Világító lény jelent meg egy kikötőben
Az angliai Bristolban fényképezték és filmezték le többen is a medúzához hasonló, erősen fénylő valamit, amit persze sokan azonnal földönkívüli lényként kezeltek.
A furcsa jelenség még december harmadikán este jelent meg a bristoli kikötő vízében, hamar felkeltve az arra járó emberek figyelmét, akik azonnal filmezni és fényképezni kezdték a leginkább éles kék fénnyel világító „lényt”. A hogy az ilyenkor lenni szokott, sokan „földönkívüliként” kezdték el jellemezni a medúzához hasonlító lényt.
Világító lény jelent meg egy kikötőben
A BBC helyi rádióadója a furcsa lénnyel kapcsolatban megkereste Bristol Aquarium tengerbiológiai múzeum szakértőjét, aki kijelentette: szerinte nem egy medúza vagy tintahal jelent meg a kikötőben. „Nagyon valószínűtlen, hogy medúza bejusson a kikötőbe egy darabban és életben maradjon” – jelentette ki a szakértő, aki a képeket látva azon a véleményen volt, a fények teljesen mesterségesek. A BBC-nek az egyik szemtanú elmondta: a furcsa világító „izé” lassan – jellemzése szerint „méltóságteljesen” – mozgott, majd egyik pillanatról a másikra eltűnt.
Videó:erdekesvilag.hu
Share To:

Post A Comment: