A kínaiak rák elleni gyógyszere
A kínaiak sokszínűsége már bizonyított az élet minden területén. Most az orvostudományt megszégyenítő módszert találtak a rák gyógyítására, ami 100 %-ban természetes eredetű.
Az amuri paratölgyről (Phellodendron amurense) a Texasi Egyetem kutatója, Pratap Kumar megállapította, hogy a fa kérgéből nyert kivonat ígéretes a prosztatarák kezelésében. Eközben a teamje azt is felfedezte, hogy a gyógyíthatatlan hasnyálmirigy-rák a prosztatarákhoz nagyon hasonló utat jár be kifejlődésében.
A Clinical Cancer Research című folyóiratban megjelent írásban a kutatók kifejtik, hogy az ‘amuri parásfa’ kivonat ugyanazokat a jelutakat blokkolja, és megakadályozza a hegesedést, amely gátolja a rákellenes gyógyszerek hatását. A hegesedésből alakul ki a normális szövet helyén a rostos  – fibrotikus – kötőszövet.
„A fibrózis a kontrollálatlan hegesedés folyamatának következménye a mirigy körül” – magyarázza Dr. Kumar professzor. „Ha már kialakult a fibrotikus szövet, a gyógyszerek nem tudnak a daganathoz férkőzni.”
A máj és a vese tumorok körül is kialakul fibrózis és ennek eredményeként a gyógyszer-rezisztencia, mondja, ezért nincsenek jelenleg gyógyszerek, amelyek hatni tudnának ezekre a daganatokra.
A fehérjék, amelyek a fibrózis kialakulásához hozzájárulnak, egy gyulladást okozó enzim (Cox-2) termelődését is kiváltják , amelyet az amuri paratölgy kivonata szintén képes elnyomni.
De hogy miként teszi ezt a paratölgy, az Dr. Kumar szerint „egymillió dolláros kérdés”.  Kutatásainak következő fejezete  ennek felderítése lesz.
Az amuri paratölgy kérgének kivonata egyébként ma is elérhető táplálékkiegészítő kapszula formájában.
Egy prosztata rák klinikai kutatásban 24 páciensen vizsgálták a kivonat hatását, valamennyi beteg jól tolerálta a kezelést. Az eredmények elemzése most folyik.
Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!tudasfaja.comShare To:

Post A Comment: