A gondolat anyagi műszerekkel nem mérhető. (Csak az elektromágneses hullámok mérhetők, amelyeket a gondolat az agyban létrehoz.) Van-e ennek ellenére valaki közöttünk, aki meg meri kérdőjelezni a gondolat létét? Hát persze, hogy nincs! Hiszen a gondolat létét mindenki megtapasztalta. Ez viszont gondolkodóba ejthetne mindannyiunkat a bizonyítékok természetét illetőleg. A bizonyíték ugyanis soha nem rajtunk kívül van, hanem belül. Az érvényes bizonyítékot mindig a saját átélés és élmény biztosítja, és nem a tudósok állításai.

Mi a bizonyíték a gondolat teremtő erejére?
A gondolat anyagi műszerekkel nem mérhető. (Csak az elektromágneses hullámok mérhetők, amelyeket a gondolat az agyban létrehoz.) Van-e ennek ellenére valaki közöttünk, aki meg meri kérdőjelezni a gondolat létét?
Hát persze, hogy nincs!
Hiszen a gondolat létét mindenki megtapasztalta. Ez viszont gondolkodóba ejthetne mindannyiunkat a bizonyítékok természetét illetőleg. A bizonyíték ugyanis soha nem rajtunk kívül van, hanem belül. Az érvényes bizonyítékot mindig a saját átélés és élmény biztosítja, és nem a tudósok állításai.
A magasabb világok tanulmányozására nem alkalmasak az anyagi világ műszerei és módszerei.
A magasabb világok megismerésének és a kapcsolatfelvételnek a lehetősége nem fizikai, hanem lelki képességektől függ, ahol a lelki a fizikai sík fölötti rezgéstartományra utal.
Ezzel egyszer és mindenkorra világossá válik, hogy a lelki szférák megközelítésének és vizsgálatának lehetősége nem holmi parajelenség, ami kívül áll a tudomány hatáskörén, hanem nagyon is egzakt, és tudományos módszerekkel megközelíthető. A különbség csak a magasabb dimenziók vizsgálatához szükséges módszerekben és eszközökben rejlik. 
White Eagle Lelki fejlődés I. című könyvéből idézek:
"Az esetek többségében nagy jelentőséget tulajdonítanak a tudományos nézőpontoknak, azt szuggerálva ezzel, hogy a lelki, vagy spirituális nézőpont nem tudományos.
Helyesbíteni szeretnénk ezt az elképzelést, és tisztázni, hogy a spirituális törvényben semmi sincs, ami nem tudományos. A lelki törvény örök igazság. Ezzel szemben a tudomány álláspontja évről évre változik, és amit ma igazságként elfogad, azt holnapra elutasítja és elfelejti. A lelki törvényben nincs más változás, mint az állandó fejlődés és növekedés. Az ember, - benső fejlődésével, és tudatszintjének emelkedésével párhuzamosan - mind több és több igazságról szerez tudomást, de maga a törvény nem változik."
Természetesen a következő dimenzió fölött ott van a következő, és a következő, és a következő...
Az emberi elmét azonban nem könnyű zavarba hozni.
Az első kérdés, ami a kezdeti kételkedés és bizonytalankodás után felmerül, az az, hogy ha mindez valóban így van, akkor meddig tart? Hány dimenzió tevődhet, vagy tevődik egymásra? Létezik-e felső határ?
Ha az ismert tudományos módszerek és eszközök nyilvánvalóan nem alkalmasak a magasabb dimenziók vizsgálatára, melyik hát a járható út?
Közzétette és kiegészítette: Sandalwww.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!Kiválasztottak
Share To:

Post A Comment: