Mihály arkangyal üzenete: Fejlődési szint/Elengedés /2014.márc.11./
Drága Fénytestvérek/Fénymunkások!
Mihály Arkangyal Vagyok, Szólni Kívánok Hozzátok, Csillagon Keresztül, Dialógus Formában.
Mihály Arkangyal: Beszédemet Felétek azzal kezdeném, hogy elmondjam, mi várható a mostani időszakban. A mostani időszak nagyon fontos része a fejlődéseteknek, alakulásotoknak, rezgésszinteteknek. Olyan háttérmunkálatok folynak, amit Ti el sem tudtok képzelni, nem hogy még cselekedni e téren. Rengeteg mindenre lenne érdemes odafigyelnetek, hogy megtaláljátok Önmagatokat. 
Csillag: Drága Mihály Arkangyal, védelmező bástyám! Mire célzol e szavakkal, miket ajkaid ejtenek? Min kéne változtatnia az Emberiségnek ahhoz, hogy megfelelően fejlődi tudjon a MOST perceiben? Tanácsaidra szükségünk van. Kérlek, mondd meg. 
Mihály Arkangyal: Az Emberiség nem egységes, itt kezdődnek a gondok. Az Emberiséget már nem lehet minden formában EGYNEK tekinteni. Ennek oka az, hogy sokan fejlődésképtelenek, visszaesnek, meg sem próbálnak fejlődni, fejleszteni tudásukat. Ahhoz, hogy eddig eljusson az Emberiség , ahhoz rengeteg áldozatot is kéne hozni. Természetesen itt nem úgy kell értelmezni az áldozatot, mint a halál, de hasonló megközelítésképp. Amikor valami, valaki elhal, meghal bennetek, ott benn a szívetekben, vagy a testben, akkor annak mélységes oka van, amit az adott személynek kell megfejtenie, rádöbbennie, majd cselekednie úgy, hogy az a legjobb legyen. Ha erre nem képes, akkor marad magában. A „marad magában” kifejezés azt jelenti, hogy egyedül ő képes magát felküzdeni a célig. 
Csillag: Köszönöm válaszod. Mit tudnál tanácsolni azzal kapcsolatban, hogy zuhan valaki aztán felmegy, majd ez eljátszódik még párszor. Mi az oka ennek? Mit lehet tenni az ellen, ha valaki folyton ebben a körben van? Kaphat-e új esélyt arra, hogy visszalépjen eredeti helyére? Mit gondol erről a Menny? 
Mihály Arkangyal: Ami ezt illeti, eléggé összetett a dolog. Minden léleknek természetesen van esélye. Viszont ezt a dolgot nem játszhatja el a végsőkig! Egy lélek, ha folyton ebben a körmozgásban van, mindent meg kell tennie, hogy ebből kitérjen s áttérjen a megfelelő közép útra, értem itt az Arany Középutat. Amíg ezzel bajlódik, addig a helye, rangja megmarad, de be kell bizonyítania, hogy képes oda visszatérni. Az emberi gyarlóság miatti ténykedései megbocsáttattak, de a próbára tétele egyre erősebb és gyakoribb lesz. A Menny csak szeret, a Menny ott áll mindenki mellett. Mindegy kiről van szó, a Szeretet miatt, életben tartja a bűnös embert is, bármit tegyen. De nagyon fontos bűnbánatot tartani, az igazi megbánást, észreveszi a Menny, s a szerint fog dönteni, az adott lélek sorsáról. 
Csillag: Értem,és aki visszaél a szeretettel, s ezért csinálja, mert tudja hogy mindig megbocsátanak, azzal mi a helyzet? 
Mihály Arkangyal: Drága lelkem, mindent látnak, éreznek, hallanak. Ha valaki ezért teszi, annak megvan méltó helye, büntetése. De kaphat ő is esélyt, hisz az Atya minden lelket egyformán szeret. De aki nem ezért, azt is szereti, és esélyt kínál újra neki. Az egy dolog, hogy azt az esélyt hogy használja fel, hogy él vele, miként cselekszik a továbbiakban. 
Csillag: Értem. Végül, azt szeretném még kérdezni tőled, hogy a múltbéli fájdalmat, sérelmet, karmát miként lehet eltávolítani és kit kell ehhez segítségül hívni, mit kell kérni? 
Mihály Arkangyal: A múltat elfeledni nem mindig a legmegfelelőbb megoldás. A múltat teljes egészében szükséges tekinteni és elfogadni ami történt. A múltat nem lehet megváltoztatni, a jelent sem egészen, a jövőre kell koncentrálni. A múltbéli sérelmek, fájdalmak és karmák elengedéséhez nagy erőre és összeszedettségre van szükség. Mindig az első lépés e téren, az elfogadás, elengedés. E nélkül nem fog menni ezen dolgok eltávolítása. Sokan vannak megtévesztve e téren is, ezért vannak ott ahol vannak, ezért maradnak ott ahol vannak s ezért nem tudnak lépni felfelé, a megoldás felé. Ha elengedtétek, elfogadtátok a múltatok, onnan szépen lehet már fejlődni és gondolati, lelki úton a megfelelő rezgéshez elérkezni, megtalálni Önmagatok, félelem nélkül létezni és a teljességhez, a boldogsághoz eljutni. Ez a titka ennek. Segítségül bárkit lehet hívni, az Angyalok segítésre készek, bármikor. Kérni kell, hogy segítsenek átvészelni ezt, és hogy sikerüljön ezzel kapcsolatban minden.
Csillag: Köszönöm a válaszod, sokat segítettél. Köszönöm bátorító szavaid, kedvességed. Szeretetem és Fényem adom Neked. 
Mihály Arkangyal: Csillag-Lélek, köszönöm közreműködésed, Atyád üdvözöl, veled van! Szeretetem és Fényem öleljen át, s tartson meg Téged e nehéz korszakodban is! Légy jó, mint létezésedhez, engedd hogy átjárjon a Fény, a Megoldás, a Szeretet. Mihály Arkangyal, Óvó Angyalod. 
Közvetítette: Csillag*
Közzétette: www.fenyorveny.hu
Share To:

Post A Comment: