RoA: Nyilvános hadműveletek és nyílt kampányok (2014.máj.3.)
Az összes eddigi Round-op Alpha hírek itt: http://www.fenyorveny.hu/search/label/Round-op%20Alpha
Az elmúlt hetekben újra és újra ugyanazokat a kérdéseket kaptunk, ami érthető, és korábban már nyújtottunk megfelelő választ ezekre a kérdésekre, de az egyik fontos kérdés nem szerepelt az április 25-30-i frissítésekben, "Fontos kérdések és válaszok, mit tehetünk". 
Ezt a kérdést kell megválaszolni most ebben a frissítésben. 
"Miért csináljátok ezt nyíltan , "Ők" nem ismernek és a terveiteket nem tudják akadályozni (ellenintézkedések hozni), vagy egyszerűen csak elfutnak?"
Nyilvánvalóan az "Ők " kifejezés azokra vonatkozik, akik a RoA2014-es listán vannak.
"Nekik" mivel látniuk kell és hallani a munkánkról és a szándékainkról, akkor tudniuk kell, hogy mi jön (nekik).
Különben is, egyáltalán nincs lehetséges módja annak, hogy ezt titokban tartsuk. Először is azért, mert egy adott tény, hogy a részletek úgyis kiszivárognak a neten, másodszor, "Ők" is sok dolgot nyíltan csinálnak. Azt is akarják tudatni velünk,hogy ők irányítják az életünket. 
Ez az egyik a szándékunk, a nyilvános műveleteken és nyitott kampányokon keresztül növelni a nyomást "rájuk", ahogy csak lehet, hogy egyre jobban érezzék és stresszesek legyenek, ami számunkra információ kincseket jelent a belső köreikből és a csalásaikkal szemben.  
Azok, akik megkísérlik, hogy megmentsék a saját lelküket, vagy információkat szivárogtatnak ki, vagy társ- összeesküvők vagy elöljárók egy előnyösebb környezetben, várható vizsgálatra kerül sor.
A RoA is tisztában van azzal, hogy a besúgók és ellenséges szövetkezetek már aktívak, és köröznek a műveleteink körül, hogy a jelenlegi egyetlen videó feltöltésünk a YouTube-on is cenzúrázzák a honlapunkkal és a tartalommal együtt, ami várható is volt a kezdetektől fogva. Reméljük, hogy "Ők " élvezik az elme játékokat és a besúgásokat, amíg tart.
Elküldtek nekünk "hacker munka" javaslatokat, aminek semmi értelme, nincs szükségünk semmi ilyesmire annak érdekében, hogy a fontos információk a kezünkbe kerüljenek, a várható vádemeléseket egy új Bíróság  fog foglalkozni, ami jelenleg létrehozás alatt áll. 
Feltörni a mi weboldalunkat és a szociális profil oldalakat nem eredményez veszteséget, mert az információk archiválva vannak (offline) és már átmásolták és tükrözték más weboldalak és blogok különböző nyelveken, amelyhez szeretnénk köszönetet mondani minden közreműködőnek, és kérjük, hogy több ember tegyen így. A RoA-t továbbá már cenzúrázták a CNN-i jelentésben és a Wikipediában, ezért is eredménytelen  a RoA , mint a CNN i- jelentést és Wikipedia már megtörtént, és ezt azért csinálják, hogy mi eredménytelenek legyünk és megszűnjünk végül. 
Letudjuk győzni őket a saját játékukban, amikor a nyilvános támogatás elég nagy lesz!
RoA/Fordította és közzétette: Sandal /www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Kapcsolódó hírek: 
ROA: Elkezdődött a cenzúra (2014.ápr.11.)
ROA: Nyilvános nemzetközi közlemény-Az ENSZ és a Bilderberg-csoport tagjainak letartóztatása (2014.ápr.16.)
ROA: 420 ROA2014 lista-Letartóztatási parancsok
ROA: Miért nem szerepel egy adott személy még a ROA2014-es listán? (2014.ápr.30.)
Share To:

Post A Comment: