Sergio Magana "Ocelocoyotl" világszerte ismert és nagy tiszteletnek örvendő "Bölcsesség Őrző" Mexikóvárosból, az ötezer éves közép-amerikai tolték vagy toltecayotl leszármazási ág beavatottja. A hagyomány az ősi chichimecáktól ered, akik aztán átadták a teotihacuanoknak majd a toltékoknak, akik később mind a maják, mind az aztékok tanítói lettek. Sergio a Tol sámán örökség (nahualizmus) álmodó tudásában is jól képzett. Ezt 1460 éve megszakítás nélkül adta tovább a mester a tanítványnak. Itt az ideje, hogy ez a tudás napvilágra kerüljön, és Sergio az egyike annak a néhány szóvivőnek, akiket felkértek a rejtett ősi tudás megismertetésére.

Sergio Magana: Hogyan változtasd meg az életed - VIDEÓVAL!
Sergio Magana "Ocelocoyotl" világszerte ismert és nagy tiszteletnek örvendő "Bölcsesség Őrző" Mexikóvárosból, az ötezer éves közép-amerikai tolték vagy toltecayotl leszármazási ág beavatottja.
A hagyomány az ősi chichimecáktól ered, akik aztán átadták a teotihacuanoknak majd a toltékoknak, akik később mind a maják, mind az aztékok tanítói lettek. Sergio a Tol sámán örökség (nahualizmus) álmodó tudásában is jól képzett. Ezt 1460 éve megszakítás nélkül adta tovább a mester a tanítványnak. Itt az ideje, hogy ez a tudás napvilágra kerüljön, és Sergio az egyike annak a néhány szóvivőnek, akiket felkértek a rejtett ősi tudás megismertetésére.
Könyve a 2012-2021 The Dawn of the Sixth Sun -- The Path of Quetzalcoatl (2012-2021 A hatodik Nap hajnala -- Quetzalcoatl útja) címmel, melyet már angol, olasz nyelven is megjelentettek, az eredeti spanyol mellett. Sergio mára számos nemzetközi konferencia és esemény ünnepelt előadója. Így például 2012. december 21-én az UNESCO meghívására tolték téli napforduló ceremóniát mutatott be! Jelenleg több, mint ötvenezer tanítványa van Mexikóban, az USA-ban, Kanadában, Olaszországban, Svédországban, Magyarországon, Hollandiában, Spanyolországban és az Egyesült Királyságban.
Sergio sok éven át tanulmányozta a közép-amerikai nahuatl nyelv és kultúra misztikus és transzformatív erejét. Utazásai és tanításai mellett 12 éven keresztül jelentkezett rendszeresen"Az eljövendő évek" című műsorával, Mexikóváros egyik rádió állomásán.

Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Share To:

Post A Comment: