Ardana üzenete a Belső Földből/AION portál aktiválás (2013.nov.18.)
Benső Földi Testvéreink kapcsolatfelvételi kapuk nyitásához, hangolásához kérik segítségünket
Drága Testvéreink!

Ardana vagyok, Telos lakója!
Szeretnék beszámolni Nektek, hogy ma a Kárpát Földje Dunán túli szegletében egy átjáró hangolása sikeresen megtörtént. A Kastély készen áll, a két világ határmezsgyéjén fogadásunkra! Kristály fényben tündökölve várja a megfelelő pillanatot...

Nagy örömünnep volt ez számunkra!
A TESZT sikerült!
Adama, Én és hat társunk munkálata egy drága, Felszíni Testvérünk segítségével zajlott.
Kéréssel vagyunk Felétek, Kedveseink! Figyeljétek hívásunkat! Szívetek legyen nyitva, mert bármely pillanatban megérezhetitek, kit és hová szólítunk, hogy segítségünkre legyen a kapuk kiépítésében!
Amikor szívetekben halljátok hívó szavunkat, induljatok! Mi szeretettel és örömmel várunk a jelzett helyszínen!
Amit tennetek kell:
Őszinte szeretettel és vággyal szívetekben a találkozásra, érintsétek meg a jelzett tárgyat, növényt, vagy épp a talajt  - fogjuk sugallni: mit és mikor.
Szívetekből indítsatok egy Magenta fényű Szeretet-szálat felénk és ismételjétek szívetek szerint az alábbi gondolatot, mely a híd kiépítésében nagyon sokat segít Nekünk:
Földnek mélye, titkok völgye 
Utat nyisson a felszínre!
Szeretetben eggyé váljunk,
Újra egymáshoz találjunk.
KAPU NYÍLIK, lebben fátyol,
Valóságunk nincs már távol.
Szeretetünk hídja épül,
Két világunk így EGYesül.
Miközben mindezt teszitek, terjesszétek ki Szereteteket Áldott Anyaföldetekre, Kárpát Bölcsőjére, majd körbeöleljétek Gaia egészét,hogy az áthassa egész lényét! Kárpát Haza átjárói hamarosan kiépülnek, amelyek a hangolást követő 2-3 hét múlva válnak teljesen késszé. Használatuk a tömeges megjelenés idejére tevődik, melynek pontos időpontját nem tudhatjuk még. Nagyban függ attól, Önmagatok megismerésében és kozmikus lényetek tisztításában hogyan haladtok.Veletek együtt készülünk a felszíni idő szerint 23.-án várható AION aktiválás illetve Teremtő Anya szerelmetes kiáradásának pillanataira! 
Szeretetünk segíti átalakulásotokat, csak hangolódjatok rá, Ránk és Égi Égi Teremtő Anya energiáinak befogadására, Önnön valótok és a Krisztusi Szeretet Fényének lényeteket átható EGYesülésre!
Fenséges pillanatok várnak Ránk, Szeretett Testvéreink!
Várjuk találkozásaink boldog pillanatát!
Atyánk áldása legyen rajtunk!

Ardana
Közvetítette: Lőrincz Éva

AION portál aktiváláshoz: 


magegyseg.blogspot.huOszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Post A Comment: