Marokkóban is megépítették az QEG készüléket-Ingyen energia bárkinek
Az alábbi videót megnézni nagy élmény, talán azért is, mert sok éve már, hogy felröppennek hírek különféle ingyen energiát adó berendezésekről, a kétség és a főáramú tudomány negativitása által övezve, és amelyek újra és újra azt mutatják, hogy a jelenlegi tudományos és fizikai értelmezések frissítésre szorulnak.
Először is határozzuk meg, mi is az a “szabad energia”. Úgy a legkönnyebb magyarázni, hogy több energia nyerhető ki egy szabad energiát előállító berendezésből, mint amennyit betáplálunk, majd folyamatosan képes energia előállítására. Igaz, hogy ennek a készüléknek szüksége lesz alkatrészcserére, például csapágy, ékszíj stb., élettartamuk egy bizonyos pontján. Ugyanakkor ezek minimális költségek.
Egy pillanatra felejtsük el ezeknek a technológiáknak az elnyomását, és egyszerűen összpontosítsunk arra a tényre, hogy itt vannak, működnek, és végül eljutnak az emberekhez, akik vagy megépítik, vagy megvásárolják maguknak.
Ha még nem hallottál a QEG-ről (Kvantum Energia Generátor), akkor ez számodra kellemes meglepetés lesz. Ez az eszköz Tesla munkáján alapul, aki megépített egy rezonancia generátort, melynek 1kW-ra van szüksége 10 kW kimeneti teljesítmény előállításához. Ez a készülék ugyanazon szabadalom alapján készült és működik, mint ami a nyilvánosság számára is megjelent. Évek vizsgálatai és módosításai elérhetővé tették mások számára is, hogy megépítsék. Ez az új eszköz 1kW bemeneti teljesítményt igényel a mag rezonancia eléréséhez, majd ezután 10 kW teljesítményt állít elő, így a betáplálás lekapcsolható, majd egy inverter segítségével nincs többet szükség bemeneti teljesítményre.

MŰKÖDŐ INGYEN ENERGIA, AMIT BÁRKI MEGÉPÍTHET!
Ez tehát azt jelenti, hogy egy rövid ideig tartó felvett teljesítményen kívül, nincs szükség tovább a betáplálásra. HopeGirl (1) állítása szerint, aki kiadta a nyílt forráskódú terveket a nyilvánosság számára: “A QEG most már az emberiségé.” Sokan végeznek további fejlesztéseket, és most már mindannyian együtt dolgozhatunk ezeken a technológiákon.” Szép szavakkal élve, a világnak nem kell a pénzre, kapzsiságra, szabadalmakra, tulajdonjogra és hatalomra épülnie. Ezek régi, elavult fogalmak, melyeket könnyedén magunk mögött hagyhatunk.
Ezen a videón egy marokkói közösség mindössze 3 nap alatt megépült készülékét láthatjuk. A felvétel a készülék első bekapcsolását mutatja. A készüléknek ez csak a kezdet, mivel több trükkös módosításra fognak sort keríteni az elkövetkező napokban, hogy növeljék a kimeneti teljesítményt.
A készüléket Tajvanon is megépítették, és több csapat dolgozik a sajátján a világ más részein.
Üzenet a világnak: “Ha meg tudjuk csinálni a QEG-t és működik Marokkóban, meg tudjuk csinálni bárhol!” – Tomas Qubeck – New Earth Heartbeat
A készülék dokumentációja itt megtekinthető és letölthető (egyelőre csak angol):
Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Forrás
Share To:

Post A Comment: