Olasz politikusok megszólaltak chemtrail ügyben - Fényörvény

Breaking

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2014. április 22., kedd

Olasz politikusok megszólaltak chemtrail ügyben

Olasz politikusok megszólaltak chemtrail ügyben
Rudolfo Ragonesiről, aki a Gaia Alapítvány elnöke, úgy tartják, hogy őszinte és bátor ember. Amíg közcélú és tudományos közösségek továbbra is bűnösök a hallgatás miatt a folyamatos vegyi anyagok légkörbe való permetezéséről, Ragonesi kiáll az Igazságért és válaszokat követel.
A politikus Máltán szólalt meg. Vajon a por felkavarása beindítja a falak lebontását? Valószínűleg igen, de az idő ellenünk dolgozik. Hiszen minden nap permetezik az eget, az élővilágot totális pusztulásra ítélik. Mindannyiunk közös érdeke, hogy összeálljunk és megindítsuk a harcot a vegyi permetezés ellen, hogy végre fény derüljön arra, mi is zajlik valójában. Mindannyian felelősséget kell, hogy vállaljunk, mint Ragonesi is, aki jelentős szerepet játszik az Igazság érdekében.
Felfigyeltünk-e már az Alzheimer kór és autizmus egyre gyakoribb előfordulására? Egy felmérés szerint az autizmus megduplázódottszáz év alatt és több mint 5 millió amerikai szenved demenciában. Lássuk a statisztikákat:
Olasz politikusok megszólaltak chemtrail ügyben
Számos olyan tényezője van ennek, mint az egyre gyakoribb használata a növényvédő szereknek, a gyomirtóknak, az egészségtelen ételek fogyasztásának, a környezetszennyezésnek, de a chemtrailek ezek mellett kulcsszerepet játszanak mindebben.
A politikusok nyilvánvalóan kerülik a téma kommentálását és gazember módjára gyorsan eltereliok a figyelmet a mainstream médiával és annak bábjátékosaival. Az olasz szenátor követeli, hogy a chemtrailekkel összefüggő államtitkok legyenek átminősítve és az emberek értsék meg, mi is történik fenn az égen.
Egy másik politikus, Domenico Scilipoti nem túl közkedvelt Olaszországban, ugyanis gyakran vádolják politikai visszaélésekkel. Ennek ellenére ő is követeli egyes titkosított dokumentumok feloldását, köztük egy Ilaria Alpi nevű újságíróéval kapcsolatos ügyet, akit 1994-ben gyilkoltak meg, miután felfedezte, hogy Szomáliába radioaktív szennyeződéssel megfertőzött ivóvizet szállítanak. Most szintén szeretné, ha a chemtrailekkel összefüggő ügyek is fel lennének oldva. 2003-ban Olaszország és az USA kötött egy kétoldalú egyezményt a klímakutatásról. Ez arról szólt, hogy megvizsgálják a légkörbe juttatott vegyi anyagok hatását a környezetre. Abban az évben az olasz légkör egy részébe nehézfémeket permeteztek, majd megfigyelték az eső hatását a földekre. A hatás ugyanaz volt, mint a chemtrailek esetében.
Egy olasz kutató nyilatkozata az üggyel kapcsolatban a következő:
“Több mint egy évtizede figyelték meg az amerikai és kanadai lakosok, hogy a nap 24 órájában permetezik az eget mérgező vegyi anyagokkal és más veszélyes összetevőkkel. Ezekről nem tájékoztat a mainstream média. Az Amerikai Védelmi Minisztérium és a hadsereg betakarja az eget a csíkokkal.”
Scilipoti felszólította az olasz miniszterelnököt, hogy fedje fel a titkokat a chemtrailek körül. Ha nem is derül ki minden, talán egy kicsivel előrébb jutunk az Igazsághoz.
Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Forrás: paranormal.hu