A Fény: minden élet forrása
A legmagasabb dimenzió, a legmagasabb rezgés maga a Fény. Természetesen nem a földi értelemben vett fényre, tehát a fizikai világon belüli, alacsony frekvenciájú fényre kell gondolnunk. Minden a Fény fokozatos letranszformálódásából jött létre, és jön létre szünet nélkül. Ez az a bizonyos Egyetlen, amiről Hermész Triszmegisztosz beszél. Ez az a legmagasabb frekvenciájú rezgés, amelyről mi jelenleg csak egyetlen formában, egyetlen érzés közvetítésével veszünk tudomást.
Ezt az érzést Szeretetnek nevezünk.
Ennek a Fénynek egy parányi szikrája ugyanis mindannyiunkban, és kivétel nélkül minden létezőben jelen van. Ettől a Fénytől tökéletesen és végérvényesen soha nem vagyunk elzárva. Az egó földi működése azonban sokszor oly sötét rétegekkel veszi körül a bennünk lévő Fényt, hogy szinte felismerhetetlenné válik a tény: az isteni (Teremtő általi - szerk. Sandal) szikrát mindenki a szívében hordja, tehát lehetőségeinket és adottságainkat tekintve potenciális teremtők, isteni lények vagyunk. Ezeket az adottságainkat azonban ki kell fejlesztenünk!
Közzétette/kép: Sandalwww.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!Kiválasztottak c.könyv

Share To:

Post A Comment: