Gondolataiddal Te magad alakítod az életedet. Ezt már biztos sokszor hallottad, és a könyöködön jön ki, ráadásul el sem nagyon akarod hinni...

- Gazdag akarsz lenni vagy szegény? 
- Fiatal vagy öreg? 
- Egészséges vagy beteg?

MIND A TE VÁLASZTÁSOD!

Gondolataiddal Te magad alakítod az életedet. Ezt már biztos sokszor hallottad, és a könyöködön jön ki, ráadásul el sem nagyon akarod hinni. (először én sem akartam) Hiszen, ha te alakítanád az életedet a gondolataid - ábrándjaid alapján, akkor nem napi 10-12 órát dolgoznál majdhogynem minimálbérért, nem másfél szobás 8. emeleti lakásban laknál a két kamasz gyermekeddel. és nem egy tizenvalahány éves autóval járnál, hanem multimilliomosként - amit talán lottón nyersz - süttetnéd a hasad valamelyik karibi szigeten a pálmafák alatt. Ugye?
Pedig akár tetszik, akár nem
AZ ÉLETEDET TE ALAKÍTOD A GONDOLATAID ÁLTAL.

Ahol most tartasz, az az előző évek gondolatai alapján alakult így.Tudom most egyből egy falat vonsz magad köré és fellázadsz, tagadsz és magyarázkodsz magadban: - nem, nem te vagy a hibás, hanem az állam, a munkahely/vagy annak hiánya, a kereseted alig elég az életviteled költségeire, az iskoláztatottságod, a párod, a szüleid, és talán még a szomszéd kutyája is. Szóval mindenki hibás rajtad kívül, mert te mindent megtettél, amit lehetett.
Bár...néha tehettél volna valamivel többet is. Nem?
Pedig el kell, hogy mondjam, minden úgy van, ahogy leírtam.

TE VAGY A FELELŐS AZÉRT, HOGY OTT VAGY, AHOL VAGY.

Először úgy akartam írni, hogy "el kell, hogy keserítselek", de nagyon szeretném, ha nem keserednél el, hanem inkább örüljél!
MIÉRT IS?
Azért, mert ha a gondolataid teremtik a jövődet, akkor teljes mértékben te uralkodhatsz az életedben.

KIRÁLY VAGY!

Királyságod a saját életed. Sorsod építőkövei  a gondolataid. Életünk legfelelősségteljesebb cselekedete a gondolkodás.
Tudom, az iskolában nem ezt tanultad.
Közlöm veled, hogy újból tanulnod kell. Meg kell tanulnod kordában tartani a gondolataidat. Ehhez egy kis erőfeszítés és önfegyelem kell - vagyis TUDATOSSÁG.
( na jó, nem is olyan kicsi)
Ezen a világon minden energiából épül fel. Mivel az energia valójában rezgés, ez azt jelenti,hogy minden ami létezik  - rezeg. Gondolataink érzéseket generálnak, érzéseink pedig rezgésekként hagyják el testünket. Bármilyen frekvencia távozik, automatikusan azonos frekvenciát fog vonzani.

pozitív gondolatok - jó érzés - magas frekvencia = jó dolgok vonzása

negatív gondolatok- rossz érzés - alacsony frekvencia= rossz dolgok vonzása 

Tehát mi vagyunk az életünkben bekövetkező jó vagy rossz dolgok előidézői. Persze ez a legtöbb embernek nem tetszik, és könnyebb azt mondani, hogy én ilyenben nem hiszek. Pedig akár hisz benne valaki, akár nem - így van.
Az érzelmeink folyamatos változásban vannak: egyik pillanatban boldogok vagyunk, magasan szárnyalunk, de a következőben elfog a félelem vagy kétség, bizonytalanság valami miatt, esetleg a környezetünk hat ránk negatívan, és máris lecsökken a kibocsátott rezgésszám.
Ez az állandó hullámzás jellemzi az átlagembert, így a frekvenciák kiegyenlítik egymást, és nem sok változás történik az életükben.

Ezért fontos a TUDATOS GONDOLKODÁS - fogadjuk el, hogy az életben vannak nehézségek, rossz dolgok, de a figyelmünket az élet napos oldalára irányítsuk, és akkor az fog erősödni.

Az Univerzum nem azt adja, amit (szerintünk) megérdemlünk, hanem amit az érzéseinkkel vonzunk. Voltál már olyan helyzetben, amikor úgy érezted, hogy valamit megérdemelnél - pl. munkahelyi előléptetés, fizetésemelés -, de a gondolataidban ott volt, hogy hátha/biztosan a kollégád kapja meg, mert...
Mit kaptál? Milyen energiát bocsátottál útjára?

TANULJUK MEG IRÁNYÍTANI GONDOLATAINKAT, ÉRZÉSEINKET, ENERGIÁNKAT!

Nem áldozatok vagyunk itt a Földön, hanem olyan lények, akiknek szabad, korlátlan, vitathatatlan választási lehetősége van az élet minden dolgában!

Ha tudni akarod, milyenek voltak a gondolataid tegnap,
nézz a testedre,életedre ma.
Ha tudni akarod, milyen lesz a tested, az életed holnap,
figyeld meg a gondolataidat ma.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Share To:

Post A Comment: