Sinetha üzenete a Galaktikus Föderációtól: Az Eseményről (2014.máj.6.)
Dratzo! Ismét köszöntünk benneteket!
Szíriuszi nyelven is köszöntöttünk titeket testvérek,hogy tudjátok,nem csak Plejádi testvéreitek vannak veletek és dolgoznak az egyesülésen. Földi idővel számolva hosszabb ideje nem szóltunk,ennek több oka is van. Egyfelől sok a munka és sok a folyamat amit figyelemmel kell kísérni galaxis szerte,ezen kívül pedig más csatornák és közlések kaptak eddig prioritást. Szeretnénk,ha ezek az információk minél többetekhez eljutnának,mert lényeges közléseket tartalmaznak azokról az eseményekről,amik galaxisotokban és más galaxisokban is történnek. A hitelesség miatt ne féljetek,csak hallgassátok lelketek szavát,mint már mondtuk korábban. Abban bízhattok. Adjátok tovább ezeket a beszélgetéseket,hogy minél többen elérhessék őket!
Amit a mai alkalomkor fontos elmondani, a Tanács és a Mesterek engedélyével, hogy amit a ti síkotokon Eseményként ismernek és várnak, annak nem ismert a ti számotokra értelmezhető ideje. Bármilyen információt kaptok is erről, nem valós. Hogy jobban megértsétek képzeljétek el az esőfelhőket! Attól,hogy egyre több lesz belőlük az égen,senki sem tudja pontosan mikor is fog esni. Egyszer csak esik. Reméljük érthető a magyarázat. Az előkészületek folyamatosak,de a tetőpont bekövetkeztét senki sem ismeri. Csak a Forrás. Legyetek türelemmel és dolgozzatok a fényben mint oly sokan. Rengeteg testvéretek vállalta,hogy ezekben az időkben szerepet vállal ott a Földön és utat mutat másoknak. Érezzük,tudjuk,ez nem könnyű feladat viszont szükséges. Sokan ráébredtek már közületek valóságra,mások még csak az út elején tartanak és vannak olyanok is,akik süketek a tudásra. Ez a rend. Nem tarthatunk mindannyian ugyanott. Segítenetek kell egymást,hiszen célotok egy és mi is egyek vagyunk. A tanulási,fejlődési folyamat csak együtt lehet teljes.
Fénymunkásnak lenni csodálatos,de egyben nagy felelősség is! Felelősség tesvéreitek,bolygótok és önmagatok felé nézve is. Mert csak olyan vezethet másokat,aki maga már nem vész el! És csodálatos dolog most bolygótokon élni még akkor is,ha legalább ennyire nehéz is. Megszámlálhatatlan csoda fog még történni veletek,a ti dolgotok,hogy észrevegyétek és megéljétek ezeket,gyarapodjatok! Fogtok találkozni más fajokkal és átalakul majd nézőpontotok. Mert a változás folyamatos és mi vezetünk titeket! Ne engedjétek,hogy tovább tudatlanságban tartsanak titeket! Mert minden tudás a birtokotokban van,elvenni nem lehet,de hogy valóban tudás és képesség legyen,ahhoz fel kell fedezni. Hogy a galaxis és az univerzum megnyíljon elöttetek és hogy a különféle fajok együtt tudjanak létezni és működni,ahhoz szükségesek ezek a változások - egyéni és tömeg szinten is. Amit Alaje testvérünk tanít nektek,nekünk,az nagy igazság,mert valóban a szeretet és az egységállapot megélése a kulcs a lényeg megértéséhez. Vannak erők,akik a Fény ellen dolgoznak,de az igazság egyre terjed és el fogja érni célját.
Hamarosan újra szólunk hozzátok,örülünk,hogy veletek lehetünk. Maradjatok meg egységben!
Sinetha
Közvetítette: Yehudah / Közzétette: www.fenyorveny.hu
(Az írást változtatás nélkül, csak forrásmegjelöléssel, és linkekkel együtt lehet megosztani!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Share To:

Post A Comment: