A tudat alapjainak fordulópontjához értetek. A Föld olyan tisztítás előtt áll, amilyen 26,000 éve nem volt. Ezek az idővonalak hamarabb megérkeztek...

A tudat alapjainak fordulópontjához értetek. A Föld olyan tisztítás előtt áll, amilyen 26,000 éve nem volt. Ezek az idővonalak hamarabb megérkeztek volna, ha nem akadályozták volna különféle birodalmak lényei, vagy hiányoztak volna az általatok „fénymunkásnak” nevezett lények erőfeszítései, akikre mi, mint az élet fenntartóira tekintünk.
Rendkívüli lehetőségeket magában rejtő, serkentő energiák érkeznek a mély űrből, ezek elérik galaxisunk Nagy Központi Napját és naprendszeretek Napját. A Napotok mágneses tere hatalmas változásokon megy keresztül, ami befolyásolja a Föld mágneses mezőjét. Ez több dinamikus rendszert befolyásol bolygótokon, többek között az óceánok szállítószalag rendszerét. A Napot és a Földet befolyásoló mélyűri energia lényegében a ön-tudatosság és a spirituális evolúció fejlődését meggyorsító energia. Az Univerzum – legalábbis ez a része – önmagára ébred az eddigiektől eltérő, új és másfajta módon. A magasabb öntudatra ébredés folyamata pedig felgyorsítja a dolgokat, úgymond. Fontos észrevenni, hogy ami a tudat egyik szintjéről nézve zavarnak látszik, azt egy másik szinten serkentés.
Hogy folytatódhat-e az élet a Földön, vagy sem, azt felmerülő lehetőségekre adott, az emberek közös reakciója fogja meghatározni. Ha a közösség képes ezeket a mély űrből eredő energiákat felfogni, és így evolúciós, és spirituális ugrást végrehajtani, akkor az elektromágneses mezők és főként a mágneses pólusok zavarai, vagy a tengeri áramlási viszonyok zavara kisebb lesz a jelenleginél.
Lásd magad úgy, amint egy hatalmas giroszkópon élsz. A giroszkóp legkisebb megmozdulása hatalmas elmozdulásokat hoz létre a giroszkóp gyűrűiben, hogy az egyensúly helyreálljon. A Föld giroszkópja imbolyog tehát, és ez az imbolygás fizikai jelenségként is és tudati emelkedésként is megnyilvánulhat. Ha azonban a Föld közös tudatossága nem emelkedik elég gyorsan, akkor a giroszkóp az energiáit a fizikai síknak adja át, főleg a mágneses sarkoknak, és a mágneses mezőknek, ami következésképp a tengeri áramlásokra van hatással. Ha megáll az áramlás, az eddig ismert élet gyorsan nagyon nehézzé válhat, vagy meg is szűnhet. Azt mondjuk, hogy nagyon közel vagytok ehhez a ponthoz.
Ami az időjárást illeti egyre kiterjedtebb, és erősebb, egyre szilajabb viharokra lehet számítani. Azt szeretnénk ezzel a közléssel elérni, hogy tisztán meg tudjátok érteni, hogy ezek a viharok az erőszaknak, a rosszul irányított energiáknak, az emberi tudat egyensúlytalanságának kivetülései. Ha valahogy a közösség elég tagja képes önmagát az ötödik, vagy magasabb tudati dimenzióba emelni, akkor a mély űr energiái a felemelkedési folyamat során beépülnek.
Ha mint közösség nem vagytok képesek ezt elérni, akkor a hasonlatnál maradva ezek az energiák a Föld giroszkópjának fizikai síkjára fognak hatni. Az eddigi módon megtapasztalt élet ebben az esetben az időjárás és a Föld egyéb változásai miatt nagyon nehézzé fognak válni. Rendkívül megemelkedett a geotermikus jelenségek szintje, például a vulkánkitörések és a földrengések száma. Egyre több tornádót lehet látni és ez is szaporodni fog. Az elkövetkező évek hurrikánjaihoz képest az eddigiek lágy fuvallatok csupán.
Foglaljuk össze, mit szeretnénk közölni. Egyfelől a spirituális felkészülésről, másfelől a fizikai túlélésről szólunk.
Lelki részeitek szempontjából lényegtelen, hogy jelenlegi megtestesülésetek folytatódik-e, vagy sem. A spirituális felkészülés azt jelenti, felkészülsz halálod lehetőségére, miközben újra elkötelezed magad az életed mellett, hogy úgy élsz, és azt választod, ami az öröm és megbecsülés egyre növekvő mértékű megtapasztalásához elengedhetetlen.
Furcsán hangozhat, de az öröm legmélyebb érzéseit követve olyan helyekre fogsz eljutni, ahol a legvalószínűbb, hogy életben maradsz, amikor a Föld a tisztítás időszakába lép.
A spirituális fejlődés azt is magába foglalja, hogy lebontod az önmagad és saját szellemi képességeid közötti gátakat. És ezt hirtelen sugallat hatására teszed, még akkor is vágyva rá, amikor a többiek ott akarnak maradni, ahol vannak.
Amikor a Föld belép a tisztulás eme vajúdási állapotába, készen kell állnod belső tudásod követésére, mert ez lesz az egyetlen iránytűd, szó szerint és átvitt értelemben is.
A fizikai túlélés területén szükséges beszerezni és tartalékolni legalább élelmet és vész esetén szükséges dolgokat, vizet, meleg ruházatot, akkor is, ha most enyhe, vagy akár trópusi körülmények között élsz. Ismerd meg barátaidat, szomszédaidat, mert szükség lehet szokatlan együttműködésre is a megtisztulás fizikai túlélése érdekében. Ha el is hárul a közvetlen katasztrófa, akkor is a szokatlan időjárási viszonyok megnehezíthetik az élelmiszer előállítását.
Végezetül azt tanácsoljuk, hogy a számodra szimpatikus módszerrel kezdj rendszeresen kapcsolatba lépni önmagad spirituális területeivel. Hasznos lesz számodra az ilyen kapcsolódás erősítése, amikor a Föld elkezdi vajúdását és nagy káosz lesz. Hangosak lesznek az aggódás és a zűrzavar állapotában lévők és szükséged lesz a legbensőbb részeiddel való erős kapcsolatra, – a halk belső hangra – hogy megmondja, merre menj, mit tegyél, és néha azt is, hogy most maradj itt és nyugton.
Ti, akik az Egyesült Államokban éltek, tudnotok kell, hogy hazudnak nektek politikai és gazdasági téren is. Nem célunk, hogy az előttetek álló eseményeket tárgyaljuk. Bárkit, akit érdekel, utánanézhet ezeknek az információknak. Annyit mondunk csupán, hogy elég valószínű, hogy az amerikai gazdaság meginog az elkövetkező néhány évben. A józan ész, és a tiszta logika nagyban segíthet neked.
A lehetséges gazdasági hanyatlásra felkészülés azt jelenti, hogy gazdaságilag önállóbb leszel. Ha ez bekövetkezik, megláthatod, hogy az élet sokkal egyszerűbbé válik. Aki megszabadította magát az anyagi elvárásaitól, annak az elértéktelenedő pénz nehézség lesz ugyan, de bizonyosan nem lesz érzelmi és spirituális katasztrófa.
Építsd házad sziklára, ne pedig futóhomokra. Ebben az esetben a futóhomok a pénzügyi rendszer. A szikla, a szilárd alap pedig kapcsolatod isteni önmagaddal, azokkal a spirituális dimenziókkal, amikben földi életed közben is tartózkodsz.
Végezetül azt szeretnénk mondani, hogy akármennyire is nehéz időszak elé néztek, akkor is sorsotok mesterei vagytok, akkor is, ha erről megfeledkezve szenderegtek. Ha túl akartok élni, fel kell ébredni.
Van világunkban egy rituális tárgy. A kilencedik dimenzió legfinomabb aranyából készült. A dobozban három szimbolikus kő van. A dobozt az „Emberiség Bárkájának” hívjuk, annak a szimbóluma, ami benneteket az új dimenzióba fog vinni (értsd: az emberiséget).
A három kő az emberiség hármasságát képviseli.
Vannak, akik inkább gyilkolnak és meghalnak, mintsem ráébredjenek teremtő isteni valódi mivoltjukra. Alszanak tovább, és veszélyesek, mert alvajárók miközben úgy néznek ki, mint bárki más. Ők az első kő emberei.
A második kő azokat jelenti, akik nem akarják, hogy zavarják őket. Nem szeretnék jelenlegi életmódjukat megváltoztatni. Nem különösebben veszélyesek, csupán bambák.
A harmadik kő azokat képviseli, akik felébredtek, vagy ráébrednek önmaguk teremtő isteni lényére, akik megértik, hogy ők felelnek saját teremtéseikért, és akik szívesen vállalják a konfliktusokkal teli világban az öröm és a harmónia útján történő felemelkedés felelősségét.
Mindhárom kő megtalálható az Emberiség Bárkája fedélzetén. Ha pedig az Emberiség Bárkájának a dolga, hogy elvigye az egész emberiséget az ötödik dimenzióba, vagy azon túlra, akkor mindhárom követ vinnie kell. A közös átalakulás ügye pedig a harmadik kő embereinek vállán nyugszik.
Bár elég későre jár az óra –úgymond, – a totális katasztrófát el lehet kerülni. Furcsamód leginkább attól függ, hogy a harmadik kő emberei miként döntenek életmódjukról.
Ha elmerültök a félelem, a borzalom érzéseiben az Emberiség Bárkája nem jut el az ötödik dimenzióba, vagy azon túlra, mert a tisztítás elpusztítja a földi élet döntő részét. Ha ez történik, azt fogod tapasztalni, hogy a saját fejlettséged és spirituális képességeid szintjének megfelelő spirituális birodalomba kerültél vissza.
Így nem az első és a második kő embereihez szólunk, mert ők nem hallanak minket. Még ha látják szemeikkel, vagy hallják füleikkel ezeket a szavakat, akkor sem fogják megérteni.
Hozzátok, a harmadik kő embereihez szólunk. Ti tudjátok, hogy kik vagytok. Például abból is, hogy felvillanyozott, amit éppen olvastatok.
Meghajlunk előttetek, az emberi lélek őrei és védelmezői előtt.
Meghajlunk előttetek, bölcsek és spirituális mesterek, mert vettétek a spirituális bátorságot, hogy ilyen időkben szülessetek a Földre.
Éljetek teljesebben.
Nevessetek többet szívből.
Bocsássatok meg teljesen.
Ti vagytok a sorsotok mesterei.
Legyetek boldogok.
A Hathorok
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!Tom Kenyon / Fordító: Bagi Ákos
Share To:

Post A Comment: