Az UFO-kutatással komolyan foglalkozó szakemberek figyelmen kívül hagyják a kiválasztottakat, és azokra az üzenetekre koncentrálnak, amik megfelelnek tudományos kutatásaik eredményeinek, a józan észnek és tartalmuk indokolttá teszik vizsgálatukat. Mindezen források közül a legismertebb és a legtöbb kontakttal rendelkező üzenetküldő Ashtar parancsnok, aki egy hatalmas csillagflotta (Galaktikus Föderáció- szerk.Sandal) egyik űrhajójával láthatatlanul (álcázva - más rezgésen, rezgésszinten - szerk.Sandal) kering a Föld körül. Az űrtestvérek az ötvenes évek elején érkeztek hozzánk és nagyon aggódnak háborús aktivitásunk, valamint ökológiánk felbomlása miatt, ami globális katasztrófához vezethet. Ashtar tucatnyi hiteles közvetítője közül a legenergikusabb egy öreg hölgy, aki egyszerűen csak Tuellának nevezi magát. Állítása szerint a hetvenes években vált a Fény közvetítőjévé magának Ashtar parancsnoknak a megbízásából.

Ashtar és a Galaktikus Föderáció szerepe / Kontaktok
(A most következő cikk 1998-ban íródott): Az UFO-kutatással komolyan foglalkozó szakemberek figyelmen kívül hagyják a kiválasztottakat, és azokra az üzenetekre koncentrálnak, amik megfelelnek tudományos kutatásaik eredményeinek, a józan észnek és tartalmuk indokolttá teszik vizsgálatukat.
Mindezen források közül a legismertebb és a legtöbb kontakttal rendelkező üzenetküldő Ashtar parancsnok, aki egy hatalmas csillagflotta (Galaktikus Föderáció- szerk.Sandal) egyik űrhajójával láthatatlanul (álcázva - más rezgésen, rezgésszinten - szerk.Sandal) kering a Föld körül. Az űrtestvérek az ötvenes évek elején érkeztek hozzánk és nagyon aggódnak háborús aktivitásunk, valamint ökológiánk felbomlása miatt, ami globális katasztrófához vezethet.
Ashtar tucatnyi hiteles közvetítője közül a legenergikusabb egy öreg hölgy, aki egyszerűen csak Tuellának nevezi magát. Állítása szerint a hetvenes években vált a Fény közvetítőjévé magának Ashtar parancsnoknak a megbízásából.
Tuella számtalan előadáson és könyveiben foglalta össze mindazt az információt, amelyet különböző forrásoktól kapott, többek között Ashtartól, Kuthumitól, Andromeda Rextől és Avalon kapitánytól. Ezekben a telepatikusán közölt üzenetekben rengeteg olyan adatot találhatunk, amelyek összecsengenek az ufológia bizonyos megállapításaival és következtetéseivel.
Az idegen testvéreknek 13 millió űrhajója (Mostmár ennél jóval több... "5 milliárd álcázott fizikai hajó állomásozik az LEO régióban (a rövidítése a low earth orbitnak vagyis alacsony földkörüli pályának ami 160-2000 km között van a Föld körül), ezen felül mintegy 120 millió álcázott fizikai Föderációs hajó a Kármán vonal és az Armstrong határ közötti térségben." Erről itt olvashatsz többet: (LINK) - szerk.Sandal) várakozik a Föld közelében. Nagyon ritkán mutatkoznak, szállnak le a Földre vagy visznek el valakit, mert véleményük szerint még túl nagy az emberekben lakozó félelem. Folyamatosan vizsgálják a kiválasztott egyének érzelemvilágának változásait és az egyes helyzetekre való reagálásukat. Hasznosnak tartják az UFO-jelenség széles körű publikálását és a felvilágosító jellegű ismeretterjesztést, mivel ez nagymértékben csökkenti az emberekben rejtőző félelmet és bizonytalanságot.
A nyílt kapcsolatfelvételtől egyelőre elzárkóznak és csak akkor hajlandóak rá, ha a legmagasabb politikai és katonai körök elfogadják létezésüket. Legutóbb a hatvanas években próbálkoztak felvenni velünk a kontaktust, amikor nagy számban jelentek meg űrhajóikkal, de az ellenséges fogadtatás és az elutasító viselkedés visszariasztotta őket. (Itt az 1952-es Washington feletti megjelenésükre gondol. Erről a történetet és a videót itt találod: 1.rész: http://www.fenyorveny.hu/2013/09/a-galaktikus-foderacio-hajoi.html ; 2.rész: http://www.fenyorveny.hu/2013/09/a-galaktikus-foderacio-hajoi-washington.html - szerk.Sandal) Ezért inkább rejtetten munkálkodnak és formálnak át minket a kontaktoknak küldött üzeneteik által. Több száz éve zajlik már ez a fajta felkészítés és tanítás, gyakran földönkívüli küldöttek felhasználásával is.
Ashtar tízmillió lény közvetlen parancsnoka, akik az Intergalakikus Tanács Békeszövetségének a Föld szektorában tartózkodó erői. Az a feladatuk, hogy szükség esetén evakuálják a Föld lakosságának jelentős részét. Éppen ezért állandóan figyelik a földi eseményeket és nyilvántartják a Naprendszeren belüli üstökösök és kisbolygók pályáját, hogy időben beavatkozhassanak, ha azok valamelyike veszélyeztetné a Földet. (Erre most legutóbb 2013-ban volt példa Oroszországban, Cseljabinszkben. A Galaktikus Föderáció beavatkozásáról itt olvashatsz/láthatsz videót: http://www.fenyorveny.hu/2013/10/a-galaktikus-foderacio-hajoi-mentettek.html - szerk.Sandal) Legnagyobb félelmük egy esetleges pólusváltás, ami súlyos következményekkel járna a bolygó élővilágára, ezért folyamatosan ellenőrzik, sőt korrigálják a Föld pályáját.
Ashtar és csapata bármikor képes egyszerre megszakítani az összes tévé-és rádióadást és minden földi nyelven saját üzeneteiket közvetíteni. Ugyancsak módjukban áll a nukleáris fegyverek hatástalanítása és a már kilőtt rakéták megállítása is. (Ez egybe esik a mostani Eseményhez kapcsolódó üzenetekkel is. Pl: http://www.fenyorveny.hu/2013/06/esemeny-isteni-tamogatas.html -szerk.Sandal)
Ashtar parancsnok mellett a másik közismert és gyakran üzenő forrás a Rá Szövetség. A Rá név ismerős számunkra az egyiptomi történelemből és ez nem véletlen, a mai Rá ugyanaz az ókori napisten. A Szövetség, Ashtarhoz hasonlóan, több közvetítővel is kapcsolatban áll, akiknek összegyűjtött írásai adják Rá teljes üzenetét. Ezekben a különállóan is olvasható művekben választ találhatunk az UFO-jelenségekre, a Nagylábúak titkára, a Húsvét-sziget rejtélyére és sok más fantasztikus dologra.
Rá üzenetei szerint az emberi lelkek folyamatosan fejlődnek a reinkarnációkon keresztül, amelyet a Végtelen Teremtő szolgálatában álló Szövetség irányít. Tevékenységük arra irányul, hogy a kiválasztottakon keresztül terjesztett üzenetek révén elősegítsék az emberek spirituális tökéletesedését. Soha nem jelennek meg anyagi valóságukban vagy űrhajóikkal, kizárólag telepatikus úton tartják a kapcsolatot a földiekkel.
Ashtar és a Galaktikus Föderáció szerepe / KontaktokElmondásuk szerint már sokan vannak az emberek között, akik felkészültek arra, hogy magasabb mentális szintre lépjenek, az ötödik dimenzióba, ahol képesek lesznek egymással a gondolatátviteles kommunikációra és újfajta társadalmi rendszerben fognak élni.
A kontaktok elmondása szerint ötvenhárom civilizáció létezik a Szövetségen belül, amelybe a miénk is beletartozik. A beszámolókból megtudhatjuk, hogy az univerzumban vannak rossz szándékú idegenek is, mint például az Orion-csoport. Az ő céljuk az, hogy létrehozzanak egy elit uralkodó társadalmat, amelyet a többi rabszolgaként tart el (jelenleg ez zajlik a Földön -szerk.Sandal). Ezek a lények időről-időre embereket rabolnak el és kísérleti állatként vizsgálják őket.Az Orion-csoport nem törődik más civilizációkkal, csak a sajátjával.
Ashtaron és Rán kívül még számos forrás létezik, amely üzeneteket küld a Földre a közvetítőin keresztül, de egyik sem épül az említett kettőhöz mérhető, széles bázisra.
Ken Carey, egy harmadik galaktikus intelligenciával áll kapcsolatban, a Csillagnemzedékkel.
Carey nagy vonalakban ugyanazokat a gondolatokat hangoztatja, mint a már megismertek, miszerint közeleg a Föld utolsó napja, a földönkívüliek itt vannak körülöttünk és vigyáznak ránk, valamint, hogy küszöbön áll a társadalom teljes átalakulása.
A New York-i Columbia Egyetem két pszichológus professzora megint más lények kontaktjai. Hét éven át álltak kapcsolatban az idegenekkel és három terjedelmes könyvben foglalták össze az üzeneteket, amelyek Jézus Krisztus e századra vonatkozó tanításait tartalmazzák. Ezek szerint a minket körülvevő anyagi világ nem valóságos, hanem mentális kivetülése annak, amit mi valóságosnak tartunk. A két tudós azt állítja, az emberiség egy álomvilágban él és a cél az, hogy ennek az álomnak megváltoztatása nélkül ráébredjen a valóságra (Ez egybevág azokkal az információkkal, amiket Cobra közölt, és mely szerint az emberek egy Mátrixban élnek, ami nem a valóság. - szerk.Sandal). Ehhez pedig megbocsátásra van szükség, ami kifejleszti bennünk a minden élőlénnyel való Eggyéválás képességét.
Virginia Essene kontakt Új tanítások (New Teachings) című könyvében adja közre mindazt az információt, amelyet állítólag magától Krisztustól kapott. A tanítások lényege a már megszokott: egy kozmikus család tagjai vagyunk és előttünk áll az Új korszakba való belépés lehetősége.
Essene szerint Jézus az alábbiakat mondta az UFO-jelenségről:
"Nálatok fejlettebb lények mindig is figyelemmel kísérték a Ti életeteket, folyamatosan ellenőrizték az emberiség cselekedeteit, különösen azokat, amelyek a fegyverkezésre és saját környezetetek elpusztítására irányultak. Több ezer éve vannak körülöttetek ilyen őrök, annak ellenére, hogy ti nem vettétek észre őket."
A végtelenségig folytathatnánk a különböző források és üzeneteik ismertetését, amelyek a legbizarrabb állításoktól a tudományosan is igazolható tényékig terjednek. Ezekben a könyvekben válaszokat kaphatunk az ufológia által feltett számos kérdésre, ám feltevésekben a szakemberek sem szűkölködnek, annál inkább a kézzelfogható bizonyítékokban. Ez utóbbiakat pedig a közvetítők sem tudnak felmutatni.
Beszámolóikkal megerősítik a kutatók hipotéziseit, miszerint a földönkívülieknek bázisaik vannak a hegységekben és az óceánok mélyén, hogy a kormányok eltitkolják az idegen civilizációk létezésének hiteles bizonyítékait, és az űrhajósok valóban találkoztak más világok képviselőivel a Holdon.
A világ minden táján megtalálható kiválasztottak, habár forrásaik és mondanivalójuk nagyon különbözőek, három lényeges gondolatban tökéletesen egyetértenek. Ezek a következők: 1. Új korszak küszöbén állunk; 2. Életünk és történelmünk több ezer éve fejlett földönkívüli lények ellenőrzése és irányítása alatt folyik; és 3. Hatalmas kozmikus család tagjai vagyunk, amelyet egy Felsőbb Lény (Megjegyzés: Teremtő/Forrás - szerk.Sandal) igazgat.
Közzétette: Sandal /www.fenyorveny.hu
(Az írást változtatás nélkül, csak forrásmegjelöléssel, és linkekkel együtt lehet megosztani!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!Forrás: Kiválasztottak (1998-ban kiadott könyv)

Share To:

Post A Comment: