SÜRGŐS: Veszélyben Keshe élete-LETÖLTHETŐVÉ tették Keshe Pendriveját
Mehran Tavakoli Keshe élete titkosszolgálati értesülések szerint veszélyben van. Mivel a háttérhatalom elakarja "távolítani".  A hírt az ingyen energiával foglalkozó Keshe alapítány hivatalos oldala, fóruma és facebook oldala tette közzé.  Ennek a helyzetnek több oka is van, leginkább az, hogyha ez a technológia/technológiák elterjed(nek), akkor búcsút inthet a háttérhatalom mind a kőolajnak, mind a földgáznak (fosszilis anyagoknak). Másrészt pedig a Keshe technológia megoldaná a jelenleg is veszélyes Fukushimai helyzetet, mivel megoldást nyújtana a sugárzó vízre. A pendrive-ot, vagyis az összes technológiai adatot (amibe a reaktorok, és egy 4 szintes űrhajó tervei is megtalálhatók!) eddig csak szűk kormányzati-tudományos elit kapta meg, többek között Taiwan, Peru, Ausztrália, Kína, USA, Brazília, Kongó, Oroszország, Bangladesh, India és még pár állam (de a sor nem túl hosszú). Az Amerikai Egyesült Államoknak is fel lett évekkel ezelőtt ajánlva a technológia, de visszautasították. Nem hiába... mivel a háttérhatalomnak nincs szüksége az ingyen energiára a fentebb említett okokból (se). Nekik addig jó, amíg az emberiség kiszolgálja őket, és amíg a káros anyagokkal csökkenthetik a népességet (mivel a háttérhatalom számára 500 millió fő kéne a Földön - ezért is szeretnének 6.5 milliárd embertől megszabadulni különböző megoldásokkal (fluorid,chemtrails,gyógyszerek,kemoterápia,kreált vírusok és betegségek,stb...). A pendrive adatait felraktam két tárhelyre (egyelőre) rar fájlba (ezt pl.Winrar-al vagy Total Commanderrel kitudjátok csomagolni). Kérlek osszátok, töltsétek, amíg tudjátok! De nem kell aggódni, ahányszor letörlik (amire sajnos volt példa az utóbbi 1 napban), újra fel lesz rakva, mert az igazságot és Fényt nem lehet megállítani.
Írta: Sandal /www.fenyorveny.hu
Saját feltöltés (My upload /free download!):
https://shared.com/u0gvmi9kl8?s=l
https://www.dropbox.com/s/s1xb4puyhyj887e/Keshe%20data.rar (itt forgalomkorlát van, ha esetleg sokan töltenék le. Ha 509-es kódot ír ki, akkor később próbáld meg majd letölteni innen! / Here it is traffic limit! If you see 509 error/code than try later!)
Az eredeti angol szöveget megtaláljátok a Keshe alapítvány hivatalos facebook oldalán (is): 
Attention!
Mr Keshe suspects his life is in danger, and he has now opened up the USB stick data to the peoples of the world, to begin the technological change that is needed.
Here is the full contents of the legendary USB drive that was previously offered to the governments of the world by the Keshe Foundation. 
Please distribute this file far and wide, so it cannot be suppressed!
Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!

Kapcsolódó cikkek: http://www.fenyorveny.hu/search/label/keshe
Share To:

Post A Comment: