Ez a "cikk" egy Scribd-en megjelent írás.Mindenki saját maga dönti el, hogy kinek hisz, vagy sem! Áldás!

FIGYELMEZTETÉS MINDEN MAGYAR FÉNYMUNKÁSNAK! Itt van a szíriuszi kutya elásva, avagy nincsenek is "szíriusziak"? Videósorozat jelent meg Leonard főszereplésével, s a 3 órás filmanyag részletes elemzése alapján EZ A DOKUMENTUM EGY FIGYELMEZTETÉS. Ugyanis Leonard hazudik és dezinformál. Illetve nem is Ő - inkább az a reptilián, aki MÖGÖTTE van.

Leonard a nefilim inkarnációként bemutatkozó festőművész valójában egy reptilián. mondták el nekünk tegnap plejádi nytestvéreink, akikkel rendszeres kapcsolatban vagyunk, mi néhányan, magyar nymagok. Kielemezve a videóit, elmondhatjuk, mestere a színészkedésnek és a befolyásolásnak.


LEONARD anyaga éppen azt az egy csatornát próbálja kikezdeni, amire megbízhatóan számítani tudtunk eddig, és ez éppen az égi fénytestvéreinkkel való mély, bizalmi kapcsolat és szeretet-egység. LEONARD bizalmatlanságot ültet el a lelkekbe, a stabil adatainkat, a nytestvéreinket illetően. Ez zűrzavart és érzelmi válságot is okozhat, amely lelkiállapotban nagyon könnyű tovább manipulálniuk.

Úgy mutatja be önmagukat (a nefilimeket és a hüllő fajt, az annunakikat, ill. a reptiliánokat), mint azokat az entitásokat, akiknek csak az volt a dolguk, hogy nyomás alá helyezzék az Emberiséget. Mint ha tulajdonképpen Ők is csak azt a szerepüket játszották volna el, amit a
szíriusziak” és a Föderáció rendelt meg lük. Ezáltal valójában megpróbálja erodálni, aláásni egy alattomos, indirekt formában a bizalmunkat, szeretetünket, amit a szíriusziak” (pl. Juventus mester) inyában eddig megéltünk.

Ráadásul ezt egy olyan ravasz köntösbe bújtatva teszi, mint ha a Teremtővel való belső kapcsolatra szeret csak felhívni a figyelmünket. Eközben azt is megpróbálja elérni, hogy megjelenjen a FÉLELEM a gondolkodásunkban, hiszen pár évünk van csak hátra és vesztésre állunk. Mondja Ő.

Ebből a félelemből pedig könnyű eljutni érzelmileg odáig, hogy elkezdjél felelősöket keresni ÖnMagadon kíl, ami végül hibáztatásban, hben, elkeseredettségben jelenhet meg. Az a tény pedig, hogy mindezt a Teremtő megengedte, elhajlítja a hibáztatást még a Teremtő felé is.

Az  el filmnek  a  lja  a  bizalom  elnyerése  és  a  figyelem  megszerzése  volt.  A másodiknak az volt a célja, hogy összerombolja a bizalmadat az égi segítőink felé és a gondolkodásod stabil adatait, hogy zűrzavarba kerülj.

Valójában a második riport lja A LEVÁLASZS, hogy elzódj a ny oldaláról és megrendülj. Így könnyebben lehet Téged manipulálni.

Fontos megérteni, hogy Leonard elmondja nekünk: NEFILIMEKET AKTÍVÁLTAK MAGYARORSZÁGON 2009-BEN, EGY EGÉSZ NEFILIM CSOPORTOT INKARNÁLTAK IDE KIS HAZÁNKBA, UGYANAZZAL A KÜLDESSEL!!! Ráadásul már az el interjúból kiderül, hogy a reptiliánok is itt vannak hazánkban „mindett, hiszen egyikük fel is kereste Leonardot.

Részletesebben:

Az el pillanatokban az érzékeny, esendő, bizonytalan és sebezhető művészLeonardot látjuk, amint  –  ennek a  fenti  képnek a  kialakítása érdekében erősen ncolja a homlokát, a szemöldökét felzza, mint ha bizonytalankodna, s még a fejét is billegeti jobbra-balra, amely mimikai eszzöket így együtt a filmvilágban régóta használják a színészek, ha ilyen karaktert kell megformálniuk. A szemüveg használata ezt csak segíti, hiszen a személy így tényleg csak felfelé nézhet. A hanghordozás csendes, visszafogott, bizonytalankodó, a besdfolyam erősen akadozó. Hatalmas sóhajokkal és lélegzetvételekkel megszakítva... A második interjúnál már nyoma sincs sem  a  szemüvegnek, sem  a  bizonytalanságnak, sem  a  homlokncolásnak, sem  a


szemöldök felzásának. Egy olyan ember felé, akit Leonard megformált az elinterjúban, az emberek ösztönösen segítőkészséggel fordulnak, és önvédelmi mechanizmusaikat elaltatják, mivel az ilyen embert sebezhetőnek vélik. Miért lne valaki egy bizonytalankodó festőművésztől? Ettől az embertől nem kell lni gondolják. Leonard sről ez egy megalapozó stratégiai lépés. A nefilimek kiválóan ismerik a Homo Sapienst, hiszen ne felejtsük el, hogy Ők maguk gyártották a genetikai modell jelentős szét.


Leonard az elinterjúban, tömegesen használ speciális ingerszavakat, illetve olyan kifejezéseket,  amelyek  bizonytalanság és  sebezhetőség  érzetét  keltik,  mint  pl.
ezekről  később, TALÁN majd  szót  ejtünk”  (értsd:  teljesen  veszélytelen  vagyok, hiszen még arról sem én döntök, miről besljünk), nem voltam ezzel teljesen tisztában” (értsd: nem tudok mindent, én is csak egy ember vagyok, mint Te), rül- belül, amire vissza tudok emlékezni (értsd: képességeimben nem állok feletted, bízhatsz bennem),valószíleg, a történteket próbáltam megosztani másokkal, ami nagyon-nagyon  nehéz…”  (értsd:  nem  könnyű  nekem,  légy  együttérző  velem),
amennyit én megértettem ebből a folyamatl (értsd: én is olyan vagyok mint Te, próbálom én is megérteni Őket, ezért bátran azonosulhatsz velem, hiszen hasonlóak vagyunk), lehet,  esetlegezt  szerintem  nem  tisztem  eldöntenistb. Ezek  a kifejezések az el l óra után eltűnnek!

Leonard és később megjele nefilim társai ha bizalmat kapnak vélemény- formálóként léphetnek fel a magyar spirituális rökben. Egy későbbi, esetleg megvalósuló tömeges földreszállásuk esetén, ezek a nefilimek, Leonard és társai lrevezethetik az embereket a nyilatkozataikkal, és elérhetik, hogy felszálljunk az űrhajóikra, ha azt mondják, hogy Ők segítséget nyújtanak. Ugyanígy zilálták szét annak idején Atlantisz vezetőségét, belülről ígérve segítséget, ggül elkezdték ülzni és inkvizíció elé állítani azokat, akik nem értettek egyet velük. (lsd. Csillagnemzettségek c. könyv)

Mit  mond  Leonard,  mi  a  célja  ezzel  az  üzenettel?  Először  ezt  mondja:  most választottam ezt a videóüzenet formát, hogy SEGÍTSEK azoknak, akik még nem tudják, hogy mi történhet velük, ha esetleg hasonló helyzetbe kerülnek, vagy fognak kerülniakkor tudják ezt kezelni…” ez az ember csupa jó szándék ugyebárlegalább is, így tűnik. Érdemes megfigyelnünk, hogy ekkor g elhallgatja, hogy Őt nem pusztán elvitk, hanem Ő maga egy nefilim. Eddig a pontig Ő g csak pusztán  egy  áldozatEz  fontos, mert  egyfajta áldozatként lopjbe  magát  a szívünkbe, több mint 14 percen keresztül!!! Mint akit az UFÓ-k elvittek. Csak a
14. perc 51 mp-től - egy hatalmas nyelés után amiről tudjuk, hogy azt jelzi, hogy a beszélő személy eddig visszatartotta annak a kommunikációját, ami a nagy nyelés után következik - viszont már ez hangzik el: Tulajdonképpen ezért is ülünk itt és ezért beszélünk erről, mert ez az aktuális iszak AZ, AMI MEGHAROZZA AZ EMBERI FAJ JÖVŐBENI SORSÁT... HOGY PES-E VÁLASZTANI A SAJÁT AKARATÁBÓL. De ennél még tovább megy még Leonard, és harmadik lépésben,
1 perc múlva (15.55-től) már így csomagolja be a keserű pirulát: ennek az üzenetnek szben ez is lenne a lja, hogy elfogadtatni, megértetni az emberekkel azt, hogy nincs mitől tartaniuk, nincs mitől félniük. Ha egy földönkíli faj jelenlétéről vagy megjelenéséről hallanak, vagy beszélnek, akkor AZ NEM SZABAD, HOGY FÉLELMET KELTSEN riadalmat, ijedtséget, pánikot, legfőképpen agresszivitást… HANEM  ABSZOLÚT NYITOTTSÁGGAL KELL EZEK FELÉ FORDULNI. Tehát  így  mondja  el  Leonard  ennek  a  videónak  a  ljait,  hogamit  csinál,  az valójában: BIALOMÉPÍS. Pontosan tudják a nefilimek, hogy ez az el lépés.

Leonard nem mondja el, hogy a nefilimekben nincsen szeretet. Azt mondja: az Ő
interdimenzionális felfogásuk értelmében vett szeretetteljességgel kerültem szembe


t annyira kellemes és jó volt, hogy vártam már szinte, hogy bevetkezzen…” a rendszeres találkozás velük.

Azt meséli el, hogy még benne sem akartak kialakítani semmile FÜGSÉGET a nefilim testvérei, s ez megint csak egy indirekt bizalomépítési fogás. Nem a függőség kialakításáról van szó” mondja. Azt viszont elismeri, hogy egy kommunikációs terminálként használják Őt a nefilimek, azaz valójában ez egy KÉM nefilim csoport Magyarorsgon, akik  a  megfigyeléseiket  továbbítják.  Leonard  elmondja,  hogy  a felébresztéseAbszolút!” sikeres volt. Ő használja ezt a szót, mivel teljesen együttműködik a nefilimekkel. Az Ő utasításaikat hajtja végre. Leonard megfigyelői státuszának”   működési   jellemzője hogy egy   nagyon   komol biológiai   és pszichikai összeköttetésben vagyunk mi megfigyelők - a saját univerzumunkkal, é folyamatosan   menne az   adatok továbbítások…   az   itteni jelenlegi helyzetről amit  az  evoció  vizsgálatának  nevezünk.”   ez  valójában  az
interdimenzionális kém professzionális meghatározása. Ráadásul nem egyedül van itt Magyarországon.

Hogyan érik el a ljaikat az embereknél a nefilimek? Leonard itt egészen világosan beszél:  nem  erőszak hanem  egy  nagyon  kifinomult  rendszer…  megtalálja mindi az  megfelelő   csatornát,   am a alanynál   a   legbefogadóbb,  a legnyitottabb kapu.” Pontosan ez az, amit Rajta keresztül is tesznek, amikor be akarnak jönni a mi gondolkodási rendszerünkbe, a spirituális hírleveleink csatornáira. Lépésről lépésre haladnak, és a bizalom felépítésével kezdik… Professzionálisan csinálják.

Nézzük, hogyan rögzíti az elménket Leonard néhány titokkal: Ez az ébresztés ez most zajlik… ilyen rendkívül akvan… hozzá kell tenni, hogy ez az ébresztés ez NEM EGY NAGYON SZŰK INTERVALLUMHOZ KÖTÖTT, hanem gyakorlatilag
10 ezer éve zajlik az ébresztés folyamatosan,  csak most egy olyan zisba értünk bele, ahol rendkívül kiemelt a lehetőség tehát vannak úgynevezett szingularitási (a szó eredete a latin szingularis’ = egyetlen, egyelálló, azaz lönleges. Szerintem az itteni jelentése: a tér és idő törvényein túli, különleges minőséggel rendelkező) pontok, amik az ébresztésekhez kapcsolhatók… és most az emberi faj ebbe a szingularitási pontba érkezett be, ami 2012 és 17 közötti időszakba esik…” Annyi marad meg az elmében, hogy egy igazán rendkíli időszakot élnek meg 12 és 17 zött. Ezután g jobban figyel mindenki az interjúra, mert az elme keresi a választ a titokra: VAJON VESZÉLYES LEHET EZ AZ IDŐSZAK A TÚLÉLÉSEMRE?

Konktan az én származási helyem a Nibiru bolygó… pontosabban ott lettem felkészítve az ide érkezésre” – ez az a pillanat, amikor Leonard teljesen kilép az áldozatszerepből   é felvállalja hogy   nefili inkarnáció.   D mé ezutá is folyamatosan többes sm 3. személyben (Ők) beszél Róluk, azaz az első interjúban még - kerüli a saját azonosítását a fajtársaival, és nem azt mondja, hogy mi. Csak a második interjúban válik ez teljesen dominánssá. Ez tudatos.

A reptilián faj Leonard szerint: két lábon járó… ilyen zöldes mintázatú, emberszerű lény ugye teljesen szőrtelen, furcsa mintázatú a re egy nagyon élénk, átható tekintete van…” tudatosan elhallgat minden kegyetlenségre, vagy agresszióra való utalást, hogy a valóságban veslyes, nagy karmaik vannak, és hasonlít a fejük és a fogazatuk a ragadozó varánuszra. Olyan ártatlanul, kedves mosollyal az arcán folytatja ezután Leonard, mint ha kiskacsákról beszélne: „…az Ő irányításuk alatt  van  a  jelenlegi  populáció…  a  politikai,  gazdasági  és  dia  rendszert igazából ők irányítják… ami egy egyezségnek a sze egy konkt egyezség zajlik a Föld ne bolygón az evoció vizsgálatára, ahol a reptileknek is van egy nagyon  konkt  feladatköre,  és  a  beérkező  küldötteknek  is  van  egy  nagyon konkt feladatköre”. A reptiliánoknak a becézése (reptilek) nem véletlen. Ez egy módszer arra, hogy hétköznapivá, természetessé, otthonossá, személyessé, emberitegyünk valamit, ami egyébként teljesen idegen, kegyetlen és taszító volna normál esetben.  Már-már  azt  érezhetjük,  hogy  a  reptilek”  tulajdonképpeannyira  a barátaink, hogy már bezgethetjük is őket. Az, hogy elnyomás alatt tartják a populációt, az meg természetesen csak egy feladat, amit Ők is csak végrehajtanak. Szegénykék, csak a  dolgukat gzik. Mizben az  igazság az,  hogy egy nagyon kegyetlen, érzelemmentes, és intergalaktikus elnyomó fajról beszélünk, akik galaxisokat döntöttek rabszolgasorba és írtottak ki teljesen, mielőtt ide engedték őket a ny erői, hogy 30 ezer évig nyugtuk legyen lük, illetve béke legyen a galaxisunkban. Ha Leonard az igazságot akarta volna mondani, akkor így fogalmaz:
az Ő irányításuk alatt van a jelenlegi populáció… mi nefilimek pedig támogatjuk az elnyomásotokat és teszteléseteket évezredek óta… Ti vagytok emberek azok a patkányok, akiket én a fajom megbízásából - megfigyelek ebben az evolúciós kísérletben, ami számunkra nagyon szórakoztató. De  ez  ugye nem hangozna túl kedvesen egy barátságos, egy ártatlan tekintetű és bizonytalankodó művésztől?

Egyetlen  pont  van  az  el interjúban,  amikor  Leonard  kiesik  a  szerepél”  és elárulja, hogy ez az interjú egy jól megtervezett előadás és színdarab, amelynek az a lja, hogy becsomagolja (marketing szaknyelven: átpozícionálja) és elfogadhatóvá tegye a saját faját. Ez a pillanat akkor van a filmben, amikor a riporter így szól: „azt mondtad, hogy ezt a bolygót a reptilek irányítják. A gazdaságot, a politikát, és a diát. Ezt  szerintem mindenképpen egy kicsit árnyalnod kéne, hogy  mit is jelent, mert ezek azért nem annyira pozitív szavak…” Leonard válasza csak ennyi: Ez kétségtelen. és zben kiesik a szerepél, mert lebukott az interjú valódi szándéka. Ő pedig nem tud mást tenni, mint köhög egyet zavarában, majd elneveti magát és egyetlen másodpercre látható a szemén az igazság. Íme a pillanatkép a mosolyáról és tekintetéről (34.14-kor):Érdeme nagyítani…   Leonar egyébként   ettől    pillanattól   kezdve   kez el rendszeresen  köhögni  2  percen  keresztül,  amikor  arról  kezd  el  beszélni,  hogy  a nefilimek hogyan és miért kezdték el a Homo Sapiens genetikai kialakítását munkaerő kifejlesztésének szándékával, ahogy mi a lovakat és a kutyákat tenyésztjük ugyanezen ll. Köhög 34.12-kor, 34.22-kor, 34.35-kor, 34.49-kor, 35.06-kor, 35.24-kor, 35.34- kor, 35.47-kor, 35.58-kor. Tudja, hogy számára etikailag kényes szakaszhoz ért.


Eközben ilyen kényes kérdéseket taglal, nagy retorikai ügyességgel: „Visszatérnék egy kicsit a genetikai sérletekhezLehet, hogy nem hangzik túl lelkesen, vagy túl spen, de igen, egy munkaerő kitenyésztése indult el 250.000 évvel ezelőtt. Amihez felhasználtak különböző, itt talált majomszerű lényeket és hát megpróbáltak kitenyészteni egy haszonállatot, amit munkára lehet fogni.”. Óvakodik attól, hogy önmagát is belekeverje a történetbe.

Az  sem  véletlen,  hogy  az  el interjút  egy  kifejezetten  kislányos,  nyávogó  hangú
riporternő” asszisztálja végig, érzelmileg a gyerekes inyba torzítva/színezve az interjú lényegi komolyságát. Így könnyebben befogadható és barátságosabb a hangulat.

Leonard megemlíti az orafinokat, egy orioni csillagtérből származó fajt. A nefilimek és a szíriusziak után Őket említi a 3. alapító fajnak a Homo Sapiens kitenyésztésében. Az orafinokról  ugyanakkor  nincsen  semmilyen  információnk  más  forslSehol  nem említik Őket.

Szíriusziak?? Ezt a szíriusziak” kifejezést ennyire általános kateriaként NEM SZABADNA használni, tekintettel arra, hogy a Szíriusz-A bolygóit humanoid fajok népesítik be, akik a Fény oldalán állnak, míg a Szíriusz-B térségét hüllőfajok népesítik be a másik oldalról. Azt is állítja Leonard: mindenki a Nibiruhoz kapcsolódik és  onnaérkezik a  Földre.”  mizben tve  hiszem, hogy a  Hathorok nylényei betennék a lábukat a Nibirura.

Azt  is  tudjuk, hogy az  sem  igaz,  hogy 3  faj  adta  volna  a  Homo  Sapiens  genetikai állományát, hiszen megbízható források szerint 22 faj vett szt a genetikai fejlesztésben a saját genetikai állományával, ztük a plejádiak, az annunakik és a fehér szürkék…stb.

A Föld  nyílt bolygó volt Leonard szerint, és a bezárás 13.000 évvel ezelőtt történt. Ezt egy rakás forrásunk cáfolja, hiszen tudjuk pl., hogy a 30.000 éves szerződés tartalmazta a kitést,  hogy  a  leszülető  Fénylényeknek memória-blokkoláson kell  átmenniük  2012 decembeig, amikor a szerződés lejárt. (v.ö. Juventus Mester csatornázott anyaga) Tehát a Föld legjobb tudomásunk szerint - NEM volt nyitott bolygó!

Mit tanít a Szeretetről Leonard? - „…ott minden az Egy minőség alá van rendelve s ez az Egy állapot, Egy-ség állapot, a Szeretet állapota… amiről majd úgy is beszélünk, hogy ez egy képesség… egy adatfeldolgozó képesség és maga az evociós programnak a grehajtása. Tehát EZ áll mindenek fölött.” mondja ezt a nefilimek és az annunakik bolyjáról egy nefilim. Az  természetes, hogy mi nem így definiáljuk magunkban a szeretetet, a Teremtő szeretetét sem. De SZÁMUKRA így fér bele a szeretetbe az, hogy beavatkozzanak és leigázzanak más bolygókat és galaxisokat, a szürkékkel és a drakonidákkal együttműködve.

A fegyvereikről és az emberi faj 14.000 évvel ezelőtti lázadásáról ezt mondja: Honnan jött  elő  az  agresszió?  Mi  váltotta  ki,  hogy  a  fegyverhez  nyúlok,  amikor  a  saját teremtőimtől tanultam? Ez a sz, ami igazából komoly kérdés, mind a mai napig. A Teremtőik (tehát pl. a nefilimek) nem használtak fegyvert… a militarizmus és a fegyverhasználat, amit egyébként nem fegyverként minősítenek, náluk teljesen más jelleggel van jelen. Van, de nem art, hogy leizzunk, meljünk vagy megtámadjunk másokat. Itt már átváltott a mi”-tudatra! S átpozícionálja nem csupán a  szeretet  fogalmát,  de  még  a  fegyver fogalmát  is!!!  A  nefilimek  fegyverLeonard szemében csupán egy olyan eszköz, amikor mondjuk… van előttünk egy akadály a csillagközi térben, amit muszáj valahogy arrébb tenni, hogy a pálnkat ne veslyeztesse és akkor felhasználják azt az eszközt arra… hogy fel tudják robbantani. Erre  való az  a  fajtfegyver. Illetve  esetleg  arra  való, hogy azok a képességek amelyeket  militarizmus  cín  használnak arról  szól,  hogy  az


agressziót megszűntesse. Tehát ha a másik félben érzékel agresszivitást, akkor képes arra, hogy ezt az agressziót megszűntesse benne. Hogy ne ljon agresszívvá. (ugye érzitek mekkora csúsztatás zajlik! :-)) Ők (maguk) nem háborúztak, mert alapból nincs benk agresszivitás. Az agresszió elkezdett uralkodni a 2 teremtett emberfaj között.  - nehéz eldönteni, hogy vajon Leonard agyát kimosták-e a nefilimek, de nekem úgy tűnik, hogy Ő azokat az elméjébe táplált adatokat mondja, amiket a fajtársai adtak Neki, és Ő sosem kérjelezte meg vagy nézett utána saját faja történelmének. Vagy tudatosan hazudik az interjúban a nefilimekről. Meg sem említi, de még nem is utal , hogy miért lehetett jó oka fellázadni az elnyomás alól egy rabszolgának tenyésztett, de mégis csak némi intelligenciával bíró fajnak, amelyiknek ráadásul 14.000 évvel ezelőtt még 12 szálú DNS-e volt. Mintha különös volna, hogy egy rabszolga szabad akar lenni! Feltűnően nem beszél a llőagy agresszivitást biztosító agytörzsi állományáról, éazokról a  bolygókról sem  beszél, amelyeket  Föld előtleigáztak,  megtámadtak. Leonárd félreinformáltság vagy szándékosság okán erősen elfogult a fajtársaival. Mintha a nefilimek angyaloklennének. Eközben tudjuk, hogyan éltek nyomorban az emberek rabszolgafajként még Atlantisz idején is. Leonard elegánsan átugorja ezeket a kellemetlen területeket, de ebben a riporter lgy jól látható egyszerűsége is támogatja.

Az el interjú MÁSODIK része így kezdődik: Az itt maradt populációnak genetikailag csonkolták a rendszerét, visszavettek sok képességet, és teljes mértékben rázták a reptilekre a populáció fegyeletét. Zárttá tették a bolygót és elindították a fajt az evolúciós programján úgy, hogy mostantól fogva egy folyamatos, szoros megfigyelés alatt vizsgálják a fejlődést.” - de a megbízásuk arra is vonatkozott, hogy: „a reptilek tegyenek meg mindent annak érdekében a saját képességeiknél fogva hogy a földi ember felejtse el a múltját azért, hogy ezen nyomás alatt úgymond negatív nyomás alatt áthaladva azon a tudatmezőn, amiben most benne vagyunk KÉPES-E A (maradék,   racionálisabb   elméve rendelkező)   FAJ   FELISMERNI   ÖNMAGÁT? KÉPES-E ARRA, HOGY NEM AZ EMKEIL ÉPÍTKEZIK, ÉS NEM KÍVÜLRŐL VÁRJA A SEGÍTSÉGET, hogy jó hát én tudom, hogy nekem kapcsolatom van a Nibiruról a nefilimekkel, meg a szíriusziakkal, és majd akkor Ők jönnek és majd segítenek, és majd Ők megmentik az én jelenlegi problémámat, helyzetemet tehát,  hogy  ne  vülről,  ne  az  űrből  rják  a  megmentőtEzért magára hagyták az itt maradt (racionálisabb gondolkodású, nem intuitív) populációt (akiknek legnagyobb sze nem ment el az intuivokkal” a Szíriusz egyik bolygójára a nefilimekkel együtt), és elindítottak egy másik típu fejlődési vonalat, amit vizsgálat alá vetettek, és folyamatosan figyelik és vizsgálják, hogy mi törnik.” - de vajon kik bízták juk mindezt? KI A MEGBÍZÓ? Természetesen csak a 3. alapító faj lehetett a megbízó Leonard rendszerében, a Szíriusziak. És ezzel ismét összemossa a ny és az Árnyék szolgálatában állókat. Ez jelentős csúsztatás, ami bizonyos nézők esetében alattomosan lpítheti a szíriuszi nylényekbe eddig vetett bizalmat, akik a Szíriusz-A bolygón élnek.

Elmondja Leonard, hogy az örökségünk a tudás és a technológia. Majd így szól: „…csak ugye a reptilek azt nem adják oda, AMÍG NEM KÉRIK!. ha Tényleg? Csak kérni kell lük?? Na de kedves Leonard! Ennyire ostobának nézünk ki? ☺)) Ekkot hazudni a szemünkbe ejnye ráadásul mosolyogva

Ezek az információk (valójában a tudatosságra gondol) nem taníthatóak… ezek vagy vannak, vagy nincsenek. Ha van, akkor az azt jelenti, hogy elindult a képesség. Ami az, hogy …a szeretet. Ha nincs, akkor sincs semmi baj, mert akkor azt jelenti, hogy akkor még fejlődés alatt van, ki kell fejleszteni. És ez a képesség nem más, mint hogy egy adott adatmennyiségből, információs hullámból, mennyire képes feldolgozni önmaga számára adatokat. Mennyire képes a kül térből információkat levenni, megérteni, feldolgozni, felhasználni. mert hogy ez maga a tudatosság. Ez igaz.


A második interjúban Leonard ismét bemutatja színészi képességeit, és már nem a bizalom felépítése a lja. Új a díszlet, új a jelmez, új a kommunikációs stílus, új a frizura és más a frekvencia is, ami kiáramlik. Már nem egy bizonytalan festőművészt látunk, nincs sok mosoly, már szó sincsen áldozat-szerepről, és új ingerszavak tömege jelenik meg a nagyobb dmai hatás kedvéért. Mert ez egy stratégiai eszz: hitelesen eljátszani a dmát, amelynek nyitómondata így hangzik…Az Univerzumotok gveszélyben van”. Leonard alkalmazza a sakkjátszmák legfontosabb stratégiai inyelvét, hogy a játszma MEGNYISA döntő jelentőségű. Ezért egy megzó nyitánnyal veszi kezdetét a dmai előadás persze még jobb volna, ha dobpergést, sikoltásokat, és robbanásokat is hallanánk a háttérben, és hiányoznak a könnycseppek Leonard arcáról, de ettől eltekintve ragyogó kezdés. Nézzük meg ezt szletesebben…

VIGYÁZZ! FÉLELMET GERJESZT!

A legátfogóbb stratégiája Leonardnak nagyon ősi:

GERJESSZ FÉLELMET, ÉS ADJ EL AZ EMBEREKNEK EGY PROBLÉMÁT, HOGY ELADHASS  SŐBB  EGY  MEGOLDÁSIS!  EZUTÁN  HITESD  EL  AZ EMBEREKKEL,  HOGY  NINCS  IDEJÜK  ÉS  IJEDTÜKBEN  RÁD  FOGNAK HALLGATNI. A TE MEGOLSODAT FOGJÁK MEGVENNI.

Leonard  nagyszerűecsinálja,  és  rengeteg  ingerszót  használ,  amelyekre  az  elmétek REAGÁL (aláztam ezeket). Ezt a profik úgy csinálják, hogy a szöveg írása előtt írnak egy listát azokból a szavakból, amelyek kifejezik azt az érzelmi hullámot, amit el akarsz indítani a hallgatókban, majd ezután a szavak köré formálod a mondatokat:
Nézzünk egy ilyen szó-listát: Sürgős
Megsemmilés
Hajszol Ti Végveszély Hadművelet Spirituális Szétesés
Univerzumotok

Ha ezektől nem ijednek meg az emberek, akkor semmitől. Most pedig nézzük, mit sikerült ezekből a szavakból összehoznia Leonardnak:

Az Univerzumotok gveslyben van, szétesésben van. Olyan spirituális hadműveleti területté  alakítottátok, Ti  saját  magatok,  ami  a  teljes  megsemmisülésbe hajszolja ezt  a rendszert. Ha sürgősen nem változtattok a magatartásotokon,… csak az el 3 mondatban. És a harmadik mondatban már a FENYEGETÉS is megjelenik. Egész ügyes. Nem bízza a véletlenre

De  a  dezinformáláshoz  (félreinformáláshoz,  lrevezetéshez)  alapszabály  az   is,  hogy KEVERD A HAMIS ADATOKAT IGAZ ADATOK KÖZÉ, HOGY ELFOGADHATÓVÁ VÁLJANAK. Leonard nagyon ügyes ebben is.

Azt állítja, hogy „az agresszivitás ténye robbantotta ki azt a galaktikus háborút, amely elpusztította később, a jövőben a szíriusziak A,B, C, D bolycsoportját. Azért hozták létre ezt a 2 párhuzamos univerzumot, hogy ezt újratanulmányozzák… és a tanulmányozáson kereszl  ghezvigk  a  javítási  programot.  Ha  kijavították  a  hit,  megszűntetik  az


agresszivitás tént,  akkor helyreállhat az  időkontinuum.” -  Elvileg tehát  az  agressziót kiváltó gének kijavítása miatt kellett volna a múltjukba visszatérniük a szíriusziaknak.

Juventus mester aki a Szíriusz-A boly Vének Nagy Tanácsának tagja akkor nyílván tud erről, és mizben tanított bennünket magyarokat, nyílván mesélt is erről. Nézzük, mit tanít Ő a tét oldalon álló” reptiliánok, szürkék, nefilimek és egyéb érzéketlen fajok földi képviselőiről:

„Tesztelik  a  fénylények  tűrőpességét,  agresszív  hajlamokat  csíráztatnak  a  lelkükben, halálra bosszantják, mérgezik, és kínozzák a gyengébbeket, vírusok kifejlesztésével, megvonásokkal, félrevezetéssel, bizonytalanságban tartva tesztelik őket. Ugyanis ismerik az egyezmény azon tételét, miszerint a nylelkek bármikor aktiválódva, kereszl zhatják számításaikat. Ma már sejtjük, hogy a Föld további bitorlása a ljuk mint már több életterük is bizonyíték (Mars, Hold, és a Plejádok csillagp nény bolyja).”

(Forrás: Az emlékezőképesség eltörléséről szóló mellapodás közzététele c. csatornázott anyagból. Juventus mester magyarokhoz intézett üzenete. Csatornázta: Holló-Szabó Julianna.
2013. június 25. Budapest. A teljes anyag: http://atitoksikerkulcs.shp.hu/)

Namost akkor néhány egyszerű kérdést ideje feltennünk magunkban:

Ha én ki akarok javítani magamban egy hibát (ami az agresszióm) a múltban, akkor FELREM a reptiliánokat arra, hogy agresszív hajlamokat csíráztassanak a lelkemben és nyomjanak el? Nem őrültség ez, mizben tudom, hogy éppen elnyomás alatt torzul el agresszív inyba minden élőlény? Emlékezzünk, mit állított Leonard a kobbi interjúban: teljes mértékben rázták a reptilekre a populáció fegyeletét.

Ha én végre akarok hajtani egy JAVÍSI programot magamon a múltamban, akkor vajon nem inkább NÖVELNI kéne a képességeimet?? Tényleg ésszerű volna LECSÖKKENTENI A FAJOM PESSÉGEIT ÉS ELÉRNI HOGY KIRÖLJÉK A MEMÓRIÁMAT, hogy elveszítsem AZ ÉVMILLIÓK SORÁN MEGSZERZETT TAPASZTALATAIMAT? Hogy még ostobább legyek, mint jelenleg?? Emlékezzünk, mit állít Leonard, mivel voltak még begbízva a reptiliánok: „a reptilek tegyenek meg mindent annak érdekében, hogy a földi ember felejtse el a múltját…”.


Hogyan mehetne vissza a saját múltjába egy civilizáció, ha maga a civilizáció nem a lineáris időben létezik, azaz NINCS IS MÚLT? De ezt most hagyjuk is…FONTOS!!!

NEM a szíriusziak nylényei bízták a reptiliánokra a Földet, hanem az Annunakik, akik 30 ezer évre megkapták! Illetve llő társaik segítettek Nekik a Szíriusz-B bolyról, ahol nem humanoidok élnek! Tehát vigyázzunk: NINCS OLYAN FAJ, HOGY SZÍRIUSZIAK!!! Humanoid testben élő Fénylényeket (Szíriusz-A) és tét oldalon álló hűllőket (Szíriusz-B) összemosni? Ügyes ötlet, de könnyű vele lebukni.

De nézzük csak az időt egy másik nézőpontl. Leonard az elinterjúban még ezt állította:
most  az  emberi  faj  ebbe  a  szingularitási  pontba érkezett  be,  ami  2012  és  17  közötti időszakba esik. - A második videóban pedig ezt mondja 09.15-től: Alkalmassá váltak arra, hogy az adott időpontra, ami 2012-17., illetve 2030. KÖZÖTTI időszakra van tervezve. Erről egy szót sem szólt az el interjúban. Ott mindösszesen 5 év ált rendelkezésre. Nahát Pedig Leonard storyjának EZ az egyetlen konkrétuma. Ilyet nem felejt el az ember


Így folytatja:

A Szíriusz került ebbe a helyzetbe, és jelen pillanatban ez, ahol, amiben most ülünk, ez a Szíriusz múltja. S a feladatunk az, hogy biztosítsuk a Szíriusz jövőjét azzal, hogy létrehozzuk, segítjük megnyitni ezt a féreglyukat, segítjük megnyitni az örvényt, és megakadályozzuk azt, amit annak idején a Szíriusz elkövetett önmaga ellen, és hogy ez az Univerzum szétessen.

A SZÉTESÉS EGYÉBKÉNT NAGYON-NAGYON JÓL ÉREZHETŐ! MEGKEZDÖTT ENNEK AZ UNIVERZUMNAK A MEGSEMMISÜLÉSE…”

Ettől most jól megijedtünk…☺

Az  már  több csatornán lejött  hozzánk üzenetben, hogy a  3.  dimenzió felgöngyölődik, megkezdődik a szétesése”, mivel a Teremtő felszámolja a tapasztalatoknak ezt aziskoláját. De  hogy  ez  AZÉRT  történneamit  Leonard  elmesél,  arról  egyetlen  Felemelkedett Mester, Arkangyal vagy Elohim sem beszélt. Okunk sincs , hogy elhiggyük.

De tegyük fel, hogy igaz! Kedves Leonard, hát akkor MIÉRT vártál és hallgattál EDDIG? Megvártad  míg  elkezd  szétesni  az  Univerzumunk, miközbeévtizedek  óta  itt  vagy Magyarországon?? Ejnye nem szép dolog egy kedves nefilimtől, akiben buzog az Egység- tudat és a Szeretet

Az ilyen mondatok, hogy:

Zuhantok bele a saját szakadékotokba!
„A megsemmisülésbe vezet ez az út, ahova most tartotok!
Kapjátok már össze magatokat! Rakjátok már rendbe magatokat!
„Nagyon nagy bajba vagytok! Ketyeg az idő… és a túloldalon készen állnak a vortex megnyitására, t, el is kezdk ezt a folyamatot.”

Leonard! Ezek a mondatok akkor sem segítenének, ha igazad volna!

Kinek áll érdekében félelmet kelteni? Vajon kinek áll érdekében ez, mizben tudjuk, a lelem rossz tanácsa!? Lehetséges, hogy nektek nefilimeknek véget ért a móka itt a Földön és kétségbe vagy esve? Lehet, hogy Te elhitted az égi testvéreid hazugságait, amivel odafent teletömték a fejedet. Nem lehet jó Neked. Sajnáljuk. De mi magyar nylények nem tesszük ezt  és  visszautasítjuk a lelemgerjesztő beszédedet. NEM TUDSZ MEGFÉLEMLÍTENI BENNÜNKET.

Csak meg kell néznünk, honnan is jöttél ésllítólagosan) milyen fajhoz tartozol:

A Nibirun mint csillagkomplexumon” – az a civilizáció szövetség él, akik ezt a változást egyrészt megfigyelik, elősegítik, ez az egyik része. (Ők a nefilimek is.) A másik, hogy olyan civilizációk élnek a Nibirun, akik felhasználják azt az időbubokot, vagy hát ezt a hajlított teret, esetleg a saját genetikai rendszereiknek a javítására. Tehát ezt hozzá kell tenni, hogy nem csak egy konkrét civilizációnak a hibajavítási területe lett, idővel nem annak indult, hanem idővel komplexebbé vált hanem sok más egyéb csillagközi szövetség is becsatlakozott ehhez a programhoz (a Sötét Oldalról!!!). Ezért járkálnak ide a szürkék, ezért járkálnak ide a drakonidák, ezért járkálnak ide akár a reptiliánok is…”

Köszönjük az őszinteséget Leonard! Nem kérünk belőletek. Sőt! A segítségeteket sem kérjük. Nem kérünk az elrablásokból, a hibridizációból, a fajotok vérfrissítéséből, és nem kérünk semmile  technológiát  letek.  Azoktól, akik  ott  éltek  a  Nibirun,  vagy onnajöttetek. Ismerünk már Benneteket, és tudjuk, mennyire örülnétek, ha ismét belénk tudnátok ültetni a FÉLELMET, hogy irányíthassatok bennünket. Nem tesszük meg Nektek ezt a szívességet.


Azt is mondod, kedves Leonard: El KELL fogadni! Ez a realitás. Nem létezik olyan, hogy földönkívüli!

De engedd már meg nekünk, hogy erre mi azt mondjuk: LEHET, HOGY NEKED NEM LÉTEZNEK A MI FÉNYTESTVÉREINK, mert Te ideges vagy attól, hogy LÉTEZNEK azok, akiket bennünket NEM FÉLELEMMEL segítenek a felébredésben, de számunkra Ők bizony földön vüliek. Ha tetszik Neked, ha nem.

Juventus mestertől pl. megtudtuk azt is, hogy egészen 2012. decembeig VALÓJÁBAN miért született minden ember a memóriájának szleges blokkolásával. NEM AZÉRT, AMIT TE MONDTÁL!!!

Szerződő felek, békeszerződésben határozták meg egy, az Univerzumon belül élő, frekvenciaidegen (tét lelletű) faj átmeneti életterét. Az erre a célra megjelölt hely: az Univerzum kék bolyja, a Föld. A békeszerződés arra az