Minden energia, az aggodalom vagy félelem érzetének alacsonyabb rezgése van és ez alacsonyabb rezgésen tart. Igen, néha ez az energia más emberektől jön és ha érzékeny vagy érezheted is, de néha akár tőled is jöhet. Sok ember arra van programozva, hogy félelmeket kapjon a közösség, a TV, vagy a szülők által. Neked mindig magasabb rezgésekké kellene alakítanod az alacsonyabb rezgéseket. Cseréld meg az ellentétes polaritásokat. Mi a félelem ellentéte? Bátorság, szeretet és fény. ~ Alaje plejádi tanításai: Kérdések és Válaszok - Egészség

Alaje plejádi tanításai: Kérdések és Válaszok - Egészség
Kérdés:
Szia Alaje, mi az aggodalommal kapcsolatos meglátásod? Nagyon nyugtalannak látszom néhány ember mellett és néhány helyzetben. Nekem azt mondták, hogy az az aggodalom, amit érzek, másoktól jön körém és nem a sajátom, de nem vagyok biztos benne mint jelent ez.
Válasz:
Hello, ahogy a videóimban is mondom, minden energia, az aggodalom vagy félelem érzetének alacsonyabb rezgése van és ez alacsonyabb rezgésen tart. Igen, néha ez az energia más emberektől jön és ha érzékeny vagy érezheted is, de néha akár tőled is jöhet. Sok ember arra van programozva, hogy félelmeket kapjon a közösség, a TV, vagy a szülők által. Neked mindig magasabb rezgésekké kellene alakítanod az alacsonyabb rezgéseket. Cseréld meg az ellentétes polaritásokat. Mi a félelem ellentéte? Bátorság, szeretet és fény.

Kérdés: Egy ideje csinálom a meditációidat. Megismétlem a szavaidat, elképzelve őket, mint írást az elmémben, vagy csak gondolatban ismétlem őket. Tudom, hogy a gondolatok energia, de nem lenne sokkal hatékonyabb, hogyha a szavaidat kimondva ismételném meg?
Válasz:
Az ugyanaz.

Kérdés: A bátyám és én benőtt lábujjkörmöktől szenvedünk. Ez olyan rossz, hogy néha még sétálni sem tudunk. Szeretnélek megkérdezni, hogy meg tudnád-e mondani, hogy mi az okat ennek és, hogy a meditáció mellett van-e valamilyen gyógynövény, amit szedhetnék, hogy rendbe hozzam ezt a részt?
Válasz:
A körmök a védelem szimbóluma. Programozd be magadat, hogy belsőleg és külsőleg védve és biztonságban vagy, illetve, hogy nem félsz.

Kérdés: Néha melegséget érzek a mellkasomban, mit jelent ez?
Válasz:
A szívcsakra fényt sugároz.

Kérdés: Amikor nyugodtan ülök és nem mozgok, egyfajta viharos mozgást érzek és ezért az egész testem valamiképpen hullámzik, oldalról-oldalra... Wow! Igazán meglepő ezt érezni... Köszi előre is.
Válasz:
Ez az asztráltested mozgása.

Kérdés: Amikor valakinek lezárt gyökércsakrája van, de van egy aktív koronacsakrája, ami azt eredményezi, hogy szeretne messze lenni magasabb dimenziókban - ahogyan korábban mondtad -, tehát ha valakinek csak egy aktív 3. szeme van és energiagömböket lát, akkor ezt mit fog eredményezni?
Válasz:
Miért gondolod azt, hogy csak egy aktív csakrád van? Ha aktív a 3. szemed, az jó. Ezen a módon többet láthatsz és érthetsz meg, mint mások. Ez egy természetes képesség, csak úgy, ahogyan a fizikai szemeidet vagy a kezeidet is használod.

Kérdés: Lehetséges az, hogy magasan fejlett koronacsakrád és bezárt gyökércsakrád legyen?
Válasz:
Persze. Ez van abban az esetben, amikor nem akarsz itt élni és távol akarsz lenni a magasabb dimenziókban. A Földi embereknek ritkán van egyensúlyban, vagy aktív minden csakrája.

Kérdés: Jó népszerűnek lenni? Amikor sok ember ismer téged. Színész akarok lenni, ezért ez fontos lenne számomra.
Válasz:
Nos, ha népszerű vagy, meg kell védened magadat emberek millióinak gondolataitól és energiáitól.

Kérdés: Mi történik a Mysophobia (beszennyeződéstől való félelem) vagy a Tisztaság betegségnél, ez az elmúlt élet tapasztalata?
Válasz:
Igen, a baktériumok általi halállal kapcsolatos elmúlt élet traumái. A félelemenergia az elmúlt élet traumájából, nincs meggyógyítva.

Kérdés: Mindig is volt és még mindig megvan mióta megszülettem egy villódzó égető magas energiájú érzés a lábamban és a kezeimben. Még akkor is amikor alszom, a lábaim és a kezeim nem hagyják abba a villódzást. Néha felkelek miatta. Megkérdeztem orvosokat és azt mondták, hogy túlfeszítettek az idegeim, de nem hiszek ebben. Mi lehet ez, amim most is van?
Válasz:
A tested igazodik a magasabb rezgéshez, a forró érzés csak ideiglenes.

Kérdés: Alaje, normális az, hogy néhány lélek megpróbál felvidítani minket, miután negatív emberek vagy lelkek támadtak meg?
Válasz:
Igen.

Kérdés: Mostanában úgy tűnik egy kicsit gyarapszik a súlyom. Egyáltalán nem változtattam meg az étkezési szokásaimat, nagyon egészségesen táplálkozom és nem eszem túl magam. Azon töprengek, hogy ennek az energiához van köze?
Válasz:
Igen, vizsgáld meg, hogy milyen energiákhoz, hogy milyen érzelmeid vannak belül, amik a kémiai változást okozzák a fizikai testedben.

Kérdés: Miért olyan nehéz érezni a szeretetet és szeretettel meditálni? Szeretném fejleszteni magamat, de nem tudom. Túl nehéz nekem... miért?
Válasz:
Mert rossz környezetben élsz, negatív energiákkal, amik zavarnak, gátolnak és eltérítenek téged. Találj egy helyet, ahol újra tudod érezni a szeretetet. Találj egy helyet, ahol újra érezni tudod a szíved energiáját.

Kérdés: A testhőmérsékletem mindig magasabb mint másoké. Kb. 2 héttel ezelőtt egyik éjszaka a testhőmérsékletem hirtelen elért egy kivételesen magas hőmérsékletet, minden más tünet nélkül. Úgy éreztem, hogy ez nagyon felforrósított. Amikor mások megérintenek, azt mondják, hogy úgy érezni, mintha égnék. Ez a múltkori helyzet kb. egy hétig tartott. Nem vettem be semmilyen gyógyszert, mert nem éreztem, hogy azt kéne tennem. Aztán magától elmúlt. Ez a testem átalakulásának egy jele?
Válasz:
Igen, ez az energia a testedben.

Kérdés: A menstruációs ciklus egy készített "genetika hiba", amikor az emberek a Földön megváltoztak a különböző fajok által, akik más csillagrendszerekből jöttek ide, vagy ez normális a 3D-ban?
Válasz:
Igen, az első.

Kérdés: Az öregedés csak a lény jelzése, hogy nincs összhangban a Forrással? Úgy értem, hogy valaki meg tudja állítani az öregedési folyamatot, ha teljesen összhangban van a Forrással? Bármi lehetséges, ugye?
Válasz:
Igen, ez egy ok és a másik ok, hogy a Föld rezgése alacsony.

Kérdés: Szeretném tudni, hogy miért van mindig ez a zaj a fejemben? Mint egy zenei hangzás, hang (néha jó vagy rossz), vagy még beszélgetések is emberekkel, akiket ismerek. Van valami módja, hogy kitöröljem, mert ez eléggé zavar engem? Megpróbáltam elcsendesíteni, de mindig visszajön amint másra gondolok.
Válasz:
Ezt hívják telepátiának.

Kérdés: Tudod, az okát annak a pszichiátriai problémának, amit "Reaktív kötődési zavar"-nak hívunk?
Válasz:
Ez negatív energiákból ered, negatív tapasztalatokból, negatív programokból az elmúlt életekből.

Kérdés: Mi az oka a székrekedésnek?
Válasz:
Ez azt jelenti, hogy nem akarod elengedni a régi dolgokat vagy a régi energiákat. A múltban akarsz maradni. Meg akarod tartani a régi energiákat. Az energia nem áramlik, az emésztés nem működik.

Kérdés: Mi köze van a súlygyarapodásnak az energiához? Hol van a probléma és hogyan oldjuk meg?
Válasz:
A súlyproblémák azt jelzik, hogy valaki nem tudja elengedni a múltat, az elmúlt energiákat, az elmúlt negatív érzelmeket és gondolatokat, a bánatot, a szomorúságot és a fájdalmat, hogy még mindig tartogatja őket. Azt is jelzi, hogy a szexualitás és az igaz belső öröm hiányában szenved. Ahogy a videóimban és a hozzászólásaimban mondom: "Az energia az oka mindennek és hatással van a fizikai test kémiai folyamataira.". Sok ember túl sokat eszik, mert az ételt a szeretet helyettesítésére használják. Nem szereznek elég szeretetenergiát másoktól, így ez szomorúvá és üressé teszi őket. Az étellel próbálják meg feltölteni a belső ürességet azért, hogy jobban érezzék magukat. Különösen édességekkel és műkajákkal. Mások a dohányzást és az alkoholt használják. És újra... ahogy a videóimban mondom: "A szeretet a megoldás mindenre" Mivel a szeretet a lét legmagasabb rezgése, ezért képes meggyógyítani és átalakítani mindent.

Kérdés: Igaz az, hogy ezek a kristályok, például a kvarc, jó ha vannak otthon?
Válasz:
Igen, ezek energiatárolók, adat memória és energia erősítők.

Kérdés: Mit gondolsz a tobozmirigyről és a Nap-bámulásról? Mert ahogy csinálod lépésről-lépésre a Hira Ratan Manek-féle biztonságon Nap-bámulás módszerét, a tobozmirigy úgy lesz egyre nagyobb és nagyobb. Aki nem hallott még a Nap-bámulásról, megtalálhatja a lejátszási listámban, hogy hogyan és mikor csinálhatja a Napba bámulást.
Válasz:
Igem ez nagyon jó, de csak ha a Nap alacsonyan áll és vörös.

Kérdés: Legutóbb egy leválási/elkülönülési állapotot éreztem a valóságtól. Úgy éreztem, hogy csak a belső párbeszédemre összpontosítottam. Mi a baj velem?
Válasz:
Mindenki keresztülmegy egy elkülönülési fázison és egyedülléten egy napon. Ez fontos, mert ez segít a lélek belső hangjára hallgatni. Aztán egy fázis következik, amikor sok emberrel kell foglalkozni. Mindig keresztülmész ezeken a fázizokon. Az élet folyamatos áramlásban és mozgásban van, mint a víz és ez elindítja a fejlődést.

Kérdés: Majdnem 2 héttel ezelőtt, elkezdtem nagyon erős forróságot érezni a nyakamban és a fejemben. Olyan erősen, hogy megizzasztotta a nyakamat. Csak 1-2 percig tart és aztán elmúlik. 1-2 óra múlva újra érzem ugyanazt a forróságot ismét, amíg el nem alszom. Meditáltam, de nem segített. Mit csinálok rosszul? Miért történik ez? Hogyan tudom megállítani?
Válasz:
Ez csak a torokcsakra aktiválódása. Normális. Időben ki fog egyensúlyozódni.

Kérdés: Mi a jobb az arcodnak, természetesnek maradni és csak vízzel mosakodni, vagy DOVE szappant használni? Tudom, hogy azt mondtad, hogy a méz jó. Csak enni, vagy konkrétan rátenni az arcodra?
Válasz:
Természetesen vízzel kell megmosnod az arcodat, használhatsz egy gyenge szappant, de ne tusfürdő zselét. A méz természetesen jó enni és ráteheted a sebekre is a gyógyuláshoz.

Kérdés: Mi az oka a Scheuermann kórnak?
Válasz:
A csont deformációk, mint a Scheuermann kór, a stressz, a feszültség, a beskatulyázottság és a megszorítottság érzésének egy jele. Az izmok és az elme nem tudja kifeszíteni magát. A szellemi mozgékonyság elvesztése. Tehát meg kellene tanulnod az életben lazítani és összpontosítani a saját öntudatos spirituális fejlődésedre. Ahogy a videóimban mondom, mindennek az energia az oka.
A negatív energiák, mint az agresszió, gyűlölet, félelem, stressz vagy szomorúság, alacsonyan tartják az energiádat. Megváltoztatják a test molekuláris szerkezetét - legyengítik a testet - és deformációkat okoznak, szívrohamot, rákot, vakbélgyulladás, tályog, agyi diszfunkciók és más betegségek.

Kérdés: Mit gondolsz a Crohn betegségről? 10 éve szenvedek tőle és az orvostudomány se kezelni nem tudja se az okát nem ismeri. Mit kellene keresnem a szellemi szinten?
Válasz:
Egy gyomor-bél megbetegedés azt mutatja meg, hogy nem oldottál meg egy bizonyos dolgot, blokkot, gyógyítatlan érzelmet az életedben. Nem ástál le értük vagy nem engedtél el félelmeket. Ha sok negatív érzelem a múltból, mint harag, bánat, szomorúság, évekig nincs megoldva, akkor ez az energia fizikailag gyulladásként, rákként, vagy szívrohamként testesül meg.
Ez egy riasztórendszer, ami azt mondja el számodra, hogy fejlesztened szükséges a tudatosságodat. Azt mondja el a számodra, hogy el kell enegedjed a nem kívánatos negatív energiákat és hogy az energiádat a pozitív, spirituális fejlődés felé irányítsad. Irányítsd a tudatosságodat a szeretetenergia felé. A szeretet energiája a lét (Isten) energiája.

Kérdés: Van egy kérdésem a Morgellons-szindrómáról, ami egy nagyon furcsa betegség. A embernek vágások és csípések vannak mindenhol a testén és még műanyagszerű szálakat is találnak kisarjadni a bőrükből. Az orvosi közösség rémes, ahogy pszichiátriai gyógyszereket ír fel ezeknek a szegény embereknek, figyelmen kívül hagyva azt, hogy ez nem elmebaj, hanem egy valós betegség. Ezt a betegséget a titkos kormányzat gyártotta, vagy spirituális oka van? Hogyan lehet kezelni vagy meggyógyítani?
Válasz:
Nos, a Morgellons-szindróma a vegyszercsíkok és a genetikailag manipulált élelmiszer egy eredménye lehet.

Kérdés: Azért írok neked, mert az anyámnak hipofízis daganata van. Meg tudnád magyarázni kérlek, hogy mit jelent ez számára? Úgy gondolom, hogy ez egyfajta büntetés (lehet a bűnökért, vagy a lét szabályain kívül élés miatt). Mi a kiút, hogyan gyógyulhat meg?
Válasz:
Az agytumor egy jelzés, hogy nem spirituális, hanem számítógép-szerű, túl racionális "fejben gondolkodó" és nem eléggé szívvel gondolkodó. Az akaratosság jelzése, egy jelzés a régi minták és gondolatok megváltoztatásának visszautasítására.

Kérdés: Gyerekkorom óta gyakran vérzik az orrom. Mi lehet ennek az oka és hogyan állítsam meg?
Válasz:
Amikor az orr vérzik, az azt jelenti, hogy elismerésre vágysz. Úgy érzed, hogy keresztülnéznek rajtad és nem ismernek el. Sírsz a szeretetért. Ez az önbecsülés hiányának egy jelzése. Tehát, meg kell tanulnod szeretni magadat és látni, hogy te a lét (Isten) egy része vagy. Éppen ezért értékes. Az igazi önmagad a lelked és a lélek tiszta energia.

Kérdés: Van ez a szörnyű gyomorfekélyem, ami siralmassá teszi az életemet. Orvost nem láthatok gazdasági okokból, majdnem 4 éve megvan és ma volt bátorságom megkérdezni... Alaje, mit javasolsz a gyomorfekélyemre?
Válasz:
A gyomorproblémák azt mutatják, hogy félelmeid vannak, nem tűröd az új dolgokat az életben. Meg kell tanulnod bízni az életben és az élettervedben.

Kérdés: Azok a réz spirálok (azok a születésszabályozó eszközök) ártalmasak lehetnek a testnek? Azt fontolgatom, hogy vegyek-e egyet, mióta nem reagálok a hormontablettákra. De sokszor felötlik az elmémben, amit a tájékoztató füzetben olvastam, hogy rezet szivárogtatnak a testbe, a születésszabályoztatás részeként... Mentesek tőle... mint az AIDS kezeléseknél, fluort a vízbe, a higanyos amalgám olyan olcsó... Ez nem olyan gyanús?
Válasz:
Ha nő lennék, nem használnám.

Kérdés: Mi az oka a fülfájdalomnak? Azt hiszem középfülgyulladásom van, de mi az oka annak, hogy ilyen erős fájdalom van a jobb fülemben? Mit akar ez a helyzet elmondani nekem?
Válasz:
Bármilyen fülproblémát az okozza, hogy visszautasítjuk a Forrás, a lélek, a szeretet igazságának meghallását. Különösen, hogyha a személy arrogáns, egoista, vagy ha negatív gondolatai vannak, a lélek megpróbálja figyelmeztetni a személyt egy vészjelzéssel a fülben.
A gondolatok és az érzések energia és ha negatívak, beteggé teszik a személyt. Ez a Forrás (Isten) rezgése, amit megpróbálja elmondani neked, hogy gátolod a spiritualitás áramlását és a szeretetet. Ennek a személynek a következőkre kell meditálnia és koncentrálnia:
"Mi az amit, nem akarok meghallani?"
"Nyitott vagyok meghallani bármit, amit az élet el akar mondani nekem."
"Megengedem a szeretetnek a szívemben, hogy meggyógyítson"

Kérdés: Szeretném tudni, hogy milyen érzés belül, amikor megtapasztalod az "első változást"? Az utolsó meditációimban volt valami, amit csiklandós érzésnek hívnék és a fejem szédült. Nos, meg tudnád mondani, hogy mit jelent ez?
Válasz:
Nos, ahogyan a korábbi videóimban mondtam, a fizikai test hozzáigazítja magát az új energiákhoz. A tested rezgése úgy változik, ahogyan egy hang. Ez évtizedek alatt lassan történik. Attól függően, hogy hogyan fejlődsz spirituálisan, a változásokat másképpen fogod érzékelni.

Kérdés: Azon töprengek, hogy meg tudnád-e magyarázni a Tourette-szindróma okát, kérlek?
Válasz:
A Tourette-szindrómát vagy a rángatózást a test energiáinak a kiegyensúlyozatlansága okozza. A fényenergia áramlása zavarva van a testben és az idegek nem működnek helyesen. Ez a negatív entitások általi megszállásnak vagy a félelemnek lehet egy jele. Vagy annak az érzésnek, hogy állandóan meg vagyunk figyelve.

Kérdés: A fogorvos most cserélte ki az amalgámokat a számban gyantára és van már időpontom egy másik cserére is. Szeretném tudni, hogy mi a legjobb természetes kezelés a higany méregtelenítésére a testemből?
Válasz:
Miután minden amalgámot kivetettél és kicseréltetted kerámiára, méregtelenítened kell a testedet minden megmarad méregtől. Ezek a gyógynövények tudnak segíteni: Taraxacum comp., Tinktura Basdanae.

Kérdés: Szeretnélek megkérdezni, hogy mit javasolsz az aggodalom elengedéséről? Nagyon aggódó vagyok, mint sok családtagom, akik valaha szorongáscsökkentőket szedtek. Akkor történik meg velem, amikor meditálok, érzem, hogy a szívem felgyorsul, türelmetlenné válok és felismerem, hogy számtalanszor megtörtént már velem. Néha, amikor meditálok, kétségbeesek, vagy pesszimista leszek, mert megmarad az aggodalom, vagy még jobban megnő, de tudom azt, hogy ez a türelmetlenség következménye. Tehát, hogyan kerülhetnék ki az aggodalom ördögi köréből és hogyan fedezhetném fel a jelentését?
Válasz:
Azért, hogy rátalálj arra, hogy miért vagy aggódó, le kell nyugodnod, lazítani és elfogadni a megértést a belsődből. Más szavakkal, meditálnod kell. Használhatsz "Orbáncfüvet", hogy lazítsál, vagy vegyél egy meleg fürdőt Himalája sóval. Akkor a meditációdban kérd meg a Felsőbb-Énedet, hogy mutassa meg neked az aggodalmad okát. Vizsgáld meg az életedet és lásd, hogy melyik terület zavar.

Kérdés: Sokat aludtam és a szüleim ezt látva depressziónak vélték. Már tudom, hogy az alvásomnak a Föld változásaihoz volt köze, ami hatással volt rám. De azért mert a szüleim depressziónak hitték, erőltették, hogy szedjek antidepresszánsokat. Én nem akartam, de azt mondták, hogyha ellenszegülök, akkor kidobnak a házból. 18 éves vagyok és középiskolás, nincs pénzem és nincs hova mennem. A kérdésem az, hogy van-e valamilyen természetes gyógymód, vagy bármilyen dolog, amit meg tudnék tenni, hogy visszafordítsam a Prozac (Fluoxetine) antidepresszáns okozta tobozmirigy károsodást.
Válasz:
Szedhetsz Ginsenget (Panax ginseng).

Kérdés: Úgy érzem jól haladok a szeretettel a szívemben, de időnként úgy tűnik bonyolulttá válik ugyanígy érezni, fáradtnak és "lemerültnek" érzem magamat. Próbálom megérteni miért, de szeretném megtudni a te nézőpontodat.
Válasz:
Nos, ez azért van, mert a Földi társadalomban rosszak az energiák. Ez az amiért energiát veszítesz és fáradtnak érzed magadat. Ez az amiért fontos meditálni és használni a természet energiáját, azért, hogy újratöltsed magadat.

Kérdés: Csak egy keveset dohányzom egy nap, ez egymagában elegendő, hogy megállítson a magasabb rezgések felé való előre menetelemben? Az alacsonyabb asztrális síkokon fog tartani? Megpróbáltam abbahagyni, de küzdök, mert biztosan van remény a számomra.
Válasz:
Minden méregtől meg kell szabadulnod az életedben azért, hogy magasabb frekvencián rezegj azért, hogy megegyezzen a rezgésed a magasabb dimenziókéval. A dohányzás meggátol a magasabb, spirituális energia felé vezető úton.

Kérdés: Alaje, mit tudok tenni a depresszió és/vagy a kiégés ellen?
Válasz:
Kezdd önszeretettel.
Csinálj meg mindent, amit a videóimban mondok.
A legfontosabb a szív fejlesztése.
El kell távolítanod mindent, ami negatív energiát, depressziót, vagy félelmet teremt.
1. Óvakodj a negatív, mérges emberektől, vagy az emberektől, akik el akarják lopni az energiádat és irányítani akarnak.
2. Ne igyál alkoholt, ne dohányozzál többet. Óvakodj a dohányos helyektől, mert ezek negatív energiával vannak feltöltve.
3. Változtasd meg a szobát, ahol élsz. Csak gyönyörű posztereket és képeket tegyél ki a falra, világos színekkel. Semmi sötétet, depressziós képeket.
4. Ne viselj sötét ruhákat, használj színeset vagy fehéret.
5. Ne hallgass gonosz zenéket, mint a heavy metal vagy rosszabbak. Hallgass harmonikus zenéket, mint a meditációs zenék, vagy boldog zenék. Zenéket magas rezgéssel, zenéket szeretettel.
6. Menj gyakran a természetbe, hogy megtisztítsad az energiádat és feltöltődjél új tiszta energiával.
7. Használj jó illatú szobaparfümöt. A fénylények, mint az angyalok, csak a jó illatú dolgokat szeretik.
8. Próbálj játszani néha. Használhatsz számítógépes játékot is erre. Természetesen csak vicces játékot. Nem gyilkolós játékot. Játékokat, mint az ugrálós és futkározós játékok. Vagy ping-pongozzál kinnt.
9. Ajándékozzad meg néha magadat. Mutasd meg magadnak, hogy van önszereteted. Mond magadnak a tükörbe, hogy szereted magadat. Akassz fel egy papírt az ajtóra vagy a tükörre és írd rá, hogy "SZERETEM MAGAMAT".
10. Ne nézz negatív, gonosz, horrorfilmeket a TV-ben. Nézz vicces filmeket vagy vígjátékokat, vagy izgalmas filmeket, amik elindítják a képzeletedet az Univerzum és egy fényes jövő felé.
11. Próbálj egy képet festeni. A festés, a gyógyulás és a meditáció egy formája. Használj színes és világos színeket. Semmi piszkosat, depresszív színeket.
12. Játsz egy hangszeren, készíts zenét.
13. Szedjél vitaminokat és Orbáncfüvet.
14. Ne egyél húst.
Ha mindezeket csinálod, meg fogod látni, hogy megváltozik valami.
Kezdd önszeretettel.

Kérdés: A legtöbb ember az emberi viselkedésünkben és hiedelmeinkben, azt gondolja, hogy valaki szeretetének a hajszolása egy félreértés. De szeretném egy sokkal intelligensebb forrás véleményét is megszerezni. Az eltorzult szeretetről beszélek, amiről te is beszélsz (a kapcsolatokban). Lehetséges két ember számára olyan is, hogy rövid időn belül találkoznak és nagyon erős érzéseik lesznek egymás iránt és rendben lesznek?
Válasz:
Igen, ezek a kapcsolatok karmikus kapcsolatok. Azoknak az embereknek találkozniuk kellett, meg volt tervezve azért, hogy leckéket tanuljanak meg.

Kérdés: Az elmúlt évtizedekben az emberi lények egyre magasabbak lettek. Ez az új rezgéseknek az egyik következménye amelyek a Földbe jöttek?
Válasz:
Nem, ez normális. Minden generáció magasabb. A középkorban az emberek alacsonyabbak voltak, mint a mai emberek. Ez egy természetes evolúció. Más bolygókon vannak emberek, akik 10 méter magasak is lehetnek.

Kérdés: Rossz egy kommunikációs adótorony mellet élni?
Válasz:
Igen, az nem egészséges.

Kérdés: A kérdésem az MMS (egy erőteljes anti-mikrobiotikus, anti-vírus és anti-baktérium folyadék összeállítás) víztisztításra vonatkozik, ez jót tesz az egészségnek? Az amalgámtömések rosszak az egészségnek, ha 50%-nyi higanyt tartalmaznak?
Válasz:
Vedd ki az amalgámot a fogaidból. Az méreg. Ki tudod cserélni kerámiára.

Kérdés: Egy érdekes kérdésem van hozzád: Mindannyian érezzük, hogy az idő felgyorsult és az órák, a napok, hetek és hónapok sokkal gyorsabban telnek. Mi történik a sejtjeinkkel, szintén sokkal gyorsabban öregszenek?
Válasz:
Nem.

Kérdés: Olvastam a véleményedet az autizmusról. Van valamim, amit Asperger-szindrómának hívnak, ami állítólag az autizmus egy formája. De nem érzem, hogy egy fejlett lelkem lenne és nem vettem észre, hogy bármilyen szellem képességem is lenne. Lehet ez az Asperger-szindróma más, mint az autizmus. Olyan tüneteim vannak, mint a társadalmi érintkezés hiánya és az ismétlődő viselkedés, de jobban tudok törődni magammal, mint ahogyan egy hagyományos autista személy tudna. Lehet azért, mert az elmém túl racionális?
Válasz:
Nos, ez az autizmus egy alacsonyabb, gyengébb formája. Az autizmusnak sok szintje van. Úgy, ahogyan egy fejfájásnak vagy a megfázásnak is sok szintje van.

Kérdés: Sokat beszélsz a kreativitás kiterjesztéséről. Tehát a kreatívabb emberek, valamilyen módon fejlettebbek? Számomra a rajzolás mindig a különleges képesség és egy gyógyítás volt. Amikor a többi gyerek firkált, én karaktereket rajzoltam.
Válasz:
Igen, a kreatív emberek, mint a művészek sokkal fejlettebbek, mivel a lét (Isten) több energiáját használják. Néhányuk tudatosan tudja és néhányuknak fogalma sincs, hogy mit használnak.

Kérdés: A számítógépes munka nagyon lefáraszt. Mit tehetek, hogy segítsek több energiát szerezni ehhez a munkához?
Válasz:
A természet energiája, növények, fák...

Kérdés: Amikor egy terhes nő elmegy az orvoshoz ultrahangra, hogy lássa a magzatot, az veszélyes a magzatra (kisbabára)? Ártalmasak ezek a hullámok?
Válasz:
Igen, én nem tenném. Ez nem szükséges és ez zavarja a kisbabát.

Kérdés: Meg tudnád mondani, hogy a diszlexia micsoda valójában?
Válasz:
A diszlexia az agy egy adott részének a hibájából ered. A hibák egy gyerek agyában akkor fejlődhetnek ki például, amikor a szülők a terhesség alatt alkoholt isznak vagy dohányoznak.

Kérdés: Van jó gyógymód a menstruáció következményeire? Ez nagyon befolyásol testileg (szédülés, fejfájás, feldagadás, általános testi fájdalmak) és érzelmileg.
Válasz:
Menstruációs problémák: Csalán tea, Palástfűlevél tea, Kamilla tea, Lestyán tea, Cickafark tea, Chamomila cupro culta D3, Dysmopas F, Femi-cyl, Menodoron N, Pulsatilla Similiaplex.

Kérdés: Van hatékony gyógymód a korpára?
Válasz:
Használj csalán sampont a korpára.

Kérdés: Mi a véleményed az autizmusról?
Válasz:
Az autisták fejlett lelkek, akik az agyuknak és a szellemi képességeiknek nagyobb részét használják. Az autisták nem rokkantak, ahogyan a Földi orvosok gondolják arrogánsan, akik csak 10%-át használják ki az agyuknak. Ők az elmúlt életeikből, a magasabb dimenziókból hozták a szellemi képességeiket. Ez az a tapasztalat, amit választottak. A magasabb dimenzióban normális az agy 100%-át és a telepátiát használni. Az autisták olyan lelkek, akik először vannak egy fizikai bolygón és egy kissé összezavarodtak az alacsony rezgés és a Földi társadalom örültsége miatt.

Kérdés: Mik az okai (a fizikai szint mellett), amik a faggyúmirigy és a fenékvájat ciszták előfordulását okozzák a testben?
Válasz:
Leginkább a félelem.

Kérdés: Én még mindig azon töprengek, hogy micsoda különböző energiák működnek körülöttünk és bennünk. Például, van egy "barátom", ez egy nagyon komor és szomorú személy, ha lehetséges próbálok távol maradni tőle. De néha megkér, hogy segítsek, mert nagyon magányos és elmegyünk sétálni a természetbe. Minden alkalommal a találkozásunk kezdetétől fogva, azt érzem, hogy minden energiám egyszer csak eltűnik valahová! Eléggé kimerülök már 5 perc múlva is, ahogy ezzel a személlyel vagyok! Ez elképesztő. Ez azt jelenti, hogy negatív teremtmények, amik az aurájában élnek, csak úgy elszívják minden energiámat?
Válasz:
Nem, ez csak ő, aki felszívja az energiádat. Arra van szüksége, hogy az Univerzumból szívja fel az energiát.

Kérdés: Segíts Alaje! Van egy kedves barátom, aki beteg, sokat iszik és sír... Mit tehetek, hogy ne igyon alkoholt?
Válasz:
Ha valaki alkohollal károsítja magát, az azért van mert nem szereti önmagát. Az ízléstelenség, céltalanság, bűnösség, önelutasítás és alkalmatlanság érzésével bír. Ez egy spirituális tudás nélküli személy, az önszeretet hiányával. Ezeket a megerősítéseket kellene használnia pár hónapig: "Szeretem magamat", "Elfogadom magamat", "Értékes vagyok", "Van önbecsülésem", "A mostban élek és pozitív életet tudok teremteni a gondolataimmal és az érzéseimmel".

Kérdés: Számtalanszor hallottam azt, hogy a testünk megváltozik szénről kristályalapúra az átalakulási folyamatban. Igaz ez?
Válasz:
A kristályszerkezetek a testben mindig is ott voltak és mindig is ott lesznek.

Kérdés: A napfény jó nekünk, igaz? De azon töprengek, hogy miért fogunk öregebbnek kinézni, ha többet napozunk?
Válasz:
Nos, nem kellene túlzásba vinned a napozást, hogyha a Nap erősen süt. Az egész Naprendszer rezgése emelkedik és ezért a nap sugárzása is. Csak amikor a fizikai testnek is magas rezgése lesz, akkor lehet hosszabb ideig a napon lenni sérülés nélkül.

Kérdés: Amikor rémálmunk van, mi történik a lelkünkkel, a testünkkel és az elménkkel?
Válasz:
Egy rémálomban a félelemmel és a Földi elméd által teremtett negatív gondolatokkal szembesülsz.

Kérdés: Hogyan serkenthetem és nyithatom meg az alsó csakráimat, különösen a gyökércsakrát? A meditációk megmutatták a számomra, hogy a testem aljában gátolom az energiákat, amiket nehéz elérni fényenergiával.
Válasz:
A cél, minden csakra aktiválása az egész testben. Ezt a test fénnyel való megtöltésével lehet megtenni. Nézd meg a 4-es videómat.

Kérdés: A napfény jó nekünk, de a testem és a bőröm nagyon érzékeny a hőre és a Nap sugaraira, így nagyon gyorsan leégek. Ez azt jelenti, hogy számomra nem jó és, hogy akkor ki kellene maradnom belőle, vagy valahogy meg kellene próbálnom belemenni?
Válasz:
Nos, a Nap egy kissé erősebbé vált mostanában. Ha érzékeny a bőröd, akkor jobb óvatosnak lenni és csak rövid ideig maradni a Napon.

Kérdés: Van egy kérdésem a cannabis levélről, amelyet gabonakör alakzatban termesztenek. Ez azt jelenti, hogy a nikotint nem jó elszívni, csak a cannabist? Vagy csak cannabist kellene ennem és a virágokat hagynom kellene, vagy mit jelent ez?
Válasz:
Miért akarnak a Földi emberek mindig elszívni valamit? Elégetni valamit és aztán belélegezni a mérgező füstöt? A Föld az egyetlen bolygó, amin ezt az egészségtelen dolgot gyakorolják, mint ez.

Kérdés: A tetoválások hatással vannak valamilyen módon a személy energiamezejére? Furcsa lüktetést érzek az enyém tetején néha, mint egy szívverés. A tetoválás egy ötszög?
Válasz:
Minden energia. Még a szimbólumok is. A tetoválásoknak nincs jó energiájuk és tartózkodni kellene tőlük, különösen azoktól a démonikus, sötét szimbólumoktól. Nekünk a Fény Szövetségében nincsenek ilyen dolgaink. Csak a szeretetenergia.

Kérdés: Amikor azon vagyok, hogy elaludjak, a lábam kissé elkezd mozogni, aztán a combjaim, aztán a kezeim... akkor veszek egy nagy levegőt és alszom. Minden este ez történik. Én ezt nem látom magamon, a feleségem mondta nekem.
Válasz:
Ez a gátló energiák felszabadulása.

Kérdés: Mióta aktiváltam a fénytestemet, problémáim vannak az emésztőrendszeremmel, különösen a beleimmel. Sok vizet iszom, Qigong-ot gyakorlok, sokat megyek ki a természetbe, de a testem ólomnehéznek tűnik. Mit tudnál segíteni nekem, hogy könnyebbé tegyed az életemet?
Válasz:
Ez azt jelenti, hogy gyorsan aktiváltad a fénytestedet. Természetesen kellene jönnie. Ne erőltessed semmivel. Hagyd, hogy a fizikai tested használja a magasabb rezgéseket.

Kérdés: Gyakran visszaesem a harag és az ingerlékenység régi szokásába, de azután megbánom. Próbálok megszabadulni ezektől a dolgoktól meditációval. Van bármilyen természetes gyógymód, mint a "Schüssler sók", amik segítenek nekem csökkenteni a haragot és a stresszt?
Válasz:
Az Orbáncfű nyugtatja az idegeket.

Kérdés: Miért érzek néha enyhe fájdalmat a 3. szem csakrámnál? Ez egy rossz jel?
Válasz:
Nem, ez egy jó jel.

Kérdés: Azon töprengek, hogy mi a véleményed a cannabis szívásáról, vagy a cannabis használatáról orvosi célokra, vagy akár szórakozásból?
Válasz:
1. Szabadul meg minden drogtól, szabadulj meg mindenfajta dohányzástól. Minden dohányosnak vannak negatív asztrális lényei, parazitái és lyukak a piszkos aurájában. A dohányos életerejéből táplálkoznak és ráveszik őket, hogy tovább dohányozzanak. Nem szereted magadat, vagy a teremtést. Még ha a racionális intellektuális elméd ezt is gondolja!
2. Ha rombolod a testedet, a lelked templomát, azt mutatod meg a létnek, hogy nem tiszteled a teremtést és, hogy szereted rombolni. Ez nem szeretet. Az igaz szeretet egészséges és a lelkedből jön elő. Tehát egy tiszta kapcsolatnak kell lennie a lelkeddel azért, hogy valódi szeretet használj. A spirituális ember nem dohányzik.

Kérdés: Alaje, most szívtam marihuánát és ittam egy kis alkoholt tegnap. Mindig mióta elkezdtem meditálni, fájdalmat érzek a szívemben, igazán, fájdalmat, mintha egy kis szívrohamom lenne. Mit jelent ez? Hogy tudom meggyógyítani?
Válasz:
A meditáció fénye meg fogja próbálni megtisztítani a negatív energiákat benned, különösen ha dohányzol. A fájdalom akkor jön, amikor sok negatív energia van amit meg kell tisztítani. Azután minden jobb.

Kérdés: Az apámnak 42 éve van hátfájdalma, most orvosok kezelik. Van bármi, amivel tudnál segíteni neki?
Válasz:
Edzzeni kell a hátát, hogy megerősítse az izmait és ha gyulladásban van a háta, használhat Tömjénfát.

Kérdés: A fájdalomcsillapítóktól, mint a Paracetamol és az Aszpirin óvakodni kellene? Vagy ezek rendben vannak?
Válasz:
Én először a természetes gyógynövényeket használnám. Csak ha nem működnek számodra, akkor próbáld a kémiai gyógyszereket kis adagokban, ha nem vagy allergiás rájuk.

Kérdés: Van egy fontos kérdésem a magasabb rezgéseket és a fejfájásokat illetően. A magasabb rezgések elérése okoz migréneket?
Válasz:
Igen, néhány esetben tud okozni fejfájásokat, ameddig hozzáigazodsz a magasabb rezgésekhez.

Kérdés: Valami rossz nálam! Olyan sokat felejtek, mi történik? Üres vagyok. Nem vagyok itt, még a gondolataimban sem. Egy álomnak néz ki, segítségért kiáltok!
Válasz:
Azt mondom, a test hozzáigazodik az új, magasabb rezgésekhez és ez néha rövidtávú memóriazavarhoz vezethet.

Kérdés: Sok spirituális tanítás úgy tűnik, hogy azt javasolja, hogy tartsuk rendben és tisztán a környezetünket. Kellemetlen ezt elmondani a számodra, de számomra ez sikertelen az albérletemben és ez kikerült a kezemből. Most az a helyzet, hogy (a helyi önkormányzat) arra kötelez, hogy hozzam rendbe. A kaotikus és rendetlen környezetben élés, rossz a lélek fejlődése számára?
Válasz:
Nem, ne aggódj. Ez ostobaság, amit mondanak neked. Nem kell, hogy fanatikus legyél ezzel kapcsolatban. Az aranyközépút a legjobb. A művészeknek vagy a géniuszoknak gyakran kaotikus a szobájuk... és egy idő után, kitisztítják. Sokkal fontosabb a belső megtisztulás... A blokkok, a régi minták és a rossz karma.

Kérdés: Ma figyeltem az érzésemre. Nem találtam rossznak semmit, ami rossz érzést adott volna. De az állandó zaj a szemben lévő épületből a munkám során és a kocsik zaja, egy kicsit idegessé tesz. De ezek kis dolgok, számítanak?
Válasz:
Minden energia. A zaj megbetegíthet és mérgessé tehet.

Kérdés: Normális olyan 16 órát aludni? Tudom, hogy azt mondod, hogy a folyamatban sokat akarsz aludni. Alaje, ez normális még akkor is, hogyha nem meditáltam?
Válasz:
Igen, ez normális.

Kérdés: Kedves Alaje, van egy testvérem, aki autizmustól szenved. Azon töprengtem, hogy mi az oka az autizmusnak? A testvérem már beszélni is képtelen. Hogyan beszélhetek vele? Köszönöm.
Válasz:
Úgy gondolom, hogy a testvéred egy lélek, aki nem igazodott hozzá a Földi dimenzióhoz. A legjobb mód, hogy beszélj vele a telepátia. Próbálj dolgokat elmondani neki, amikor alszik.

Kérdés: Szia Alaje, mi a helyzet a homoszexualitással?
Válasz:
A homoszexualitás egy energetikai hiba. A polaritás hibás. A létben csak amikor a férfi és a női energia összejön, akkor teremted meg a teremtés energiáját. Ezt az alapelvet láthatod mindenben a természetben. Azért, hogy teremts és létrehozzál valamit, a férfi és a női energiák kombinálására van szükség.
Csak ezen a bolygón van probléma a homoszexualitás szindrómával. Azért, mert az embereknek itt nincsenek emlékeik az elmúlt életeikből és traumáik az ott történtekből. Az elmúlt életedben túlságosan azonosultál vagy összekapcsolódtál a test nemével. A lélek minden életben más férfi és női testeket használ. A homoszexuális emberek túl kell jutniuk a traumamintán, ami bennük van. El kellene fogadniuk most, ebben az életben, hogy más neműek. Sokszor meg fogod változtatni a nemedet más életekben azért, amit meg kell, hogy tanuljál.
Amikor egy magasabb szintű energiában vagy, mint például a Szövetség hajóiban, akkor az alsóbb korlátozott fizikai Földi energiáid átalakulnak egy magasabb energiává és nagyobb megértésed, rálátásod lesz az életedre és a fejlődési tervedre. És nincs semmilyen Földi szindrómád, mint a homoszexualitás. Ne feledd, te az energia (a lélek) vagy a fizikai testben azért, hogy egy 3D-s bolygón tapasztalatokat szerezz. Férfi testében, férfi tapasztalatokat akarsz szerezni és egy női testben pedig, női tapasztalatokat akarsz szerezni. Ha nem abban az energiában vagy, akkor valami nincs rendben és meg kellene gyógyítani.

Kérdés: Alaje, a feleségem mostanában nagyon agresszív velem, így nem tudok beszélni vele és azt érzem, hogy nagyon negatív az energiája. Nem fogja megérteni, hogy mi fog történni vele, mert túlságosan összenőtt az idejemúlt vallási elképzelésekkel. Még beszéltem is hozzá az asztrálsíkon, de nem változott semmi. Mit kellene tennem?
Válasz:
Nos, ha mindent megpróbáltál, akkor el kell döntenie, hogy melyik úton akar haladni. Ezekben az átalakulási időkben, sok letisztulás és megtisztulás történik és az emberek ellentétes energiákkal nem tudnak többé együtt maradni. Ez természetes, hogy csak a hasonló rezgésű emberek tudnak együtt maradni harmóniában. Sok ember tapasztalja ezt meg mostanában. Ahogy a videóimban mondom: "Minden virág máskor virágzik ki".
Minden léleknek megvan a maga tanulási sebessége. Néhány lélek gyorsabban fejlődik és néhány lassabban. Ezekben az átalakulási időkben, az emberek olyan emberek után fognak nézni, akik hasonló energiájúak. Néhányan tudatosan, de a legtöbbjük tudattalanul. Ez természetes. Nem áll mindenki készen ebben az életében a magasabb szintű tudásra. Néhányuknak egy másik élet szükséges, hogy megértse.

Kérdés: Kedves Alaje, 5 évig voltam dohányos és csak nemrégiben, kb. 1 hónapja hagytam abba. Gondolod, hogy van még esélyem az önszeretetre és a magasabb tudatosságra?
Válasz:
Ennek semmi köze az "esélyhez", a döntésedhez van köze.

Kérdés: Alaje, a hajnak a fejünkön, van bármi köze a spiritualitáshoz? Nem tudok segíteni, de észrevettem, hogy a buddhista szerzeteseknek le van borotválva a fejük és a hinduknak meg hosszú a hajuk. Minden rajz a Plejádiakról, hosszú hajúaknak mutatja őket. A gyógyszerészeti vállalatok a legjobbat hozzák ki magukból, hogy vegyszereket tegyenek a hajunkba.
Válasz:
A test minden része spirituális rész. A test a lélek temploma. A haj olyan, mint a kozmikus energia antennája. Egy érzékelő eszköz. Csak úgy, mint a fák ágai, vagy a rovarok és az állatok érzékelői. Továbbá, a hajban megtalálhatod eltárolva az elmúlt tapasztalatok emlékeit, ezért van az, hogy néhány ember tudattalanul levágatja a haját, miután traumatikus tapasztalata volt.

Kérdés: Kedves Alaje, néha, amikor tudatosan döntök, hogy a testemet és a tudatosságomat új szintre fejlesztem... reggel, vagy az éjszaka folyamán felkelek és valamilyen nagyon erős energiát érzek keresztülmenni a gerincemen. Ez az érzés pár nap alatt múlik el. Meg tudnád mondani, hogy honnan jön ez az energia és miféle energia ez?
Válasz:
Ez a Kundalini energia. Ez indítja be és aktiválja a többi csakrát. Ez egy jó jel.

Kérdés: Náha, amikor azon vagyok, hogy elaludjak éjszaka, egy fény villódzik a szememben. Mi ez és mit kellene tennem ezzel? Köszönöm.
Válasz:
Ez a tobozmirigyed, a 3. szemed. Koncentrálj rá.

Kérdés: Mi az aura?
Válasz:
Az aura egy energiamező, ami minden tárgynak van. Mindennek van egy rezgése, egy energiája, ami egy energiamezőt okoz a tárgy körül.

Kérdés: Szia Alaje! Ismered a Feng Shui-t? Tudod ez egy ősi kínai esztétikai rendszer, ami a mennyország (asztronómia) és a Föld (geográfia) törvényeit használja, hogy segítsen fejleszteni az életet a pozitív qi (Ch'i) befogása által. Ez valóságos, vagy csak egy babona?
Válasz:
Néhány dolog a Feng Shui-ban a kozmikus energia helyes használata és néhány dolog babona, amik évezredek félreértéséből fejlődtek ki.

Kérdés: Nagyon szépen köszönöm a 10-es videódat! Igen, a fénymunka folyamat működik! De van egy problémám. Az elmúlt héten a meditáció és a fénymunka alatt, alvási problémáim voltak. Felébredtem éjszaka, belső aktivitást éreztem és nem tudtam aludni. Most már 3 napja semmilyen spirituális dolgot nem csinálok és újra tudok aludni. De folytatni akarom a fénymunka folyamatot, mindenféle alvási probléma nélkül. Nagyon erősen koncentrálok a spiritualitásomra, úgy mint a meditálás, a fénymunka és kevésbé az anyagi dolgokra. Ez az egyensúly hiánya?
Válasz:
Igen, egyensúlyban kell lenned. A fizikai testnek hozzá kell igazodnia a magasabb energiákhoz, lépésről-lépésre.

Kérdés: Lehetséges a növényekkel, mint az Ayahuasca, az idegenekhez kapcsolódni a fényben? Hogyan gyorsíthatjuk fel a spiritualitás folymatát?
Válasz:
Nézd meg a videóimat és a hozzászólásaimat. Mindig azt mondom, hogy ne szedjél drogokat. "Egy törött lábbal, nem tudsz hegyet mászni." Ha nincs agyad, nem tudsz semmit sem csinálni.

Kérdés: Alaje, a Marihuana levél ártalmas növény, biztonságos orvosság, vagy drog?
Válasz:
A Marihuana levél az agyad részeit rombolhatja és utána nem lesz tiszta a gondolkodásod. A levelek úgyszintén asztrális csatornákat nyitnak és ha nem vagy eléggé bölcs hozzá, akkor negatív entitások fognak keresztüljönni rajta és többé nem lesznek saját gondolataid. Dobd el ezeket a drogokat!

Kérdés: A videóid a szeretet, a szolgálat, az egység és alázatosság energiával töltenek fel, de amikor a környezetembe viszem ezeket a magas rezgéseket, a környezetem rossz hatással van és elveszi ezeket a magas szintű érzéseket. Hogyan lehet mindig ilyen szeretetérzésem, még rossz környezetben is?
Válasz:
Ezt már megválaszoltam a videóimban. Maradj távol a negatív emberektől, ne vitatkozz velük. Küldj nekik energiát, mert csak azután érheted el őket. Akkor a legjobb, amikor alszanak. Ezen a módon, beszélhetsz a lelkükhöz és nem zavarod az egós-elméjüket.

Kérdés: Az éjszaka folyamán valamilyen elektromos hullámokra kelek fel, amik a fejemtől indulnak el és a lábamba meg a kezeimbe érkeznek meg. Meg kell érintenem a padlót, hogy visszatérjen normálisra? Mit gondolsz erről?
Válasz:
Használd az energiát fénymunkára. Ez az amit én teszek. Használd a 4-es számú videómat.

Kérdés: Azt hallottam, hogy csak egy kis pohár vörösbor, jó a szívnek. Mit tudsz erről?
Válasz:
Az alkoholt orvosságként kellene használni. Ez azt jelenti, hogy: csak cseppeket.

Kérdés: Milyen sampon és habfürdő ingerelheti a bőrünket, amit a vegyszerekkel való telítettségük okoz?
Válasz:
Vannak szerves természetes samponok. Csak keress rá az interneten.

Kérdés: Azt olvastam valahol, hogyha egy rézvezetéket teszünk az ágyunk köré, ami egy zárt kört alkot, akkor ez jó energiákat teremt számunkra. De a barátom spirituális tanítója azt mondta nekünk, hogy ez rossz információ a sötét oldalról és pont az ellenkezőjét teszi, gátol minket a jó kozmikus energiáktól.
Válasz:
Jobb nem aludni fém közelében, mert a fém bevonzhat vagy felerősíthet energiákat, jót vagy rosszat és megzavarhatja az alvásodat. A fa jobb. Sokkal fontosabb az energia, ami az aurádban van. Hogyha az aurád erős és erőteljes, jobban meg tudod védeni magadat.

Kérdés: Azt olvastam, hogy nem jó fémtárgyak közelében aludni... szintén rossz, hogyha valakinek fémkeretes képe van?
Válasz:
A fémkeret túl kicsi, hogy hatása legyen. A képnek a keretben nagyobb hatása lenne. De ha az ágyad fémből van, az nem jó, mert zavar, hogy jól aludjál. Az ágynak fából kellene készülnie.

Kérdés: Gyerekkorom óra rágom a körmöm és nem igazán tudtam találni egy tiszta okot, hogy miért csinálom ezt. Az életemért sem tudom abbahagyni, néhányan azt mondják, hogy ez az idegek miatt van.
Válasz:
Ha valaki rágja a körmét, ez azt mutatja meg, hogy a személy frusztrált. "Önmagát rágja", a frusztráció miatt. Ennek a személynek meg kell találnia a fényt és használnia a mindennapi életében. Minden videómban beszélek róla, hogy hogyan találd meg a fényt.

Kérdés: Tudod, hogy mi a hormonális pattanások gyógymódja? Sok dologgal próbálkoztam sikertelenül. Kérlek segíts!
Válasz:
Ezt már megválaszoltam a régebbi hozzászólásokban. Olvasd el a csatornám bal oldalát. BŐR PROBLÉMÁK: A bőrgyulladás gyakorta akkor valósul meg, amikor félelmeitek vannak, stresszben vagytok, vagy olyan régi haragot cipeltek, amelyet nem akartok elengedni. A neurodermitis és az urtikaria azt mutatja, hogy megpróbáljátok felhívni a figyelmet az önszeretetek hiányára, a félelemre és az érzelmi szegénységre, valamint, hogy nem akarjátok elengedni a régi haragot. A vitiligo azt mutatja meg, hogy olyan érzésetek van, ami nem tartoztok sehová sem. Olyan érzésetek van, hogy egyedül vagytok és félredobott, kitaszított személy vagytok.

Az akné, pattanások sok okból jöhetnek elő: a levegő és az étel szennyezettsége miatt, a cukortól, csokoládétól, a hulladék ételtől, hamburgerektől, állati tetemek fogyasztásától, stressztől, vagy genetikailag, amit a szüleitektől kaptatok. A vegetáriánus étkezés mellett, használhatsz Silica-t, hogy meggyógyítsad a bőrödet. A Rosacea is feltűnhet, ha kávét és alkoholt iszol. A bőrre, a hajra és a körmökre használhatsz Silicea-t egyszerre. A mindennapi kalcium szedés jó a bőrnek és a csontoknak. A meditációban használt spirituális fény és önszeretet, minden bőrproblémához szükséges.

Kérdés: Szia Alaje, remélem jó napod van és gratulálok a CD-k sikeréhez. Megkérdezhetlek egy tanáccsal kapcsolatban? Az elmúlt években, igazán éretlennek éreztem magamat és nem vagyok biztos benne, hogy miért is vagyok éretlen. Mindenki azt mondaná, hogy valóban gyerekesnek látom magamat. Bárcsak tanácsot tudnál nekem adni, mert most nagyon össze vagyok zavarodva. Köszönöm minden munkádat, igazán megváltoztattad az életemet.

(Alaje: Tudnád pontosítani a kérdésedet? Az önbecsülés hiányára gondolsz?)

Nos, igen. Mindig is úgy találtam, hogy önmagamat alsórendűnek ábrázolom mások felé. Mint, amikor nagyon gyerekesnek festem le magamat, még ha nem is vagyok az. Tehát, azt mondanád, hogy ez önbecsülési hiány. Azt is érzem, hogy most valami épp gátol a "felnövésben", a fejlődésemben- Tudom azt, hogy ezen dolgoznom kell.
Válasz:
Az önbizalom és az önértékelés szükséges minőségek az életben, de  fel kell tölteni őket szeretetenergiával. Ha a szeretetet, mint vezetőt használod, akkor lesz önbizalmad és önértékelésed is anélkül, hogy arrogánssá, hamisan büszkévé és egoistává válnál. Ez az önbizalom csak egy álarc lenne, hogy elrejtse az igazi önbizalmat és a szeretet hiányát. Arra fogod ezt az álarcot használni, hogy lenyűgözz másokat és megakadályozd őket, hogy meglássák az igazi énedet és a hiányosságaidat.
Másrészről, ha önbizalom hiányod van, akkor emberek vagy helyzetek áldozata lehetsz és depresszióba eshetsz. Ha egészséges önbizalmad és önbecsülésed van, akkor ez azt jelenti, hogy van önszereteted. Ami pedig azt jelenti, hogy olyan félelem nélkül fejezed ki magadat, hogy másoknak mi a véleménye rólad, vagy hogy valaki megsértene. Ha valaki sértettnek érzi magát, még ha a szeretetről beszélsz is, akkor annak a személynek egy belső gátja van, amit meg kell gyógyítani. Ez az ő felelőssége és az ő életének a leckéje.
A te felelősséged az, hogy szívenergiával kommunikálj. Minden szót, amit kimondasz, fel kell tölteni a szeretet energiájával. Még ha valamit erősen, vagy közvetlenül mondasz is ki. A belső motivációdnak a szeretetenergiának kell lennie. Mindig van jogod rá, hogy megvédd önmagadat. Sok ember a földi vallások által agymosott, azaz: "ajánld fel a másik arcod is, hogy fogadja az ütést". Ezt az egyházi szekta találta ki azért, hogy uralmuk alatt és rabszolgasorban tarthassák az embereket.
Ha szeretetből jövő spirituális önbizalommal és önbeszüléssel rendelkezel, akkor tudod, hogy mit akarsz és hiszel önmagadban. Egy egyéniség vagy, annak a tiszta látomásával, amit akarsz és tudod, hogy milyen lépéseket kell megtenned azért, hogy elérd azt, amit kívánsz. Nem fogod összemérni magadat és a kívánságaidat más emberek kívánságaival. A saját életutadat fogod követni, a saját utadat.
Nem leszel a negatív minták, vagy a földi társadalom hitrendszerei által befolyásolva. Egy teremtő leszel és nem egy földi társadalmi robot. Nem csak beszélni fogsz, hanem megtenni. A szavaid és a tetteid, a lelked belső értékeit fogják sugározni: a szeretetet, bölcsességet, örömöt. Mentes leszel a földi hitrendszerektől és meg fogod találni a saját tapasztalataid igazságát.
Kétfajta önbizalmi és önbecsülési gátlás létezik. Az egyik fajta, amikor egy lélek azért választja azt, hogy ilyen élménye lesz, hogy jobban figyeljen a gondolataira és az érzelmeire, hogy megtanulja, hogyan legyen még nagyobb önbizalma egy pozitív módon. Ha túl korán próbálod meggyógyítani ezeket a félénk embereket, akkor elkezdenek arrogánsak lenni más emberekkel szemben. Egy gyógyulást, mindig a karma és a személy élettervének kellene irányítania.
A másik fajta, amikor a körülötted lévő emberek negatív befolyásolása, az önbizalom lerombolását teremti meg. Ez a fajta jóval általánosabb a Föld bolygón. Az első 5 évben, egy gyerek sok jellem, érzés és szülői tett által van befolyásolva. Ha a szülők valódi szeretetet mutatnak a gyereknek, akkor a gyerek megérti, hogy szerethető. Ezen valódi szeretet érzése és energiája, megteremti az alapot az önbizalom és önbecsülés számára.
Az önbizalom lerombolása akkor kezdődik el, amikor a gyerek negatív gondolatokat és energiákat tapasztal meg a családtagoktól és a közeli környezettől. Sok negatív és éretlen ember akar irányítani és uralmat gyakorolni mások felett, valamint ellopni az energiájukat. Néha ez még gyerekkorban kezdődik el, amikor az éretlen szülők, valódi szeretet nélkül törődnek a gyerekkel, úgy bánnak vele, mint egy rabszolgával, vagy tulajdonnal, tisztelet nélkül. Félelemmel, rossz szabályokkal és önmaguk elvárásaival programozva. Ez egy nagy pszichológiai károsodást teremt meg a gyerekben, ami még felnőttkoráig is eltarthat.
Ezeket az embereket még egy rosszalló nézéssel is lehet manipulálni és elbizonytalanítani. Azonnal belépnek egy kételkedő erőtlen állapotba, ami képtelenné és vonakodóvá teszi őket, hogy törődjenek a problémával. Ha nem fejezitek ki önmagatokat, akkor energetikai gátatok van és ez mérgezéshez, rákhoz, vagy szívproblémákhoz vezet a testetekben. Ennek sok szeretetre és türelemre van szüksége, hogy meggyógyuljon ez a gátlás.
Sok önbecsülés és önszeretet hiányos ember nem szereti az életet és szeret problémákat teremteni azért, hogy folytassa a szomorúságba és depresszióba lévő életét, mivel a társadalom által erre lettek beprogramozva. Ez az, amiért szeretnek fekete ruhákat hordani, vagy olyanokat, amik úgy néznek ki, mint egy szemetes zsák. Nem törődnek önmagukkal. Mások túl sokat esznek, hogy feltöltsék a szeretet hiányát, amit belül éreznek.
Mások önmagukat bántják cigarettával, kábítószerekkel, alkohollal és egyéb veszélyes dolgokkal. A legtöbb dohányosnak volt, vagy van problémája az anyjával és úgy használják a cigarettát, mint egy cumi/mell pótlékot. Ők sohasem tapasztalták meg a valódi szeretetet. Ezekkel a mérgekkel nem csak a fizikai testüket rombolják, hanem a természetes energiavédelmüket is a testük körül, az aurájuk fényét.
A szeretet energiájával feltöltött önbizalom és önbecsülés, minden gátat meg tud tisztítani. A valódi kozmikus szeretet a megoldás mindenre. Azért, hogy használjátok a szeretetenergiát, kapcsolatban kell lennetek az igaz önmagatokkal, a belső önmagatokkal, a lelketekkel. Ilyen módon, egy erőteljes fényt és tiszta tudatosságot teremthettek meg az értékeitek és a képességeitekkel kapcsolatosan. Nem lesztek mások jóváhagyásának és értékelésének alárendelve.
Nem fogjátok bántani önmagatokat és igazak lesztek magatokhoz. Őszintén fogjátok használni a szíveteket és lesz önszeretetetek. A legfontosabb dolog a szív fejlesztése. Mindent el kell távolítanotok, ami negatív energiát, depressziót, vagy félelmet teremt meg az életetekben. A legjobb távol maradni azoktól a negatív emberektől, akik irányítani, elnyomni, vagy manipulálni akarnak titeket.

Kérdés: Hello Alaje, nagyon örülök, hogy újra látlak. Fény és szeretet neked, köszönet mindenért. Csak egy kérdésem van. Egy hónappal ezelőtt hagytam abba a dohányzást, nagyon jól és harmonikusnak érzem magam. De a barátom állandóan dohányzik körülöttem és ez az én testemet is bántja. Hogyan segíthetek neki abbahagyni a dohányzást?
Válasz:
Egy olyan dohányosnak, aki abba akarja hagyni a dohányzást, erős akaratra és önszeretetre van szüksége. Ő, aki szereti önmagát, nem bántja magát kábítószerekkel, dohányzással, alkohollal, állati tetemekkel és bármilyen másfajta méreggel. Mivel ez bántja a fizikai és az energetikai testet is, valamint gátol téged abban, hogy magasabb szinteket érj el a tudatosságban.
Az önpusztítás az önszeretet hiányának egy jelzése, valamint a lassú öngyilkosság és az öncsalás egy formája. Ez nem spirituális. A dohányzás a legáltalánosabb betegség a Föld bolygón és ez sok negatív energiát teremt meg, mert ajtót nyit az alacsonyabb asztrális dimenziók felé és negatív entitások jöhetnek át rajta.
Minden dohányosnak vannak alacsonyabb asztrális lényei, démonai, parazitái, amik kilyukasztják a piszkos aurájukat. Ha negatív gondolataink vannak, negatív érzéseink, állati tetemeket eszünk és dohányzunk, akkor az energiatest legyengül és megsérül. Ez az eredmény előbb vagy utóbb támadásához és betegséghez vezet a fizikai testben és a tudatosságban.
Ezek a paraziták a dohányos életenergiáját eszik meg, arra kényszerítik őket, hogy tovább dohányozzanak és megzavarják őket, hogy elérjék a fényt. Ezekkel az energiákkal a nemdohányosok energiáját is megzavarják és nyugtalanítják.
Az égetett mérgek negatív energiája, alacsonyan és gyengének tartja a csakrapontokat és az aurát. Ez lyukakat teremt az aurában és többet nem vagy védve az alacsony asztrális parazitáktól és démonoktól, amik a Föld dimenziójának a szintjéhez közel léteznek. Mindenki láthatja ezt a harmadik szemmel.
Ez nem "hiszek" vagy "nem hiszek" kérdése, hanem tapasztalati tudásé. A cigarettáknak több, mint 3.800 féle kémiai összetevője van. Olyan 200 mérgező és dózisban adagolva lassan gyilkoló hatású. Körülbelül 40 karcinogén. Mindezeket a mérgeket arra tervezték meg, hogy gátolják a földi embereket abban, hogy spirituálisakká váljanak, mivel ez korlátozza a tudatosságot és az energiát az aurában.

Kérdés: Miért érzem magamat olyan lecsapoltnak és fáradtnak, miután a barátom gyógyított?
Válasz:
Nos, ez azért van, mert nem gyógyítást adott neked, hanem energiát vett el tőled. Energiát veszítettél.
Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!


alaje.hu
Share To:

Post A Comment: