Igen, a hüllők léteznek, találkoztam párral és elűztem őket a fényenergiámmal. Nem állnak ellent a szeretet fényenergiájának. De ne koncentrálj rájuk. Nem ők a legfontosabb. A legfontosabb a saját belső spirituális fejlődésünk. A fontos dolgoknak küldd az energiát. ~ Alaje plejádi tanításai: Kérdések-Válaszok - Hüllők

Alaje plejádi tanításai: Kérdések-Válaszok - Hüllők
Kérdés:
Láttam egy interjút a bewusst.tv-n Jo Conrad-al és a riportalany (Brigitte Walter) azt állította, hogy kapcsolata van egy bizonyos Nag nevű fajjal. Azt mondták neki, hogy ők fénnyel telített hüllők és megkapták az engedélyt, hogy a föld alatt éljenek, mivel együtt akarnak dolgozni az emberekkel. Nagyon szkeptikus vagyok, amikor pozitív hüllőkről hallok, ezért tudni akartam, hogy esetleg neked több információd van-e ezzel kapcsolatban? Adonai.
Válasz:
Nos, lehetséges az, hogy vannak olyan hüllő lények, akik spirituálisan fejlettek és meg akarják változtatni magukat, de ha a Drákóiak jönnek, hogy dolguk van a Földdel, akkor mindig nagyon óvatos lennék.

Kérdés:
Barátom, igaz az, hogy a hüllők uralják a kormányzatunkat? Mit gondolnak a Plejádiak az okkultizmusról, a bűbáj és a varázslat rossz, hogy gyakoroljuk őket?
Válasz:
Igen, a hüllők léteznek, találkoztam párral és elűztem őket a fényenergiámmal. Nem állnak ellent a szeretet fényenergiájának. De ne koncentrálj rájuk. Nem ők a legfontosabb. A legfontosabb a saját belső spirituális fejlődésünk. A fontos dolgoknak küldd az energiát.

Kérdés:
A régi drákóiak az emberekkel vagy egymással háborúztak?
Válasz:
Abban az időben, nem volt ember a Földön.

Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!alaje.hu
Share To:

Post A Comment: