Magát gyógyította ki végzetes betegségéből a fiatal lány
Lábra sem tudott állni és ideje 95 százalékában ágyhoz kötött volt Ella Woodward, akinek az idegrendszerét támadta meg egy ritka betegség. Miután a gyógyszerek nem segítettek rajta, a saját kezébe vette a sorsát. Ma már makkegészséges, és másoknak ad tanácsot.
A 22 éves Ella Woodwardot három éve olyan súlyos, ritka betegség támadta meg, hogy lábra sem tudott állni, ágyhoz kötött beteg volt. Poszturális ortosztatikus tachycardia (POST) szindrómát állapítottak meg nála, ami az idegrendszer automitikus szabályozó funkcióit teszi tönkre, ezzel a mozgást, az emésztést és még milliónyi dolgot befolyásol végzetesen, valamint az immunrendszert is nagyon legyengíti. 
A fiatal lány a Daily Mailnek elmondta, hogy betegsége alatt az élete maga volt a pokol. „Szó szerint lábra sem tudtam állni, napi 16 órákat aludtam, állandó fájdalmaim voltak, a szívem össze-vissza vert, iszonyúan fájt a fejem, elájultam, kibírhatatlan emésztési problémáim és hasi görcseim voltak. Hosszú a lista, még tudnám sorolni" - mesélte.

Ella kipróbált, egészséges recepteket oszt meg a világgal népszerű blogján
A londoni lány ideje 95 százalékát ágyban töltötte, és mivel a belétömött gyógyszerek és szteroidok nem sok változást hoztak az állapotában, fél év szenvedés után úgy döntött, a saját kezébe veszi a sorsát. Alaposan utánanézett az interneten az alternatív gyógymódoknak, és teljes életmódváltás mellett határozta el magát.
Áttért vegán étrendre, nem evett többé finomított cukrot, glutént, tejtermékeket, húst, és semmilyen tartósított élelmiszert. Mint elmondta, nem volt könnyű a váltás, mivel korábban imádta az édességeket, élt-halt a fagyiért és rengeteg cukros dolgot evett. De megérte változtatni, mert már néhány hét után érezte az egészséges táplálkozás jótékony hatását.
„Másfél év múlva teljesen elhagyhattam a gyógyszereimet, amiket egyébként az orvosok szerint életem végéig szednem kellett volna, és fantasztikusan érzem magam" - árulta el Ella, aki időközen sikeres vállalkozó is lett.
Ugyanis blogján megosztotta a történetét és a receptjeit, amit tízezrek olvastak. Időközben kitanulta a táplálkozástudományt, és mára a tiszta életmód apostola lett, aki méregtelenítési és étkezési tanácsokat ad. Remek receptjeit Deliciously Ella nevű weboldalán osztja meg az érdeklődőkkel, és oldalának olyan nagy sikere van, hogy már mobiltelefonos alkalmazás formájában is elérhető.
Share To:

Post A Comment: