Először is önmagadban valósítsd meg a szeretetet. Kezd el önmagadat szeretni. Nem egoista módon.Vannak akik azt hiszik, hogyha valaki önmagát szereti,

Először is önmagadban valósítsd meg a szeretetet. Kezd el önmagadat szeretni. Nem egoista módon.Vannak akik azt hiszik, hogyha valaki önmagát szereti, az nagyon egoista, de amikor önmagunkat, az Önvalót szeretjük, akkor nem a fizikai testre gondolok. Önmagunk iránti szeretet azt jelenti, hogy transzendeltáljuk létünk fizikai aspektusát. A szeretet által kifejleszted magadban a bizalmat és a türelmet. Ha megvan benned ez a három: a szeretet, a bizalom és a türelem, akkor mindened megvan. Sok életen keresztül eljátszottad ugyan azt a játszmát és újra meg újra megismétled ugyan azt , megfeledkezve arról, hogy az Úr ott van mélyen a szívedben. Kívül keressük Őt. Keressük Őt a világban, pedig csak befelé kellene figyelni, elmélyedni és ott belül megtalálnád Őt. Engedd el az elmét, ami csak a körülötted lévő világgal van elfoglalva. Amikor befelé figyelsz és elmerülsz a szívedben, érezni fogod ott a békét és a boldogságot. Élvezd ezt! Meg fogod tapasztalni, hogy milyen csodálatos ez a szeretet. Ne csak egyszerűen mond valakinek, hogy "Szeretlek", hanem tényleg mélyen legbelül éld ezt meg - ez az igazi szeretet. Nem csak egy embernek szól, hanem mindenkinek. Szeress feltétel nélkül!
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

(Sri Swami Vishwananda)
Share To:

Post A Comment: