A harmadik tízmilliószoros nap - 2014.július 31.
Ennek a csütörtöknek a különleges energiái kedved szerint formálhatók, a te szellemed, akaratod és erőd teszi ezeket pozitívvá vagy negatívvá. Mert nem mindegy, mit kívánsz, hogyan cselekszel, mire gondolsz.
Ezen a napon nemcsak a pozitív, hanem bizony a negatív gondolatok is képesek sokszorozódni, így amilyen rezgéseket bocsátasz ki, ugyanolyanok érkeznek vissza hozzád. 

Teremts harmóniát!

Ez a nap remek lehetőséget kínál arra, hogy meginvitáld az életedbe az ensúlyt, s mindent megtégy azért, hogy meg is tartsd! Kapjon kiemelt szerepet az, ami neked fontos, persze ami másnak érték, azt se hagyd figyelmen kívül, de ne félj ezen a napon magadra is gondolni. Erre hívd fel bátran környezeted figyelmét is, hisz igényeitek bizony eltérhetnek. Foglalkozz azzal, amiben a szépség és a harmónia fontos szerepet játszik. Szánj rá időt, mert meg fog térülni a befektetésed! Az otthonod, az iroda, az autó, egy ruha mind-mind lényeges eleme a hétköznapoknak - de a leglényegesebb te magad vagy! Ha te jól működsz, akkor a körülötted lévő dolgok is megfelelő formát öltenek.

Halld meg a belső hangodat!

Teremts magadnak békés, csendes estét, meditációval, relaxációval, könnyű mozgással - olyan tevékenységgel, ami nem igényel túlzott figyelmet kifelé, annál inkább befelé! Ha meghallod a saját intuícióidat, megoldást lelsz a gondjaidra, vagy meglátod végre, merre haladj, hogy eredményesebb légy.

Légy türelmes!

Mint bármely más napon, ma is könnyen megtörténhet, hogy összehoz a sors feldúlt, morgós, elégedetlen emberekkel, kiegyensúlyozatlan, reményvesztett személyekkel - de ez sosem véletlen! Adj ma hitet nekik, de ne hagyd, hogy negatív energiáik magukkal rántsanak. Fókuszáld a figyelmedet pozitív, örömteli dolgokra, és világítsd meg előttük az utat. Mert mindig van fény az alagút végén, és most te lehetsz a mécsese másoknak!

Gyógyíts!

Bármi történjék ma, csak a szívedre hallgass! Ha ott szeretet lakozik, akkor ezt továbbadva sebeket gyógyíthatsz és fájdalmas pontokat szüntethetsz meg, feloldozást adhatsz másoknak a bajban. Ha ezt megteszed, azzal önmagadban is mélyebbre jutsz, s még nagyobb lesz benned a harmónia.

Mit érdemes még tenni?

Nagy terheid, hibáid, botlásaid, vétkeid feloldását erre a napra időzítsd. Bátran kérj örömöt, elégedettséget, szépséget, jóságot, boldogságot magadnak, környezetednek, sőt, még az ellenlábasaidnak is! Küldj bőséget, fényt, szeretetet, tiszteletet, odaadást a Földnek és az egész társadalomnak! Kérj egészséget mindenkinek: a természetnek és az embereknek is. Fontos, hogy ne magadat helyezd a középpontba, ne csak magadnak kérj örömöt, hisz ez valójában már az önzés megjelenését mutatja, ami semmiképpen sem lehet jó irány!
Ne csak pár percet foglalkozz ezzel a témával, hanem egész nap. Kezdd a reggelt úgy, hogy kinyilvánítod az univerzum felé örömödet a léttel és az egészséggel kapcsolatban. Gondolataid, tetteid csakis jók legyenek, árassz magadból pozitivitást. Teremts lelkedben és környezetedben is harmóniát, békét, szeretetet. Ha ezt képes vagy megtenni, akkor érzékelheted, ahogy mások is átszellemülnek. Csakis arra gondolj, amit teremteni szeretnél, de csakis úgy, hogy azzal másoknak ne árts! Nem baj, ha jön néhány kellemetlen, negatív tartalmú gondolat! Ezeket küldd el, s próbáld átfordítani jóra.
Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!life.hu
Share To:

Post A Comment: