Virginia: Van egy kérdésem a hat hélix-párról, amit ábrázoltatok, és arról, hogy mi a kapcsolat köztük és aközött, amit én csillag-tetraédernek nevezek. Mint tudjátok, a csillag-tetraéder meditációt az emberek nagyobb gyógyulása és megértése alapjaként mutatom be. El tudnátok magyarázni, hogy mi a kapcsolat a kétdimenziós hatcsúcsos Dávid-csillag kép és a csillag-tetraéder között, aminek nyilvánvalóan több, mint hat csúcsa van? Washta: A csillag-tetraéder azért kapcsolódik az interdimenzionális emberi lényhez, mert azt a nagyszerű fénytestet reprezentálja, ami a sejtstruktúrát körülveszi. Ezt az elemet nevezhetnénk az interdimenzionális kapuk (a Dávid-csillag alakzat fizikai eleme) és az interdimenzionális valóságok közötti közvetítőnek. Az interdimenzionális valóságoknak pedig még sokkal több oldaluk van, mint amennyi a csillag-tetraéderben megjelenik. Tehát tekintsetek rá úgy, mint ami itt nem jelenik meg, de mint ami az az alapmintázat, amely alapján minden DNS valójában működik. A fénytest-csillagon keresztül felfelé haladó energiák a szükséges fény-alapú információvá alakulnak, és eljutnak a számos interdimenzionális kapuba. Ez az információ azután visszajut a magasabb dimenziókból a fénytest csillag-tetraéderén keresztül a fizikai Dávid-csillagba, a hatpáros DNS-alakzatba.

A Foton-öv Hatása az Emberi Testre és a 13-as Csakrarendszer 2.rész-Kérdések és Válaszok /Sheldan Nidle/
Az 1.rész itt elérhető: A Foton-öv Hatása az Emberi Testre és a 13-as Csakrarendszer 1.rész /Sheldan Nidle/
Virginia: Van egy kérdésem a hat hélix-párról, amit ábrázoltatok, és arról, hogy mi a kapcsolat köztük és aközött, amit én csillag-tetraédernek nevezek. Mint tudjátok, a csillag-tetraéder meditációt az emberek nagyobb gyógyulása és megértése alapjaként mutatom be. El tudnátok magyarázni, hogy mi a kapcsolat a kétdimenziós hatcsúcsos Dávid-csillag kép és a csillag-tetraéder között, aminek nyilvánvalóan több, mint hat csúcsa van?

Washta: A csillag-tetraéder azért kapcsolódik az interdimenzionális emberi lényhez, mert azt a nagyszerű fénytestet reprezentálja, ami a sejtstruktúrát körülveszi. Ezt az elemet nevezhetnénk az interdimenzionális kapuk (a Dávid-csillag alakzat fizikai eleme) és az interdimenzionális valóságok közötti közvetítőnek. Az interdimenzionális valóságoknak pedig még sokkal több oldaluk van, mint amennyi a csillag-tetraéderben megjelenik. Tehát tekintsetek rá úgy, mint ami itt nem jelenik meg, de mint ami az az alapmintázat, amely alapján minden DNS valójában működik. A fénytest-csillagon keresztül felfelé haladó energiák a szükséges fény-alapú információvá alakulnak, és eljutnak a számos interdimenzionális kapuba. Ez az információ azután visszajut a magasabb dimenziókból a fénytest csillag-tetraéderén keresztül a fizikai Dávid-csillagba, a  hatpáros DNS-alakzatba.

Virginia: Azt mondjátok ezzel, hogy a csillag-tetraéder az ötödik dimenzió frekvenciáját vagy rezgését képviseli?

Washta: A csillag-tetraéder egy negyedik és egy ötödik dimenziós rezgést jelenít meg, mely a harmadik dimenzióban is felhasználható. Ezért jelképezi a fénytestet, ami alapvetően annak az alakzatnak egy egysége.

Virginia: Kérlek, magyarázzátok el, milyen viszonyban van a sokféle csakrafejlődés, -javulás az agy béta, alfa, théta és delta hullámfrekvenciáival. Volna valami megjegyzésetek az álomról úgy általában, és arról, hogy ez a feljavított 13 csakra milyen hatással lehet alvásmintáinkra?

Washta: A legtöbb földi tudós még csak most kezdi nagyjából felfedezni, miképpen működik az elme mint egy fény- vagy holografikus lenyomati egység. Amikor a théta, delta vagy egyéb álom-állapotbeli hullámminták kerülnek teljesen a középpontba, az elme megnyitja magát interdimenzionális kapui számára. A skalárishullám-folyamat, ahogyan az jelenleg a földi emberek agyában működik, teljes tudattalanságot kíván, hogy a szokásos testfunkciók a minimális szintre legyenek csökkenthetők. Ily módon az agy szokásos funkciói nem zavarhatják meg a skaláris hullámok átvitelét és fogadását. A skalárishullám-funkció működtetésekor a jelenlegi agy antennája minimális hatékonysággal dolgozik.

Ezzel ellenkezőleg egy teljesen tudatos emberben ezek a skaláris hullámok teljesen tudatos állapotban is jelen vannak. Ezért nem szükséges a test funkcióit minimalizálni. Innentől fogva lényeges fontosságú megérteni egy alapvető különbséget a földi emberek és a teljesen tudatos galaktikus emberi lények között. Ez a különbség magyarázza meg, hogy miért nincs szüksége a legtöbb teljesen tudatos emberi lénynek olyan sok alvásra, mint a jelenleg élő földi embereknek. Ennek az az oka, hogy egy földi ember teste csak akkor tudja használni ezt a skaláris hullámot, amikor minimális szinten van, azaz alszik. Amint a skaláris hullámot használni kezdjük, az interdimenzionális agyfunkciók által behozhatók az elme folyamatainak és a test különböző funkcióinak kontrollálásához szükséges adatok.

Ezek az agyi adatfeldolgozási funkciók hozzák létre a következő napi kapcsolatot a test és az elme különféle energiamintázatai között, és csak akkor zajlik le mindez, amikor a földi ember alvó állapotban van. Azonban egy teljesen tudatos emberi lényben ezek a feladatok teljesen éber állapotban is véghezvihetők. Ezért a földi emberek számára az alvás a regenerációs üzemmód. Ily módon becsüli fel a test, hogy mi történik vele, mit kell tennie a következő napon, és hogy ezek a fejlemények hogyan hatnak ki a fizikai testre az élet egy hetére, egy hónapjára vagy egy egész évére vonatkozóan.

Virginia: Ugyanígy a 13 csakrás rendszerre való átállás a pszichikai képességeket is feltölti?

Washta: Pontosan. Amint a csakrarendszer összhangba kerül a könnyen megszerzett interdimenzionális spirituális energiákkal – lényegében ez történik jelenleg bolygótokon a médiumokkal –, az emberek számára sokkal könnyebbé válik a teljes hatékonysággal való működés. Ezért van az, hogy egy teljesen tudatos galaktikus emberi lény mérhetetlenül magasabb szinten áll, mint a mai földi emberi mutáns, aki világotokban létezik. A mutáns földi embereknek állandóan le kell csökkenteniük testi funkcióikat, hogy végtelenül gyenge skalárishullám-antennájuk működni tudjon, és végrehajthassa azt az adatgyűjtési és adatcsere-feladatot, amely ahhoz szükséges, hogy a test maximális hatékonysággal működhessen tovább.
Virginia: Az emberi ezüstszál, az energia beáramlási pontja megváltozik valamiféleképpen a különböző csakrafejlődési periódus során?

Washta: Nem, ez ugyanolyan marad. A földi emberi test a fejlődő 13-csakrás rendszeren belül élvezi az ezüstszál képességeit. Ez azt jelenti, hogy olyan további képességeket nyertek vissza, amelyek ma jórészt nem létezőek számotokra vagy ki vannak vonva a forgalomból, és ezeket újra működtetni tudjátok. A földi emberek jelen pillanatban még a mostani alacsony, korlátozott szintjükön működnek. Értsétek meg, hogy az az elektromos és pszichikus életerő-energia, amely most a harmadik csakrás ezüstszálon keresztül érkezik, és később a negyedik csakrás szívszálon fog, sok szempontból ezután is ugyanígy fog működni. Amiben változás lesz, az ennek az energiának a testen belüli felhasználásában és a folyamat működtetésének hatékonyságában következik be.

Virginia: Mondjátok, minden szíriuszinak megvan az a teljes 13-csakrás fejlett rendszere, amit a fentiekben leírtatok? Vagy a 13-csakrás rendszernek vannak különféle mintázatai a szíriusziak között?

Washta: A legtöbb szempontból tekintve minden szíriuszi abban a teljes tudatosságot mutató valóságfogalomban él, amelyet itt leírtunk. Mindazonáltal egyeseknek megvan az a képességük – fejlődésük eredményeképpen –, hogy megváltoztassák működésüket, így eggyé válhatnak egy olyan civilizációval, mint a tietek. Rendszerint a szíriusziak teljesen tudatos lények, akik egy teljesen tudatos civilizációban élnek. Ezt a képességet a bolygótokon élő földi emberek is magukénak tudhatják, amint a foton öv–élmény végbemegy.

Virginia: Kérlek, írjátok le a szíriusziak általános fizikai méreteit és megjelenését, beleértve a lehetséges testmagasságot, testsúlyt, bőr-, haj- és szemszíneket stb., hogy az emberek el tudják képzelni őket.

Washta: A szíriusziakat bőrszínük alapján két típusba sorolhatjuk. Van egy olyan fajta, akik a bőrszínüket tekintve a földi emberek szemében végtelenül sápadtnak és haloványnak számítanának. És van egy másik, akiknek van egyfajta világoskék árnyalatuk. Mindkét faj vagy fajta magassága nagyjából hét láb (213 cm) a férfiakat és annál öt-hat hüvelykkel alacsonyabb (198-200 cm) a nőket tekintve. Mindkét fajnál megtalálható a haj- és szemszínek azon sokfélesége, mint ami fellelhető a ti világotokban, és ugyanannyi végtagjuk is van. Megjelenésükben inkább karcsú, sudár termetűek, de nagyobb méretűek, mint amit ti emberi lényként ismertek és felismertek.

Virginia: Mondanátok valamit az új, nyolcastól tizenhármasig számozott csakráink színintenzitásáról vagy árnyalatairól?

Washta: Az új csakrák nagyon élénk, fényes, szinte elektromos jellegű színűek. Ez azért van, mert a teljes tudatosság új energiáit képviselik. Ezek a színek nagyon ragyogóak! Talán egy napon majd megpróbáljuk leírni és elnevezni ezeket a színeket, most azonban elég annyit tudnotok, hogy ezek a színek nagyon élénkek, és nehezen leírhatóak. A színek tartománya és élénksége két részre osztható. Először is azok a csakrák, melyek a fejben és afölött találhatók – melyek ennek az interdimenzionális képességnek a behozatalát képviselik – ragyogóbb és elektromosabb minőségű színekkel bírnak. A többi csakra (melyek a torokban és lejjebb vannak) szerepe, hogy a testet teljes és tökéletes működési hatékonyságra emeljék, és azoknak is még mindig elég élénk színeik vannak, de kevésbé élénkek, mint a fejben lévő csakráké.

Virginia: Értem, köszönöm. Kifejtenétek a „semleges képfeldolgozás” fogalmát, melyet ebben a fejezetben használtatok? Mi emberek, szoktunk beszélni az elme uralmáról az anyag felett, de nagyon hálásak lennénk minden javaslatért vagy hasznos tanácsért, amit adni tudtok, hogy hogyan erősíthetnénk fel ezt a műveletet.

Washta: A földi emberek épp most kezdik felfedezni, hogy a sejtszerkezet igen nagy mértékben az elme akaratán alapul. Az elme szándékának e használata csupán exponenciálisan felerősödik, amikor megkapjátok a teljes tudatosságot. Ekképpen a bolygótokon élő embereknek rá kell eszmélniük, hogy ha erős akaratuk vagy erős szándékuk van arra, hogy megtegyenek valamit, az meg fog történni. Meg fog történni, feltéve, ha elég erős a vágyuk. Ha ezt a vágyukat elég nagy intenzitással érzik, még a testi betegségek legyőzése is lehetségessé válik – vagy egyébként lehetetlennek tűnő dolgok is véghezvihetőek lesznek.

Az emberi elme még most, gyengébb emberi tudatosságotok állapotában is erősen képes módosításokat alkotni a test sejtszerkezetében, és sikeresen utat engedni nekik. Ennek létezése egyre inkább elfogadottá válik bolygótokon a sejtbiológia területén. Ezért tehát a bolygótokon élő embereknek tudomást kell szerezniük erről a potenciális elmebeli erőről és használniuk kell azt, hogy pozitív változásokat idézzenek elő. Elmétek hatalmának használata szükséges alapja mindannak, ami később történni fog, amikor ez a képességetek exponenciálisan megnövekszik, de legyetek biztosak benne, hogy tanácsadóink eljönnek, és segítségetekre lesznek ebben a folyamatban.

Virginia: Azt állítjátok, hogy az elme használatáról szóló sokféle tanításunk még mindig helytálló? Vagy van egy olyan különösen hasznos minta, amelyre összpontosítsunk?

Washta: A legfontosabb minta, amelyet meg kell értenetek, az, hogy az emberekben erős akarat él, és ha ennek az akaratnak tiszta fogalmai vannak saját vágyairól, akkor változások történhetnek. Tehát az akaratnak ez a fogalma, plusz egy pozitív vágy egyenlő lesz egy változással. Ez a kulcsa annak, hogy bolygótokon jelenleg hogyan működnek az elmék. Amikor a kiterjedt tudatos elmehasználat eléri teljességét minden földi emberben, ez a koncepció nem igényel majd semmiféle különleges technikát – semmi mást, csak annak az erőnek a megértését, melynek minden galaktikus emberi lény birtokában van. Mindazonáltal egy új etikettet is ki kell alakítani, hogy az emberek ezt a fajta erőt konstruktívan használják, és sohasem mások ártalmára.

Virginia: Igen, abban biztos vagyok, hogy szükségünk van az etikettre, köszönjük. Van még valami mondanivalótok a skaláris hullámokról? Csak nagyon érintőlegesen foglalkoztunk vele ebben a fejezetben, de teljes mértékben létfontosságúnak tűnik az elme mezője, az agy és a sejt kapcsolatának megértése szempontjából.

Washta: A skaláris hullám egy nem hertz-alapú frekvencia. Interdimenzionális kapunyílásokon keresztül terjed, és a teremtés mindenféle különböző energiáinak alapvető alkotóelemét képzi. A skaláris hullámokból jön a fény. Ez alkot minden dolgot a teremtésben. Lüktetésen, pulzáláson alapul, melyet a Galaktikus Föderáció teremtés-mitológiáiban „az idő pulzálásainak” nevezünk – mivel a skaláris hullám időtlen energia. A skaláris hullámokat használja az emberi elme azon energiák biztosítására, melyek a fizikai létezés minden aspektusát lehetővé teszik.

Virginia: Azt mondjátok tehát, hogy az olyan emberi szavaink, mint univerzális életerő, vagy fény, egyszerűen a skaláris hullám leírását megkísérlő emberi megoldások akkor, amikor a szakszókincs nem áll rendelkezésünkre?

Washta: Pontosan. A skaláris hullámok a tudományos alapja mindazoknak a dolgoknak, melyeknek a bolygótokon élő emberek sok különböző nevet adtak.

Virginia: Mint tudjátok, tanítok az embereknek egy felemelkedés-meditációt, amelynek 18 lélegzete van, s az utolsó lélegzetet nem adhatja át földi tanító. Ennek az ember lelkén keresztül kell érkeznie, saját tanítóinkon, vezetőinken keresztül, vagy ezen túlról. Valóban olyan hatékony ez a meditáció a testben lévő első nyolc sejt (a testben kifejlődő kezdeti sejtek) gyógyításában és letisztításában, mint ahogy én azt hiszem?

Washta: Pontosan, mivel mert az emberekben végbemenő összes változáshoz és átalakuláshoz szükséges az az alapvető vágy, amely a benső énből vagy magasabb rendű énből származik, ahogy azt sokan nevezik a világotokban. Amint ez a magasabb rendű én teljes mértékben egyetértésbe kerül a teljes folyamattal, egy hihetetlen változás következik be fizikai szinten a test teljes sejtstruktúrájában. Így lehetségessé válik eljutni a magba, mely az egész emberi sejtfejlődés abszolút kiindulási alapja. Ha egyszer ez megtörténik, események hihetetlen sorozata válhat valóra, ezáltal olyan dolgok megteremtése is, melyre ma a bolygótokon úgy tekintenének, mint csodára.

Virginia: Elmondanátok, mi marad meg azokban a sejtekben, amit nem lehet semmilyen meditációs művelet során kitisztítani vagy meggyógyítani?

Washta: Az emberi faj alapja ezekben a kezdeti sejtekben nyugszik, mert ezek az élet első sejtjei. Ezeket a test mint a benne foglalt emberi lény tervrajzát tartja fenn. Ez a belső mag nem változtatható meg a magasabb rendű én és azon angyali erők engedélye nélkül, melyek ennek az emberi életformának az oltalmazó energiái. Ezért tehát, ezen magasabb rendű engedélyek nélkül nem történhetnek csodás változások a testtel. Ezeket az engedélyeket nem kaphatjátok meg, míg minden egyes egyén akaratában, és az összes ember magasabb kollektív akaratában a feltételek nem találkoznak, és nem hagyják jóvá azok a hierarchikus spirituális esszenciák, akik ezen élet gondviselői.

Virginia: Értem. Az általunk fizikai halálnak hívott pillanatban mi történik az első nyolc sejttel?

Washta: Ezek a sejtek feloszlanak, mivel részei az adott lény spirituális energiamintázatának.

Virginia: És hová távozik a sejtekben található tudás vagy rögzített információ abban a pillanatban?

Washta: Távoznak az adott lény spirituális lényegével együtt, és elkísérik annak az életerőnek a spirituális és testi őrzői (a test őrzői mennyei dévák, akiknek az a feladata, hogy a várandósság alatt felépítsék az emberi testet) a fénybe, ahol azoknak a mennyei bíráknak a speciális rendszerei feldolgozhatják őket, akik előkészítik a lélek-erő energiát a következő inkarnációra. Ez minden földi emberi élet alapvető támasztéka jelen fejlődési szakaszában.

Virginia: Beszélnétek még erről a nyolc sejtről és az úgynevezett genetikai történelemről – azokról a hajlamokról, melyek emberről emberre átszállnak a születési folyamattal?

Washta: Ez a nyolc sejt minden emberben, egy mintázatként létezik.

Virginia: Bocsássatok meg. Ez mindenkiben ugyanaz a nyolc?

Washta: Nagyon hasonlóak minden emberben, de vannak kisebb különbségek az eredeti nyolc sejtben. Amikor az emberek szaporodnak, ez a lélekenergia-mintázat egy bizonyos petesejtbe és ondósejtbe kerül, melyek a várandósság folyamatában létrehozzák az emberi testet. Amikor a várandósság megkezdődik, az első sejt kettéosztódik, a kettő négyfelé, a négy nyolcfelé. Amikor ez a nyolc sejt kialakult, annak a bizonyos embernek a tervrajza szilárdan meg lett alapozva. A test őrzői, akik ezután megalkotják ezt az emberi testet, vehetik ezt a nyolc sejtet, és felhasználhatják oly módon, hogy mindaz, amit a lélekerő, a mennyei (angyali) bírák és maguk a test őrzői kívánnak, megvalósuljon.

Virginia: Hogyan alkotják meg a test őrzői az emberi testet és teremtenek emberi genetikai kódot?

Washta: A test őrzői képesek minden egyed karmikus mintázatait a fizikai test felépítésévé átalakítani. Ezt a karmikus mintázatot a mennyei (angyali) bírák határozzák meg, mielőtt az egyed lelke inkarnálódna. A test őrzői veszik ezt a karmikus mintát, és a fizikai fogantatás és a test első nyolc sejtjének kifejlődése pillanatában felhasználják az egyén genetikai kódjának megalkotására. Az ebből az első nyolc sejtből származó genetikai minta szolgál ez után az egész emberi test megalkotására. Az alkotási folyamat során a spirituális magnetizmus és annak az előírt biokémiai reakciókkal való kapcsolatának magasabb rendű törvényeit használják fel a fizikai test kialakításához és az egyéni lélek hozzákapcsolásához a várandósság ideje alatt.

Virginia: Akkor hogyan történik meg az, amit mi családtörténetnek nevezünk, avagy egy egész embercsoport genetikájának, úgymint szemszín, szemforma és minden más dolog?

Washta: Miután ez a nyolc sejt a legelső lépésben kialakul, a test őrzői megalkotják az emberi test felépítéséhez a genetikai kódot, mely meghatározza azokat a pontokat, melyeket kérdésedben említettél. Tehát a méret, az alak, a hajszín, a szemszín alapvető mintázata, az, hogy hogyan nézzen ki a bőr, és milyen lesz a test végső megjelenése, a lélek-erő, a mennyei bírák, és a test őrzőinek kívánsága alapján dől el. Ezek a genetikai kódok az apa ondósejtje és az anya petesejtje által megadott paramétereken belül alakulnak ki.

Virginia: Tévedünk tehát, mint emberek, amikor azt feltételezzük, hogy amikor meggyógyulunk, meggyógyítjuk családunk korábbi generációi egész genetikai alaphalmazának egy részét is?

Washta: A földi emberekben bekövetkező minden változás újraalapítja genetikai halmazotokat is. A genetika, ahogy azt ma bolygótokon értik, igen korlátozott abból a szempontból, hogy valójában mi zajlik le egy teljesen tudatos emberben. A genetika alakítja ki az alapot a méretnek, alaknak stb., de nem mondja ki a végső szót, mert a végső szó az életerőé és annak őrzőié, akik minden egyes egyént megalkotnak.

Virginia: Le tudnátok írni, hogy hogyan történnek az olyan dolgok, mint genetikai betegségek, testi rokkantság stb.?

Washta: Ezek a dolgok két okból történhetnek. Az egyik, hogy az eredeti atlantiszi genetikai kísérletek azokká a mutánsokká tették a földi embereket, akik ma bolygótokon élnek. Ezeket a genetikai nehézségeket először az atlantiszi genetikai kísérletek kezdeti hiányossága okozta, mely eltorzította a földi embereket. E gondok második oka pedig az, hogy a földi emberek nincsenek birtokában a teljes tudatosságnak, és ezért nincs meg az az egyszerű képességük, hogy megváltoztassák genetikai adottságaikat, amint magzati formába kerültek, vagy később, a születéskor.

Ez azt jelenti, hogy amit születéskor kaptok, veletek marad életetek hátralevő részére. Ezért van az, hogy sokan, nagyon sokan halva születnek, mert azt az életmintát, melyet magzati szövetükre akartak illeszteni, nem valósíthatták meg. Ezért nincsenek birtokában a földi emberek annak a képességnek, hogy gyorsan megváltoztassák a testüket, ha már hivatalosan megkezdődött az életteremtés művelete.

Virginia: Hogyan viszonyul a lélek döntése a magzati szövet elvetéléséről a test megalkotásáról szóló dévikus felelősséghez?

Washta: A test őrzői (a dévák) azt teszik, amiről a mennyei bírák határoztak és ami az egyedi lélek végső, szabad akaratból hozott döntése. Ha a lélek nem kíván inkarnálódni egy bizonyos emberi testbe, megvan a lehetősége, hogy megakadályozza egy várandósság sikeres végkimenetelét.

Virginia: Úgy tudom, lehetőség van a bölcsőhalálra is az élet első éveiben, ha a lélek úgy dönt, hogy véget vet kalandjának.

Washta: Így van. Sok embernek a bolygótokon van egy bizonyos sorsa, rendeltetése, melynek teljesítésére szeretnék felhasználni egy inkarnációjukat. Amikor végül meglátják, hogy a létezésük, a sorsuk nem lehetséges azzal, amit genetikailag kaptak, jogukban áll, hogy – angyali őrzőjük segítségével – változtassanak, és véget vessenek annak az életnek.

Virginia: Van még valami, amit el szeretnétek mondani a csakrarendszerről, a skaláris hullámok és a sejtek kapcsolatáról, vagy bármi másról, amit szükségesnek gondoltok?

Washta: Csak szeretnénk annyiban összefoglalni, hogy az embereknek úgy kellene tekinteniük a testre, mint egy fantasztikus holisztikus szerkezetre, melynek sok-sok szintje van. Amikor ezeket a szinteket teljesen megértik és egy egységbe összehozzák, pontosan érzékelhetik, micsoda pompás és bámulatos találmányt alkottak a nagyszerű Idő Urai, és a nagy Isten, a Forrás. Amint a földi emberek felfogják és megbecsülik a test értékét és bölcsességét, végül meg fogják érteni azt a hihetetlen csodát, ami az élet lehet, amikor teljes tudatosságban nyilvánul meg.
Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!Sheldan Nidle és Virginia Essene: Galaktikus Emberekké Váltok c. könyvéből
foldimennyorszag.hu

Share To:

Post A Comment: