A sólámpa és a sóbarlangok hatásai
A sólámpa nem csak szép, és remek kiegészítő a lakásba, de jótékony hatásai is vannak. A sótégla is egyre népszerűbb, amit sütésre is használhatsz!

1.Megbetegedések ellen: 
Hasznos lehet a légúti megbetegedések vagy nátha időszakaiban. Valamint tavasszal az allergia leküzdésében.

2.Káros sugárzások semlegesítése
A sólámpa és a sóbarlangok hatásaiA sólámpa képes semlegesíteni a káros sugárzásokat és az elektroszmogot is. Így érdemes az irodába is beszerezni egyet, ahol sok elektromos eszköz működik nap, mint nap. Nem beszélve arról, hogy jó hatással van a szoba levegőjére, így még a koncentrálásban is segíthet!

3.Színek 
A sólámpa gyönyörű dekoráció a lakásban, de emellett stresszoldó hatása is van, jótékonyan hat az idegrendszerre, és a magasvérnyomást is karbantartja. nem csak egy remek dekoráció, de jótékony hatással van ránk is. Stressz oldó hatású, jótékonyan hat az idegrendszerre, sőt, még a magas vérnyomás kezelésében is segíthet. 
A különböző színek jelentéseit, hatásait itt tudod megnézi: http://www.fenyorveny.hu/search/label/sz%C3%ADnek%20jelent%C3%A9sei

A sólámpa és a sóbarlangok hatásai4.Sütés
Egyre népszerűbb a sólámpa mellett a sótégla, amit sütésre is lehet használni. Tedd rá a húst, zöldséget, vagy bármit amit sütni szeretnél, majd tedd be a sütőbe. A só által sokkal tovább eláll, és különleges ízt ad az ételnek. 

A sólámpa és a sóbarlangok hatásaiSóbarlangok gyógyító hatásai:
A levegőben levő kristálysó pára a pozitív töltésű részecskéket megköti, ezáltal a helység levegőjét megtisztítja. A só egy természetes antihisztamin, tisztítja a tüdőt, a hörgőket és segít a slejm felszakításában. A só felbontja, meglágyítja a nyálkát a tüdőben. A levegőbe került kristálysó belélegzésével pedig a kristálysó gyógyító ereje érvényesül. A sós levegő alkalmas bőr- és légúti megbetegedések kezelésére. A különböző sóbarlangokban sikereket értek el már köhögés, asztma, szénanátha, alvási zavarok, allergiák, neurodermitis és más szervi betegségek esetében (több hetes sóbarlang kúra után). Sokaknál a kúrát követően több hónapig felfedezhető volt a betegség javulása. 
Írta: Bárány Tünde/www.fenyorveny.hu
Share To:

Post A Comment: