Eljő az az idő, mikor minden egyes ember, aki ezen a bolygón él, minden nap hálát ad a Fény korának, tettekben, szavakban, gondolatokban. Eljő az idő, mikor Szeretettel a szívükben kelnek fel és fekszenek le./ Hit, remény, kitartás... és Szeretet ~ szeretet, angyalok, fénylények, Föld, fényörvény, hit, remény

Hit, remény, kitartás... és Szeretet
Nem mindenki tapasztalja, de remélem, hogy ez még másképp lesz. 
Olyan jó látni, hogy mennyi szeretetteljes élőlény dolgozik és munkálkodik azon ( szeretetteljes földönkívüliek, fénylények, angyalok, szentek, stb.), hogy a Föld bolygó és az emberiség helyzete minél jobb, rózsásabb, könnyebb és szebb legyen.
És milyen jó látni, hogy most már egyre több ember köszöni ezt meg szavakkal, gondolatokkal, imákkal. 
És milyen jó látni, hogy vannak olyan emberek, akik valóban szívüket, lelküket beleadják azon tettekbe, hogy valóban minden a legsimábban alakuljon, és minden rendbe jöjjön ezen az áldott bolygón. Gondolok itt azokra a szervezetekre, akik azért alakultak meg, hogy együttes erővel küzdjenek a jó célért. A szeretetért.
Lehet, hogy ezt még jó páran nem vettétek észre, de eljön az idő, mikor mindenki magasztalni fogja ezeket a lényeket és embereket. Erről regények, filmek és színdarabok fognak születni. Az iskolákban a gyerekek erről tanulnak majd. A nagyszülők és dédinagyszülők fognak mesélni unokáiknak arról a korról, mikor az emberiség egy évezredes betegségből lábadozott és gyógyult fel.
Eljő az az idő, mikor minden egyes ember, aki ezen a bolygón él, minden nap hálát ad a Fény korának, tettekben, szavakban, gondolatokban.
Eljő az idő, mikor Szeretettel a szívükben kelnek fel és fekszenek le.
Eljő az idő, mikor mindenki csakis a Szeretetért fog élni.
Valós dolgokról van itt szó.
Ezek a szikrák csak most kezdtek felcsillanni, mikor még csak kevesen látják őket. De egy nap lobogó tűz lesz belőle, mely minden szívet felmelegít. Még a legkeményebb szívek is megolvadnak majd ebben a melegben.
Hit, remény, kitartás, nagy-nagy képzelet, és még ennél is nagyobb Szeretet kell ahhoz, hogy mind ez megvalósuljon. 
És ez mindenkiben ott van. 
Írta: Kalocsai Klára Közzétette: Sandal / www.fenyorveny.hu
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Share To:

Post A Comment: