Mindez egy 12 perces folyamat: • Ülj le, csukd be a szemed, és kezdj el egy be- és ki-légzési sorozatot, egymás után háromszor az alábbiak szerint. Lélegezz be Fényt a fejed tetején keresztül le a testedbe áramolva, eztán lélegezd ki az összes stresszt és az összes aggodalmat a lábadon át a földbe vezetve. Végezd ezt összesen háromszor. Ez a folyamat egy percig tart. 
 • Helyezd a bal kezed tenyérrel felfelé a bal combodra. A jobb kezed érintse a köldököd alatt pár centivel lévő részt. (Ez egy energiaörvény.) 


A Csillagmag Én-Aktiválási Folyamat
Mindez egy 12 perces folyamat:
Ülj le, csukd be a szemed, és kezdj el egy be- és ki-légzési sorozatot, egymás után háromszor az alábbiak szerint. Lélegezz be Fényt a fejed tetején keresztül le a testedbe áramolva, eztán lélegezd ki az összes stresszt és az összes aggodalmat a lábadon át a földbe vezetve. Végezd ezt összesen háromszor. Ez a folyamat egy percig tart. 

Helyezd a bal kezed tenyérrel felfelé a bal combodra. A jobb kezed érintse a köldököd alatt pár centivel lévő részt. (Ez egy energiaörvény.) 

Kérd meg a Földangyalokat, hogy jöjjenek el, és aktiválják ezt az örvényközpontot számodra. Tartsd ott a kezed négy percig. 

Eztán tedd a jobb kezed pár centire a köldököd fölé (egy másik energiaörvény) és kérd a Földangyalokat, hogy aktiválják ezt a területet is számodra. Tartsd ott a kezed 5 percig. 

Most helyezd a két kezed tenyérrel felfelé a két combodra, és kérd meg a Földangyalokat, hogy küldjenek neked egy megerősítést arra vonatkozóan, hogy aktiválva lettél. Várj két percig, hogy megkapd ezt a visszajelzést.
Most, hogy aktiválva lettél, készen állsz arra, hogy aktívan közreműködj a többi csillagmaggal a rituálékban, a csakrarendszered tisztításában és kiegyensúlyozásában. Arra lettél felkérve, hogy maradj ráhangolódva, hogy különböző módokat tanulhass a Földanya és az emberiség számára való segítségnyújtás lehetőségeiről, még mielőtt a föld változásai megtörténnek. 

Szeretet és Fény!
Bil El Masri 
Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!


foldimennyorszag.hu 
Share To:

Post A Comment: