Galaktikus Föderációs flotta az ISS kameráján - VIDEÓVAL! (2014.márc.10.)
2014.márc.10-én a Nemzetközi Űrállomás az ISS kamerája rögzítette a Galaktikus Föderáció Föld körüli flottája egy részének mozgását. A felvételen látszik, ahogy először csak egy-kettő fényes hajó tűnik fel, majd egyre többen és többen jelennek meg. A végére egy egész flottát láthatunk. Ahogy közeledik a Felfedés időpontja, annál többször fognak megmutatkozni a felszíni lakosságnak, és az űrben állomásozóknak.
Az embereknek végre fel kell ébredniük, és el kell fogadniuk,hogy nincsenek egyedül egy Univerzumban. Igenis van egy Galaktikus Szövetség (Galaktikus Föderáció néven) több tízezer fajjal, akik jelenleg is védik a Földet, és segítik a fejlődésbe az embereket. Természetesen el kell fogadni, hogy nem mindenki akar felébredni, és sokan vannak (és lesznek) olyanok, akik 3D-ben maradnak, mivel nincsenek felkészülve az elkövetkezendő változásokra, vagy csupán annyira bele vannak "ragadva" ebbe az anyagi világba, hogy nem képesek kilépni az illúzióból. Ők az örök leszületők, akik soha nem is akarnak továbblépni, feljebb lépni egy magasabb tudatossági szintre.
De egyszer mindenkinek eljön az idő, mikor ki akar szakadni és lépni a Mátrixból. Abból az illúzió világból, amiben addig élt... és akkor majd megtapasztalja a lélek az igazi Fényt és Szeretetet, amiből a lénye is teremtődött, és ami az IGAZI valóság...
Írta és közzétette: Sandal /www.fenyorveny.hu
(Az írást változtatás nélkül, csak forrásmegjelöléssel, és linkekkel együtt lehet megosztani!)
Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Share To:

Post A Comment: