Ashtar üzenete a Galaktikus Föderációtól: Az aktuális időminőségről (2014.márc.3.)
Kedves Nővérek és Fivérek a Földön!
Itt Asthar, üdvözöllek Téged. Érzékeled, hogy a Föld utazása során erősebben inog? Talán még testében is? Vagy olyan formában, hogy hirtelen régi félelmek törnek a felszínre, köztük olyan régiek, amiknek ebben az életben nem is voltál tudatában? Vagy hirtelen dühöt, elégedetlenséget érzel? Így MOST jött el a megfelelő időpont egy nagy felszabadító lépés megtételéhez, önmagadért.
És már megint „rendrakás” jön. Mi úgy látjuk, sok ember már belefáradt ebbe, ezért hadd meséljek valamit a „rendrakás miértjéről”. A Föld és vele az egész emberiség egyre közelít az utazásuk során a központi Naphoz. A központi Nap energiasugaraival információt közvetít a Föld felé. Azokban a korszakokban, amikor a Föld távolodik tőle a Föld mágneses mezője erős, és olyan, mint egy ernyő, ami távol tartja ezeket az energianyalábokból származó információkat.
Aztán ezek az energiasugarak feloldódnak, anélkül hogy elérnék a Föld és az emberiség tudatát. Ezekben a pillanatokban magatokra voltatok utalva, új játékszabályokat fejleszthettetek ki és ezek szerint „játszhattatok”. Az univerzum fennmaradó részét, a szent geometriát, ami mindenütt jelen van, a kozmikus törvényeket így figyelmen kívül hagyhattátok.
A mostani időkben, amikor újra közelít a Föld a központi Naphoz, minden régóta figyelmen kívül hagyott és elfeledett dolog újra feléled Bennetek. A teremtőerő, az univerzum minden lényével összekapcsoló kötelék és az ebből következő kozmikus törvények újra elérik a tudatotokat. Már nem lehet figyelmen kívül hagyni őket. A Föld mágneses mezője gyengül, és így már nem tudja kivédeni az információt, ami a központi Napból energiasugaraival érkezik. És így egy konfliktus következik be Benned a régi és az új energia között, amikor a Föld és az emberiség egy átmeneti fázisba kerül, mint most.
Ez a döntések időszaka. A régi energia sűrű és rugalmatlan volt. Így a tested és a tudatod is ehhez idomult hozzá, szintén sűrűvé és rugalmatlanná vált, még akkor is, ha te ezt nem érzékelted így. Ehhez igazodva jöttek létre Benned a gondolatformák, amik sűrűk és rugalmatlanok. Most közelebb kerülsz a központi Naphoz és egy olyan energiamezőbe érsz, ami finomanyagi minőségű, világosabb és rugalmasabb.
Az idő gyorsabbnak tűnik. Ez gyorsulást hoz létre. És ezzel a gyorsulással finomabbá és fényesebbé válsz. Ennek az a következménye, hogy minden hatás, amiket a különböző inkarnációk által elértél, egyre gyorsabban válik világosan láthatóvá. Még ahhoz vagy hozzászokva, hogy régi módon teremts. Az időfaktor, ami a gondolatok és az azzal termett valóság között helyezkedik el korábban egyfajta biztonságérzetet adott Neked. A hatásokat, amiket Te teremtettél különböző inkarnációkra osztottad szét és nyugalommal tekintetted át őket, adott esetben gyógyítva vagy átalakítva őket. Ez a szokás megvan még Benned. A mai időkben az energia finomabb és fényesebb. Ezért talán még mindig a régi korábbi korszakok módján próbálsz manifesztálni és kellemetlen meglepetésekben van részed ezzel kapcsolatban. A mostani idő minősége által gyorsabban alakulnak a valóságok életedben és nem a korábbi inkarnációkban megszokott módon. Egyidejűleg kerülsz konfrontációba a különböző inkarnációd sok-sok gondolatokból származó hatásával. Egyszer csak itt és most felbukkannak az életedben. És te nem emlékszel, mikor és hogyan teremtetted őket. Megszoktad, hogy ellenőrzés alatt teremts, és most ez már nem működik.
Minden gondolat, minden szó és minden érzés tele van mágiával és ebben az időminőségben a mágia gyorsan láthatóvá válik. Ez szó szerint sok embert lehengerel. Nem szoktak hozzá, hogy ezt [az időfaktort] figyelembe vegyék.
Mi egy gondolat és egy szó? Gyakran az, aminek Te véled. Megpróbálod átejteni az ego-dat, amikor perceken keresztül koncentrálsz és egy gondolatot vagy egy szót ellenőrzésed alatt hozol létre. A fennmaradó időben a gondolataid egyszerűen csak szerteszét az ego-d által kerülnek kifejezésre. De ezek a gondolatok és a hozzájuk társuló érzelmek utadba kerülnek. Ezzel a látásmóddal újra szánsz néhány percet arra, hogy ellenőrzésed alatt gondolj egy gondolatot, aminek létre kellene hoznia egy valóságot. Sejted már hová akarok kilyukadni?
Az ego sok korban csodás szolgálatot tett, éppen teremtésének módjával. De most egy másik időminőségben tartózkodsz. Ha megtartod a régi módszert, talán „felveszel egy új ruhát”, de a magot [lényeget] változatlanul hagyod és ekkor néhány kellemetlen meglepetéssel találod szemben magad.
Ez történik éppen a földi politikusokkal is. A régi kontroll már nem működik. Szükségük van emberekre, akik félnek, hogy ellenőrzésük alatt tarthassák őket. Ha az emberek már nem félnek, akkor már nem működik a kontroll. Egyre több ember talál rá az új energiába vezető útra és ezzel megtalálják a lehetőséget, hogy kiszabaduljanak a régi kontroll alól. Azt kérdezed most magadtól, hogyan található meg ez az út? Ha felmerül benned ez a kérdés, akkor már megtetted az első lépést. Kíváncsi vagy. Kíváncsi olyan értelemben, hogy érdekelt. És ez nyitja meg az első kaput. Ennek a kapunak a megnyitásával elengedsz egy darabka félelmet, ami sok életen keresztül kísért téged, és belső világod felé fordulsz. Mert belső világodban lelhető fel ez az út. Hogy megszabadulhass a kontrolltól és a kontrolláltságtól – ezzel a külső körülményekre gondolok – szükséged van a belső fényedhez való kapcsolódásra, ott ahol a teremtő Benned rejlik. Hosszú ideig azt mondták Neked, hogy kívülről kell kapcsolódnod a teremtővel. Így elfelejtetted a benned lévő teremtőt és mindent, amit ez a teremtő benned elrejtett. Maximális tudatossággal kifelé terelték figyelmedet. Mert csak így tudtak benned félelmet kelteni és csak így érezhetted magad értéktelennek, alkalmatlannak, vétkesnek és így erőtlennek, hatalom nélkülinek. Hogy újra érezhesd hatalmadat, te próbáltál meg az életedben más embereket és körülményeket, de mindenekelőtt önmagadat ellenőrzésed alatt tartani. Ez egy sok korszakot átölelő kollektív megállapodás volt. Ez a megállapodás most felbomlott. Ezért a régi energiák és a régi viselkedésminták semmiféle stabilitással nem rendelkeznek többé.
Hogy a mai időkben manifesztálhass nincs mindenképpen szükség új módszerekre. Egy új belső hozzáállásra van szükség. A belső teremtőtől való elfordulás helyett az ’őhozzá’ való odafordulásra van szükség. Az irigységet, a félelmet, a dühöt, a haragot, a bosszúságot a korábbi időkben arra használták, hogy más embereket elátkozzanak. Ma pedig tapasztalod az életedben ennek a visszaverődését. Ha a mai időben ezzel a hozzáállással gondolkodsz és beszélsz, teremtesz, ezzel csapdákat állítasz és akadályokat gördítesz életedbe.
Szükség van egy belső mély önmagad iránti szeretethez, hogy újra elérhesd a kapcsolatot a belső teremtőddel. Az ide vezető út a rendteremtés, megértés, elfogadás, megbocsátás, befogadás. Ebből a szemszögből tekints a rendrakásra és a folyamataidra. Te teszed szabaddá az utat, hogy megnyithasd a benned rejlő teremtőhöz vezető ajtót.
Amint egyszer ez az ajtó feltárul benned, könnyebb lesz a rendteremtés és az ezzel kapcsolatos folyamatok. Már nem vagy egyedül, mint azt ego-d gyakran közli veled. Hallgatsz a belső teremtőre és ő mást mesél Neked.
Ekkor te is képes vagy koncentráltan gondolatot kiküldeni, amit a teremtő mágiája hat át és a forma, amiből az anyag létrejön örömet fog okozni. A benned lakó teremtő másképpen manifesztál, mint amihez hozzá vagy szokva.  Látásmódja szabad és nem torzítja a félelem, a bizonytalanság, a korlátozás. A belső teremtőd idővel összeolvad az emberi tapasztalatokkal és képes leszel másképp tekinteni rájuk. Ekkor elkezdesz mindent mélyebben és nagyobb távlatokban megérteni.
Szeretnék még mondani valamit az időfaktorhoz, ami a gondolataidat és az azokból teremtett valóságot és formát illeti. Korábban több volt a nyugalmad és képes voltál egy témára koncentrálni, amit meg akartál gyógyítani vagy ki akartál elemezni. Ez volt az az érzésbeli ajándék, hogy az idő lineáris természetű. Illeszkedve a sűrű energiához, az időt lassúnak érzékeltétek. Kialakult a racionális elme.
Most, amikor az energia egyre fényesebbé válik, közelebb kerülhetsz a belső teremtőhöz. Ezáltal változik meg a hozzáállásod az időhöz. És ez nem csak benned zajlik így, hanem a Föld atmoszférájában is. Ez számodra azt jelenti, hogy sok dolog sok szinten egyszerre zajlik. Éppen mert a feldolgozásra váró témák sok szinten egy időben nyitottak a gyógyításra és a megnyilatkozásra, de mivel te még a lineáris struktúrához vagy szokva ez stresszt okoz Neked. Ha képes vagy elengedni a lineáris struktúrát és más észlelési szinteket használsz – mint az érzékelést – könnyebb lesz számodra.  
Amint több bizalom növekszik Benned, több nyugalmas pillanatod lesz majd. A külvilágban is észreveheted, hogy sok minden egyszerre történik, ami a korábbi időkben, inkább lassabban egymás után bontakozott volna ki. Alig észleltél és fogtál fel egy történést, máris jön a következő történés. Pontosan ez történik a személyes utadon. Alighogy észleltél és fogtál fel egy történést, máris ott a következő.
Az egyik pillanatban boldognak érzed magad, a másik pillanatban szomorúnak. Az időnként érzett szomorúság, a Benned zajló búcsúból ered. Elbúcsúzol a régi gondolkodásmintától és látásmódodtól. A történések eme gyorsasága a tested számára is megerőltető. Mert még egy lábbal a régi szokásokban állsz és a másik lábbal már az új energiában tartózkodsz. Koncentrálja gyakrabban az új energiában „tartózkodó” lábadra és észleld az ottani történéseket. Ez könnyebbséget okoz Neked.
A legerősebb mágia a szeretet mágiája. A szeretet félelemtől és korlátoktól mentes. És pontosan ettől tartanak azok, akik eddig az ellenőrzésük alatt tartották a történéseket. Félnek a felébredt emberektől, akik felfedezik a szeretet mágiáját. Mert ekkor nem uralkodhatnak az emberek felett. A szeretet sokféleképpen fejezi ki magát, de mindig valamiért nyilvánul meg, a félelem ezzel szemben valami ellen irányul.
Időközben több ezer gyermek van a Földön, akik az univerzum messzeségéből érkeztek. Elhozták a más dimenziókban használt képességeiket emberi testükbe. Mindenekelőtt azt a képességet, hogy a gondolat erejét tisztán és céltudatosan fejtsék ki. Nem rejtik véka alá képességeiket. Az egész Földet behálózó energetikai összeköttetésben állnak egymással. Még emlékeznek rá honnan érkeztek.
Gyakran felmagasztaljátok a technika korszakát és annak lehetőségeit. De ez a technika a mi szemszögünkből nézve inkább régimódi. Folyamatosan azt tapasztaljátok, hogy telefonvonalaitok és számítógépeitek megmagyarázhatatlanul ingadozásnak vannak kitéve. Ezeknek a gyerekeknek könnyedén megy, hogy a számítógépet, az elektromos hálózatot és sok minden mást gondolataik erejével befolyásolják és kikapcsolják. Ennek tudatában vannak a földi kormányok. Amint sok ember a Földön felismeri a teremtőt önmagában és megismeri, hogyan használja ezt az erőt, rájön arra, hogyan hozhat létre láncreakciót az emberi kollektívában és ekkor teljes mértékben feloldódnak a kollektív megállapodások és ezt a külvilág is tükrözni fogja.
Ezért semmitől nem tartanak jobban a kormányok és vezető személyek a Földön, mint a felébredt emberektől, akik nem félnek.
AZ ÚJ KORSZAK BELŐLED SZÜLETIK.
A gondolataidból, a szeretetedből, a belső teremtőddel való kapcsolatból. Tehát folytasd a rendrakást, szabadítsd fel az utat a belső teremtőddel való találkozáshoz és fedezd fel a látásmódját. Kapcsolódj újra össze a teremtés teljes mezőjével. Légy újra része az örökkévalónak és a végtelenségnek. Ismerd fel az erőt, minden gondolatban, minden érzésben, minden szóban és használd őket.
Jó utat kívánok Neked. Kísérjen utadon belső bölcsességed.
Mélyről fakadó szeretettel és elkötelezve.
Ashtar

Csatornázta: Blandina Gellrich

Fordítás: Scarlett (kristalyhang)
Share To:

Post A Comment: