Jézus tanításai: Készen álltok a valódi belső tanításaimra
Mindig nyilvánvaló volt számomra, hogy az emberiség spirituális fejlődése különböző szinteket képvisel.  A Biblia is tartalmaz olyan tanításokat, amelyeket a tömegek számára példabeszédekkel tettem érthetővé, míg a tanítványaimnak azokat bővebben is kifejtettem. A tanításaimnak mindig két szintje nyilvánult meg, az egyik az általános tömegnek szólt, a másik pedig azoknak, akik készen álltak, állnak a belső útra. 
Ennek a web felületnek (Kim Michaels oldala) az a célja, hogy a belső tanításaimat, a haladó szintet, vagy ezoterikus tanításokat juttassa kifejezésre azok számára, akik arra nyitottak.  Tény, hogy vannak olyanok, akiknél ez nyitott fülekre talál, míg másoknál ez nem így van.  Így volt ez akkor is, amikor a földön jártam, voltak olyanok, akiket el tudtam érni, voltak olyanok, akiket nem.  Vegyétek azonban figyelembe azt, hogy kozmikus törvény szabályozza azt, hogy milyen lehet a spirituális mester és a tanítványai közötti kapcsolat.
Ha a tanítvány készen áll, a tanító megjelenik. 
Van tehát egy belső oka annak, hogy miért találtál rá erre a honlapra.  Annak ellenére, hogy lehetetlen egy honlapot úgy üzemeltetni, hogy a rajta megjelenő tanításokra csak bizonyos emberek találjanak rá, mégis hasznos lenne az, ha úgy éreznéd, hogy azért találtál rá erre az internetes felületre, mert készen állsz a tanítások némelyikének a befogadására. 
Építően hat azonban az is, ha felfigyeltek arra, hogy teljes mértékben lehetséges az, hogy valaki a legbelső szintjén készen áll már a tanításokra, de a külső személyiségének bizonyos jellemzői azonban megakadályozzák ezek elfogadását.  Más szavakkal, azért találtál rá erre a honlapra, mert a magasabb éned ide vezérelt, miközben az alsó éned megtesz mindent annak érdekében, hogy rávegyen arra, hogy elutasítsd az itt találtakat.  Teszi mindezt annak érdekében, hogy ne veszíthesse el a rajtad való uralmát.
Amikor nagyjából kétezer évvel ezelőtt a földön jártam, az akkori emberiség a pszichét illetően sokkal korlátozottabb szemlélettel rendelkezett, mint napjaink emberisége.  Ezért meg volt kötve a kezem azzal kapcsolatban, hogy a halál tudatszintjének bizonyos elemeit hogyan magyarázzam el nekik, hogyan mutassak rá arra, hogy a saját tudatuknak is van olyan oldala, amely a halál tudatszintjén akarja őket tartani.  Napjainkban a legtöbb ember ennek a ténynek valamilyen szinten a tudatában van.  Sokan a tudatuknak ezt a részét egóként ismerik. 
Tudatában kell lennetek, hogy az életetek, a személyes utatok, a tudatszintetek emelkedése felfogható a tudatotok ezen két eleme közötti huzavonának, egymás közötti harcnak.  A magasabb énetek a Krisztusi tudatszint irányába lendít benneteket, az alsó énetek, az egótok pedig továbbra is a halál tudatszintjén akar tartani, abba az irányba ránt vissza benneteket, hogy önmagatokat továbbra is valamilyen földi oldallal azonosítsátok. 
A belső tanításaim célja régen is az volt és ma is az, hogy rávilágítsak erre a huzavonára, belső harcra, hogy megértsétek, hogy ki áll a harcok közepén.  Ki az az „én”, akit a tudatotok két oldala ellentétes irányba próbál rángatni.  Mindaddig, amíg valójában nem tudjátok, hogy kik vagytok, addig hogyan is hozhatnátok független döntést azzal kapcsolatban, hogy inkább a régi önazonosságotoknál maradtok-e, vagy hagyjátok, hogy az meghaljon annak érdekében, hogy az igazi énetek megszülethessen, hogy felismerhessétek azt, hogy kik is vagytok valójában: Isten teremtőtársai, társteremtők, akik azért vannak itt jelen, hogy uralmuk alá hajtsák a tudatukat és az anyag egész világát.
Ha felhasználjátok azokat a tanításokat és eszközöket, amelyeket ezen és más web felületünkön számotokra nyújtunk, akkor valóban uralni tudjátok majd a tudatotokat.  Ez tesz majd képessé benneteket arra, hogy teljesítsétek azt a célt, amely miatt a jelenlegi megtestesülésetekben vagytok jelen, vagyis azt, hogy Isten teremtőtársaiként szolgáljatok, és „uralkodjatok” a földön, azaz az anyag világán.
Közvetítette: Kim Michaels
Közzétette: Sandal / www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Kapcsolódó cikkek: Jézus tanításai: Mintául érkeztem
Jézus tanításai: Készen álltok-e a Krisztusi útra?
Kik a Felemelkedett Mesterek?
Az emberi dilemma és a kiút


askrealjesus.com
Share To:

Post A Comment: