Erich von Däniken: A múlt megoldatlan rejtélyei (teljes film)
Erich von Däniken a tőle megszokott logikai okfejtésekkel, szórakoztatóan, szellemesen kalauzolja el a nézőt Földünk különböző tájaira, ahol ősi civilizációk fejlett technológiai emlékeit és titokzatos leleteit csodálhatjuk meg. 
Tartogat-e a gízai Nagy Piramis máig is felfedezetlen titkokat? Ezúttal részletesen megismerhetjük azokat a kutatásokat, amelyeket a piramis belsejében folytattak egy erre a célra kifejlesztett robotjármű segítségével. Műsorvezető-előadónk olyan óegyiptomi írott forrásokba is beavat minket, melyek azt a meglepő dolgot állítják, hogy a gízai Nagy Piramist még az özönvíz előtti időkben építették. 
Erich von Däniken elvezet minket Peruba is, ahol máig érthetetlen módon és célból készült épületek romjait nézhetjük meg, majd repülőgépről veszi górcső alá a rejtélyes Nazca sivatagot. 
Többek között megismerhetünk egy antik térképet, amely a sok évezreddel ezelőtti jégmentes Antarktiszt ábrázolja. Vajon ki és hogyan készíthette? Felfedező utazásunk során megtekinthetjük az "Antikythera-i gépezetet", amelyről napjainkban azt feltételezik, hogy egy kőkorszakban alkotott "mini-planetárium". 
Ki tudja valójában, milyen titokzatos masináról írt beszámolót Ezékiel próféta az Ótestamentumban? A NASA mérnökei az elbeszélést hűen követve megalkottak egy működőképes járművet, melynek alapján a modern számítógépes technika segítségével Erich von Däniken bemutatja: a próféta minden bizonnyal egy űrjármű földre szállásának volt a szemtanúja. 
Ennek a nagyszerű audiovizuális előadásnak a megtekintése során újra meg tanulhatunk csodálkozni. Erich von Däniken a múlt megoldatlan rejtélyeire keresi a válaszokat, méghozzá oly módon, amelyre a legtöbb ember korábban gondolni sem mert.

Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Share To:

Post A Comment: