A jövő nem rögzített. Ez rugalmas. A jovő nem függ semmilyen Földi dátumtól, a jövő minden pillanatban változik, a Földi népesség gondolati és érzelmi összességének energiájától függ. Így sok lehetőség van a jövőre. Ha valaki azt mondja, hogy ismeri a jövőt, akkor csak egy lehetőségre koncentrál. Egy idővonalon kívül még sok idővonal van. ~ Alaje plejádi tanításai: Kérdések és Válaszok - Horoszkóp,jóslatok

Alaje plejádi tanításai: Kérdések és Válaszok - Horoszkóp,jóslatok
Kérdés:
Alaje, hol van a legjobb hely 2011.11.11-én?
Válasz:
A szívedben. Az a legjobb hely bármilyen napon a naptárban, amit a Földi emberek találtak fel.

Kérdés:
Hallottál valaha a bulgár jósról Vangáról? Mindent megjósolt előre és soha nem tévedett, azt mondta, hogy 2010 novemberében elkezdődik a III. Világháború. Ez valóságos?
Válasz:
Ne ess pánikba vagy aggodalomba a jövőről szóló jóslatokkal kapcsolatban. Ahogy sokszor mondom a videóimban és a hozzászólásaimban, a jövő nem rögzített. Ez rugalmas. A jovő nem függ semmilyen Földi dátumtól, a jövő minden pillanatban változik, a Földi népesség gondolati és érzelmi összességének energiájától függ. Így sok lehetőség van a jövőre. Ha valaki azt mondja, hogy ismeri a jövőt, akkor csak egy lehetőségre koncentrál. Egy idővonalon kívül még sok idővonal van.
És természetesen a sötét oldal azt akarja, hogy az emberek csak egy romboló és félelmetes lehetőségre koncentráljanak. Ha fejlett a tudatosságod, egy pozitív lehetőséget teremtesz és készen állsz bármilyen lehetőségre. Most a legfontosabb az emberek számára a szív és a tudatosság fejlesztése. A népességnek pozitívvá kell válnia. Amikor ez megtörténik, minden más szintén meg fog változni és minden jóslat lenullázódik, semmissé - érvénytelenné válik. Ez az amiért megcsináltam a 13 videómat. Hogy emeljem a Földi emberek tudatosságát és egy fénnyel telített jövőt teremtsek.

Kérdés:
Szia Alaje, mit tudsz mondani a horoszkópokról? Valóban működnek?
Válasz:
Mindenki egy egyéniség és nem egy babonának kellene elmondania számodra, hogy vagy és hogyan kellene élned.
Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!


alaje.hu
Share To:

Post A Comment: