Az öt alap gyógyító kristályok között nagy jelentősége van a rózsakvarc kőnek. A közkedvelt rózsakvarc, a szeretet köve! A rózsakvarc a feltétel nélküli szeretet és a végtelen béke köve. Ez a legfontosabb kristály a szív és a szívcsakra számára, a szeretet igazi értelmére tanít. Sandalphon és Anael arkangyalokhoz rendelt kristály.../ Kristálygyógyászat/Gyógyító kövek: Rózsakvarc - a szeretet köve ~ angyalok és kristályok, ásványok, gyógyító ásványok, gyógyító kövek, gyógykristályok, hírek, rózsakvarc, szeretet,

Kristálygyógyászat/Gyógyító kövek: Rózsakvarc - a szeretet köve
Az öt alap gyógyító kristályok között nagy jelentősége van a rózsakvarc kőnek. A közkedvelt rózsakvarc, a szeretet köve!
A rózsakvarc a feltétel nélküli szeretet és a végtelen béke köve.
Ez a legfontosabb kristály a szív és a szívcsakra számára, a szeretet igazi értelmére tanít.

Már ránézésre is gyengédséget kelt, nem véletlenül tartják azt róla, hogy szerencséssé teszi a szerelmet. Mindemellett erősíti a beleélő képességünket, megbocsátásra ösztönöz, gyógyítja a szív sebeit, nyitottá tesz a szépségre és harmóniára, életre kelti az alkotóerőt. A rózsakvarc a szívcsakra működésére van kedvező hatással. A belső elválasztású mirigyek közül a csecsemőmirigy működéséért felelős, testrészek közül a szív, mellkas, mellüreg, tüdő tartoznak hozzá.
Szívcsakra legfőbb területei:
- megbocsátás
- szeretet
- adás és elfogadás
- együttérzés

Minden szinten megtisztítja és megnyitja a szívet, mélyreható belső gyógyulást és önszeretetet biztosít.
Nyugtat, biztat és kitűnő a hatása trauma vagy krízis idején.
Ha szeretnénk bevonni az életünkbe a szerelmet, ne keressünk mást, csak a romantikus rózsakvarcot. Tegyük az ágyunk mellé vagy az otthonunk kapcsolatsarkába.
A fennálló kapcsolatokban visszaállítja a bizalmat és a harmóniát, valamint fokozza a feltétel nélküli szeretetet.
A rózsakvarc finoman eltávolítja a negatív energiát, és szeretetteljes hangulattal helyettesíti. Ha rózsakvarcot tartunk a kezünkben, hangsúlyozza a pozitív hozzáállást. Emlékeztet bennünket a céljainkra. Ez a csodálatos kő fejleszti a fogékonyságot mindenfajta szépségre.
A rózsakvarc a legnemesebb gyógyító.
Megszabadít a ki nem mondott érzelmektől és a szívfájdalomtól, átalakítja azokat az érzelmi viszonyokat, amelyek már nem szolgálják az érdekeinket.
Annak, aki mind ez ideig érzéketlen volt a szeretetre, megnyitja a szívét, hogy befogadja ezt az érzést. Annak pedig, aki szeretett, de csalódnia kellett, enyhíti a bánatát.
A rózsakvarc arra tanít, hogy miként szeressük önmagunkat, ami létfontosságú akkor, ha korábban nem tartottuk magunkat szerethetőnek.
Addig nem tudjuk elfogadni mások szeretetét, sem pedig szeretni másokat, amíg nem szeretjük önmagunkat. Ez a kő lehetővé teszi, hogy megbocsássunk magunknak, elfogadjuk magunkat; így életre hívja bennünk az önbizalmat és az önérzékelést.
Anael és Sandalphon arkangyalhoz rendelt kristály a rózsakvarc. Mivel mindketten a szeretetet és szeretettel való gyógyítást képviselik. A rózsakvarc alvási zavarok, álmatlanság esetében tegyen a feje közelébe, párnája alá rózsakvarc marokkövet, az ágya melletti polcon, éjjeliszekrényen helyezzen el egy rózsakvarc golyót! Erőszakos jelenetekkel tarkított gyakran visszatérő rémálmok esetében megszünteti és szeretetté alakítja az agressziót.
Hasznos segítség félelmi állapotokban, segít a harag feldolgozásában, nyugtatja és enyhíti a kedélyállapotot. Kelések, furunkulusok esetében lazán masszírozó mozdulatokkal simítsa végig az érintett területet naponta kb 5 percig rózsakvarc masszírozó rúddal vagy marokkővel!A rózsakvarc nyugtató és csillapító hatással van a szívre.Arannyal együtt a szklerózis multiplex kezelésére is használják.A rózsakvarc erősíti az idegeket, fokozza a romantikát, és segíti az alkotó gondolatokat.
Kristálygyógyászat/Gyógyító kövek: Rózsakvarc - a szeretet köveTermékenység fokozására, érzelmi ridegség ellen, negatív rezgések és energiák ellen és a lelki terhek megszüntetése is ajánlott!A kövek energiája megsokszorozódik a ráeső napfénytől.
A rózsakvarc kellemes rózsaszíne beleélő – képességet, szelídséget, gyengédséget és szerelmet ébreszt. Finom rezgéseivel beburkolja a lelket.
Sugárzása olyan, mint egy gyengéd érintés, ami alatt a szív fellélegzik, bizalmat nyer és fokozatosan ismét feltárul.
Mások keménysége, durvasága, elutasítása vagy figyelmetlensége nyomán életünk során szerzett sebeink a rózsakvarc oltalma alatt lassan begyógyulnak.A rózsakvarc különösen jó hatású csecsemők és kisgyermekek számára!
Szeretetteljes rezgésével óvja őket, hogy gyermekien tiszta lelkük teljes pompájában kinyílhasson és kibontakozhasson a világ felé.A kő segít megbocsátani és elengedni a régi mintákat amelyek visszatartanak a szeretettől és felszabadítja az elfojtott érzéseket.
A rózsakvarc szerelmi ereje olyan intenzív, hogy sokszor nagyobb figyelmet vonz, mint amit tulajdonosa elbír.A rózsakvarc megtanítja arra, hogy szeresse, elfogadja önmagát, észrevegye saját jó tulajdonságait és biztosítja, hogy melegszívű, szerető lelkek társaságára találjon.A rózsakvarc a Bika és Mérleg csillagjegy szülötteinek szerencsekövévé válik.A rózsakvarc összhangban van a Bika lelkének mélyén rejlő gyengéd szeretettel és segít azt felszínre hozni.Meggyógyítja sebzett szívét és segít abban, hogy a sérüléstől való félelem nélkül tárulkozhasson fel mások előtt.Mélyíti az életörömét és segít felfedeznie a természetben, a művészetben és a másik emberben rejlő szépséget.A rózsakvarc élénkíti a Bika csillagjegy szülöttének alkotóerejét is.A rózsakvarc abban segít a Mérlegnek, hogy felfedezze saját belső harmóniáját és képes legyen ezt másokkal is megosztani.Szeretetteljes sugárzásával begyógyítja a Mérlegek lelki sebeit, gyengéd szeretetet és életörömöt ébreszt.
Mélyíti a harmonikus formák, színek és hangok felett érzett különleges örömét és Őt magát is a művészetek irányába tereli.
Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Kristálybiblia/xfree
Share To:

Post A Comment: