Közel száz ragyogó fény Ausztria felett - több tucat szemtanú
Közel száz ragyogó fény Ausztria felett - több tucat szemtanú

Megmagyarázhatatlan UFO észlelésről szólaltak fel osztrák tisztviselők, ugyanis több tucat ember tett bejelentést, miszerint közel száz azonosítatlan, több színben ragyogó tárgyakat láttak Stájerországban, az Aichfeld medence fölött. Két szemtanúnak sikerült képeket is készítenie a jelenségről.
Jürgen Trieb és barátnője Waltraud Kaliba szemtanúja volt a különös látványnak, sikerült fényképet is készíteniük mielőtt a tárgyak eltűntek.
Waltraud elmondta: “Először azt gondoltuk, hogy talán valami természeti jelenség lehet, de hamar rájöttünk, a tárgyak alakzatából, plusz mintegy 600 km/órás sebességgel (becslés) haladtak. Teljesen egyértelmű hogy nem beszélhetünk természetes jelenségről. Továbbá furcsa volt az is, hogy a ragyogó fények ellenére egyáltalán nem volt hangjuk.”
Az Osztrák légiforgalmi irányítás elmondta, hogy ők is értesültek az eseményről, utána néztek a dolgoknak, azonban ennél bővebben nem nyilatkoztak az esettel kapcsolatban, viszont annyit hozzátettek, nem gondolják hogy a sorozatos észlelések és fényképek hamisak lennének.
Közzétette: www.fenyoveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!


paranormal.hu
Share To:

Post A Comment: