolgok egészségesek). Miért van ez?
Miért veszed meg akkor is ha tudod, hogy nem egészséges?
Egyszerű a válasz: rá vagy kényszerítve.
Hogy hogyan teszik ezt? Úgy, hogy ami jó és egészséges az drága! Sajnos kevesen tehetik meg, hogy megtermeljék maguknak ami kell, ha mégis megteheted akkor sem vagy védve a káros anyagokat tartalmazó esőtől és permetektől. És talán ami a legfontosabb számukra, amit tudnak és ki is használnak, hogy ha meg is termelsz magadnak a kertben pár élelmiszert, akkor is van olyan termék, amit nem tudsz magadnak előállítani így meg kell venned. Igaz így még mindig kevesebb mérget eszel mintha mindent a boltban vásárolnál.
A másik amit még kevesebben tehetnek meg, hogy megvegyék az úgynevezett “bio” élelmiszereket, amiben csak bízni tudsz, hogy tényleg bio.
Ez miért van így mikor mást sem hallani csak, hogy az egészséged a legfontosabb?
Persze ez a legjobb reklámfogás amivel téged manipulálni tudnak, miközben az ő engedélyükkel mérgeket árulnak a boltokban és a gyógyszertárakban.
Gondolkodj, Ők pénzt adnak (amiért te keményen megdolgozol) azért, hogy te később azt vissza add nekik azzal, hogy megvetetik veled a mérgeket és a gyógyszereket. Nekik az nem lenne előnyös ha te egész életedben egészséges lennél mert akkor nem kellenének a gyógyszerek és a mesterséges ilyen-olyan vitaminok. Te számukra nem ember vagy hanem egy jelentős pénzforrás, akit úgy irányítanak ahogy ők gondolják, mégsem tudsz ellene tenni.
Első lépésben robottá tesznek, hogy irányíthatóvá válj, elintézik, hogy a mindennapi gondokon másra ne tudj gondolni, nehogy véletlenül a dolgok mögé láss, majd ellehetetlenítenek, hogy meg kelljen venned az olcsó mérgezett élelmiszereket.

Észre vetted?
Hogy napjainkban egyre sűrűbb a rákos megbetegedés, és egyéb súlyos gyógyíthatatlannak mondott betegség. Veszed a drága gyógyszereket, vitaminokat, immunerősítőket mégis beteg vagy!
A gyógyszerek nem meggyógyítanak, elnyújtják a betegséget vagy másik betegséget okoznak, hogy még több gyógyszert kelljen szedned. Csak körbe-körbe megyünk és soha nem fogunk innen kiutat találni, ha már egyszer bele kerültünk. Ez nem véletlenül van így! Szándékosan mérgeznek minket! Szennyezik a levegőt, a vizet és minden mást. Szerinted ha az alap dolgokat amire feltétlen szüksége van az embernek az élethez mérgezik, akkor azt várod tőlük, hogy a többi alapvető árucikkeket nem fogják?! Az a legnagyobb gond, hogy ezt nem csak velünk teszik hanem gyermekeinkkel, unokáinkkal és minden emberrel. Nekik semmi nem számít, csak az, hogy minél több pénzük legyen belőled.
Igaz nagyon nehéz ellene tenni, de azért sajátod és családod egészségének érdekében próbáld meg!
Néhány tipp:
- próbáld meg elkerülni a nagyüzemben előállított árucikkeket
- Szakíts időt egy kiadós sétára a friss levegőn
- kerüld az élvezeti cikkeket (amire már az állam tudat alatt szépen rászoktatott,hogy később ha már szépen rászoktattak még több pénzt kérhessenek érte)
- fogyassz sok zöldséget, gyümölcsöt (főleg nyersen)
- gyógyszerek helyett inkább gyógynövényekkel védekezz a betegségek ellen (ez biztos nem árt, és nincs súlyos mellékhatása)
“Az Úr a Földből buzogtatja az orvosságot és az okos nem veti meg azt.”
(Jesus Sirach 38,4)
- és ami a legfontosabb, szentelj időt a családodra, figyelj oda gyermekeid egészségére, játssz velük a szabadban, és máris szereztél magadnak néhány plusz évet.
Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!

diabetika.info
Share To:

Post A Comment: