Sandalphon arkangyal üzenetei: Fényvillanások/Nyíljatok meg (2013.nov.26.)
Drága testvéreim, fénytestvéreim!

Sokatok tapasztalt/tapasztalhat az utóbbi hetekben/napokban fényvillanásokat. Akár csukott szemmel, akár félálomban, vagy meditáció közben, nappal vagy éjszaka egyaránt. Ne ijedjetek meg drágáim. Ez csak azért van, mert előre látjátok az Esemény villanást. A Mennyország így készít fel benneteket az Eseményre. Így mindenki nyugodt tud maradni az adott napon, mikor megtörténik ez a csodálatos dolog, mert nem fogja meglepetésként érni. Így a többi embert is megtudjátok majd nyugtatni...
Fordítsatok több figyelmet önmagatokra. Tisztázzátok magatokban, hogy hol is tartotok jelenleg. A saját belső hangotok irányítson titeket bármit is tesztek, mondtok. Ez a kulcs ehhez az élethez. Ne más mondja meg, ne a média irányítsa, hogy hogy gondolkozzatok, mire gondoljatok. Ne éljetek ennek börtönében. Tekintsetek a világra, és annak megannyi csodájára, amit a Teremtő Atyától kaptatok ajándékba. Annyi csodálatos dolog van, és a felét sem értékelitek, mert elrohantok mellettük. Kérlek titeket értékeljétek saját életetek, a környezetetek, a sok apró kincset, ami körülvesz Titeket... Tiszteljétek a természetet, és ezt a gyönyörű élő bolygót, ahol éltek, és akit Gaiának hívnak. Ne függjetek emberektől, helyzetektől, vagy szerektől (amik függővé tehetnek pl.média). Találjatok Önmagatokra. Mindig úgy hozzátok meg döntéseiteket, hogy az igazi öröm és beteljesedés legyen! Haladjatok választott utatokon. Szívetek legyen szabad. 
Nyíljatok meg a Teremtőnek, Jézusnak, és a Mennyország angyalainak/arkangyalainak, akik mindig veletek vannak. Tárjátok ki szíveteket, és váljatok Eggyé a Szeretet forrásával. Tanuljátok meg a törvényszerűségeit az univerzumnak, ismerkedjetek meg mindennel, ami téren és időn kívüli. Lépjetek végre túl a korlátozott gondolatmintáitokon drágáim. Vessétek le a fizikaiság köntösét amennyire lehetséges a még jelenlegi 3D-s világotokban, és próbáljatok szabadon szárnyalni. Tápláljátok embertársaitokat a szívetekből áradó Fénnyel és Szeretettel. Járjatok teljes szívvel a Szeretet útján. Bízzatok magatokban! Szíveteket, lelketeket járja át a Szeretet. Boldogsággal tekintsetek az előttetek lévő útra... Ragyogtassátok Fényetek!
MI angyalok/arkangyalok azért vagyunk veletek,hogy segítsünk. Érezzétek mindennap jelenlétünk, fogadjátok be szeretetünk és fényünk. Régiekét, újakét egyaránt.Ne tegyetek különbséget, ne ítélkezzetek.
Hívjatok minket arkangyalokat bátran, feltétel nélküli szeretettel és odaadással, és mi segítünk mindenben, amiben kéritek segítségünk. Ezért vagyunk, ezért létezünk. Értetek vagyunk drágáink.
Szívünk maga a Fény. A Fény maga a Szeretet. A Szeretet pedig a legerősebb energia az Univerzumban.
Ne felejtsétek,a Szeretet a legnagyobb energia és erő az Univerzumban! Használjátok bátran, mert ez az egyetlen kulcs, ami kitárja az összes ajtót előttetek!
Nagyon szeretlek Titeket! Tiszta, Áldott Angyali Szeretetem és Fényem öleljen benneteket és ragyogja be lelketeket drágáim!
Sandalphon arkangyal
"Közvetítette": Bárány Tünde
Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Post A Comment: