Sandalphon arkangyal üzenetei: Ragyogtassátok Fényetek (2013.nov.11.)
Drága testvéreim, fénytestvéreim!

A mai napot töltsétek meditálással, mélyüljetek el magatokban kedveseim, töltsétek időtöket a családjaitokkal,szeretteitekkel. Ne aggódjatok a múlt, a jelen és a jövő miatt. A Teremtő Atya fényéből vagytok és léteztek. Adjatok hálát neki ma, és mindennap. Legyetek nyugodtak,bátrak,alázatosak és higgyetek. A változás már elkezdődött...
Adjátok át magatokat a mai nagyon erős energiáknak, amit e nap hordoz (11.11). A mai nap a kettősség és az EGYség közti kapcsolatot képviseli. Az igazság kinyilvánítását, a szabadságot, az egyesülést, egy nagyobb szintre lépést, a Szeretetet, és az EGYséget jelenti.
Mostmár csak pozitív gondolataitok legyenek. Örvendjetek, mosolyogjatok, nevessetek felszabadultan. Szabadítsátok fel magasabb szintű rezgéseiteket. Küldjétek szét a világba. Áradjon Fényetek. Örüljetek a létezésnek. A tiszta isteni boldogságnak. Ismerjétek fel a boldogság természetes létállapotát. Hisz ezért születettetek le ide, hogy megérthessétek magát a létezést, a fizikaiságot, hogy megéljétek az érzelmek skáláját, hogy minden pillanatot a tudatotok elraktározzon.
Töltsétek fel ma a lelketeket Szeretettel és Fénnyel. A feltétel nélküli szeretetben van a kulcsotok, ami kitárja előttetek az összes ajtót. Tárjátok ki szíveteket. Minden a Szeretet által létezik, minden a Szeretetből teremtődött. A béke először bennetek jelenik meg, a lelketekben...
A Fény végtelen és időtlen, ahogy a tanulási folyamat is. Mikor már azt hiszed, hogy mindent megtanultál, és mindent tudsz, akkor jössz rá, hogy még csak gyerekcipőben jársz. Ahogy a Fény, úgy a tudás is végtelen.
Használjátok ki a mai napot drága földi testvéreim, maradjatok meg Hitetekben. Szíveteket, lelketeket járja át a Szeretet. Boldogsággal tekintsetek az előttetek lévő útra... Ragyogtassátok Fényetek!
MI angyalok/arkangyalok azért vagyunk veletek,hogy segítsünk. Érezzétek mindennap jelenlétünk, fogadjátok be szeretetünk és fényünk. Régiekét, újakét egyaránt.Ne tegyetek különbséget, ne ítélkezzetek.
Hívjatok minket arkangyalokat bátran, feltétel nélküli szeretettel és odaadással, és mi segítünk mindenben, amiben kéritek segítségünk. Ezért vagyunk, ezért létezünk. Értetek vagyunk drágáink.
Szívünk maga a Fény. A Fény maga a Szeretet. A Szeretet pedig a legerősebb energia az Univerzumban.
Ne felejtsétek,a Szeretet a legnagyobb energia és erő az Univerzumban! Használjátok bátran, mert ez az egyetlen kulcs, ami kitárja az összes ajtót előttetek!
Nagyon szeretlek Titeket! Tiszta, Áldott Angyali Szeretetem és Fényem öleljen benneteket és ragyogja be lelketeket drágáim!
Sandalphon arkangyal
"Közvetítette": Bárány Tünde
Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Post A Comment: