Nullponti energia-kicsatoló - hamarosan mindenkinek elérhető
A dél-amerikai ország ismét bebizonyította, hogy a világ előtt jár, ha a földönkívüliek utáni kutatásról van szó? Vagy csak kamu az egész? Mindenesetre az egyik brazil kereskedelmi tévé beszámolója szerint az idegen űrhajók meghajtásánál is használt tértechnológia nyújtotta hihetetlen előnyök immár bárki számára elérhetők.
Míg mindenhol máshol évtizedek óta csak beszélnek róla és ígérgetik, hogy hamarosan elkészül, addig két fiatal brazil feltaláló Nilson Barbosa és Cleriston Leal néhány hete már forgalomba is hozta az állításuk szerint ötezer százalékos hatásfokkal működő nullponti energia-kicsatolót.
Az Earth Electron Captor Generator névre keresztelt eszközhöz jelenleg Imperatriz városka lakosai juthatnak hozzá a legkönnyebben, de hamarosan online is rendelhető lesz a termék.
A brazil feltalálók szerint az eszköz a működéséhez szükséges energia ötvenszeresét képes előállítani. A prototípus alig másfél kilogramm súlyú, a méretei 20x30x15 centiméter és egy átlagos ház teljes energiaszükségletét képes fedezni, amelyhez mindössze 21 wattra van szüksége.
Közzétette: www.fenyorveny.hu

Share To:

Post A Comment: