Gregg Braden a tudomány és spiritualitás közötti híd építésének úttörője. Bármi megvalósítható a saját emocionális (érzelmi) technikánk segítségével! ~ Így gyógyul a rák 3 perc alatt

Így gyógyul a rák 3 perc alatt
Gregg Braden a tudomány és spiritualitás közötti híd építésének úttörője. Bármi megvalósítható a saját emocionális (érzelmi) technikánk segítségével!
Ez a videó kétségkívül a legcsodálatosabb dolog, amit valaha láttam! Nézd, ahogy a filmben szereplő hölgy rákos daganata  meggyógyul szó szerint 2-3  perc alatt! A videón, képernyő jobb oldalán (az ultrahangos készülék segítségével) látható a rákos daganat valós idejű gyógyulása. A bal oldalon pedig a kezdeti állapot került rögzítésre. Láthatod, ahogy a daganat kezd eltűnni miközben a gyógyítók éneklik azt a szót, mely megerősíti az érzést, hogy a gyógyulás már megtörtént. E betegség több mint 180 formáját gyógyították meg ezek az emberek a gondolat erejét használva!
Mivel a mellékelt film angol nyelvű néhány fontos gondolat magyarul:
A beteg hölgy ébren  van, tudatosan egyetért és hisz a gyógyulásnak ebben a formájában, önmaga is támogatja azt.
A filmben elhangzik az a kérdés is, hogy lehetséges-e egyedül meggyógyulni ezzel a módszerrel,vagy mindenféleképpen szükséges a gyógyítók segítsége?
Gregg Braden válasza a kérdésre:
- Igen, lehetséges de mégis az a tapasztalat, hogy a legtöbb embernek könnyebb meggyógyulnia ha érzi hogy mások is támogatják őt abban, amiben hisz!
- A gyógyító énekben elhangzott megerősítést úgy lehetne fordítani: GYÓGYULT, MEGGYÓGYULT!
Maga a gyógyulási kisfilm az 5.percnél indul:
Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!
tudasfaja
Share To:

Post A Comment: